Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin, sorunlarında sizin dışınızda sırdaşlar edinmesi ve onlardan etkilenmesi canınızı sıkıyor. Aşk ilişkinizdeki bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız sonuçlardan çok azını alabileceksiniz. Bugünlerde can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir işte şans size çok yardım edecek.

Yakında yeni bir harcamanız olacak. Çıkan paranın karşılığı epeydir özleminiz olduğu için bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşıyor.

Çok yakın, candan bir arkadaşınızla ilgili duyacağınız aslı olmayan bir haber, berbat birkaç gün geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi gününü gün eden biri olarak tanıyanlar yanılıyorlar. Onları bu yanılgıdan çıkartmak yine size düşüyor. Onlara sadece, yarının endişesiyle günü yaşayamayan insanlardan olmadığınızı anlatmanız gerekiyor. Haftanın ortasında bir ziyaretçiniz ve onda da sizi çok ilgilendirecek bazı haberler var. Bu haberleri değerlendirmeye çalışacaksınız.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 04:10 itibariyle Terazi burcunda ilerlemekte olan Ay, gerek partneriniz ve gerekse ailenizi ilgilendiren konuları kimsenin etkisi altında kalmadan tek başınıza gözden geçirmek istersiniz. Dış seslere kulaklarınızı kapatırsınız. Ay-Terazi burcu günlerinde huzur bulmak, güzellikleri paylaşmak ihtiyacı genelde yoğundur. İnsan daha seçici olur. Nazik tavırlardan hoşlanır. Saat 07:37 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi,hayatında ve ilişkimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Her şeyin düzeleceğine inancımızı yükselten bu görünüm, başarılı olma arzumuzu perçinliyor. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, nazik ve samimi davranmamıza rağmen, özellikle yaşça büyük kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Duygularımızı ifade etmek, sıkıntılarımızı anlamalarını beklemek kolay değildir. Saat 19:35 Ay-Mars görünümü, tercihlerinizi yaparken, parayı ve huzuru önemsediğinizi gösteriyor. Size göre herkes kendini düşünüyor. Siz de kendinizi artık öne almayı, çıkarlarınızın farkında olmayı bilmelisiniz. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende yaşanan olaylardan dolayı bugün kendini her şeyden soyutlamak isteyebilirsin. Biraz yalnız kalmak sana iyi gelecek. Sosyal çevrenin, işle ilgili bazı konularda seni yönlendirmeye çalışması kafanı karıştırabilir. Bencil bir yapı sergilemek yerine, ortaklaşa çalışmalar yaparak daha kazançlı sonuçlar elde edebilirsin. Sevgiline karşı bugünlerde fazla kısıtlayıcı davranışlar sergiliyor olabilirsin. İlişkinizi yönetmeye çalışman, üstünlük kurma çaban, aranızda sert tartışmaların yaşanmasına sebep olabilir. Aile içerisinde sinirler biraz gergin. Sadece kendi düşüncelerinin haklı olduğunu iddia ettiğin sürece, bu gerginlik son bulmayacak. Empati kurmaya çalışmanda fayda var.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oldukça sosyal, canlı ve hareketli bir Pazar günü sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, geleceğe dair fikir ve görüşlerinizi paylaşabilir ve tartışabilirsiniz. Yenilikçi ve sıradışı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Gizli durumlar ortaya çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerle değişken konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız olayların kıvrak zekanızla üstesinden gelmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli vakit geçirdiğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda ufak tefek engeller olsa da hiçbir şey sizi başarıya giden yolunuzdan alıkoyamayacak.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

8 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanılsamalardan, yetersizlik duygusundan korunarak günü geçirmek önemli. Hedef odaklı davranıp, aklınıza güvenin. Romantik konularla ilgili gizler açığa çıkabilir, günü risk almadan geçirin. Yorucu tempoda huzur bulmakta zorlanabilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bazı haberler duygularınızı harekete geçirecek. Önceden yaptığınız çalışmalar başarı şansınızı yükseltecek. İsteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Sabırlı davranacaksınız.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman deıil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz aşırlık kazanacak.

8 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 35" R
Ay
Balık
26° 14' 28"
Merkür
Koç
19° 10' 14"
Venüs
Boğa
06° 18' 46"
Mars
Koç
03° 02' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 58"
Satürn
Balık
16° 56' 43"
Uranüs
Boğa
22° 35' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 59"
Lilith
Başak
23° 48' 58"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>