Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uyumlu ilişkinizde gelişmeler, ilişkinizi olumlu anlamda daha ileri boyutlara götürecek. Heyecanlı günleriniz var. Sizin için hafta sonuna hazırlanan sürprizleri sonradan öğreneceksiniz.

Rutin işlerin sıkıcılığı, sizi kısa bir zaman sonra işinize küsme aşamasına getirebilir. Biraz isteksizce ele aldığınız işlerde iyi bir sıralama yaparsanız sandığınızdan fazla rahatlayacaksınız.

Bazı beklentilerinizde geçici düş kırıklıklarınız olacak. Ama bu küçük sıkıntıların arkasında ferahlamalar var. Para konularında ciddi harcamalar içine girebilirsiniz, hesaplı olmaya gayret edin.

İlişkileri belirlemek her zaman tercihlere bağlı olmayabilir. Yakında size çok sıkıcı gelecek tanışmalarınız var, bir an önce kurtulmak isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda kendinizi daha güvende hissetme eğiliminiz, hatalı seçimler yapmanıza yol açabilir. Bugünlerde dış etkilenmeye oldukça açık duruyorsunuz. Çevrenizde buna çok istekli ve hazır kişiler var. Kendinizden emin olamadığınız bazı iç hesaplaşmalar içindesiniz. Taşıdığınız gizlilik niyetleri, bunları iyice içinden çıkılmaz hale getirecek.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 02:01 Ay-Jüpiter kavuşumu yeni haftanın ilk enerjisi olup, ruhen ve bedenen huzura duyulan ihtiyacımızı işaret ediyor. Sohbetinden zevk aldığınız biriyle konuşmak veya sevdiğiniz bir şeyleri yapmak arzusu gün içinde etkili olacak. Saat 10:56 Ay-Pluto görünümü, ilgilendiğimiz alan ve konularda başarılı olmak adına özenle ve dikkatle çalışmanın önemini vurguluyor. ne olursa olsun, kendinize inanmaktan, güvenmekten vazgeçmeyin. Kimsenin sizi hafife almasına izin vermeyin. Stres yaratıcı insan ve durumlardan uzaklaşın. Saat 22:42 Ay-Merkür karşıtlığı, yazmak, konuşmak, ifade etmek yönündeki çalışmaların işaretçisidir. Hislerinizi yazıya dökebilirsiniz. Aktif olarak bunları bir alanda insanlara sunarsınız. Haksızlıklara karşı durursunuz. Saat 23:47 Ay-Uranüs karşıtlığında, işiniz, sağlığınızla ilgili konuları ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanabilecek problemleri tek başınıza değil, birlikte halledecek şekilde ele almak gerekiyor. Bu belki size zor gelebilir. Ancak rahat etmek için bu şart gözüküyor. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir sürediryerinde hissettiğin gergin havadan rahatsız olabilirsin. Pazartesi sendromu seni yorabilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz finansal kaynakları alabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle güzel vakitler geçirebileceğiniz ve geleceğe dair planlar yapmak adına keyifli bir gün.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir. Sabır gerektiren işlere yönelebilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken içinde bulunduğunuz süreci değerlendirmek üzere yalnız kalmaya, kendi kabuğunuza çekilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak etrafınızda olup bitenler karşısında duyarlı ve uyanık kalabilmeyi de göz ardı etmemelisiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara yaklaşırken, geçmişi baz alarak hareket edebilirsiniz. Size gizemli gelecek konu ve olaylara yönelik hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda gelişen olaylara anlayışla yaklaşın.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç dengenizi tutturabileceğiniz, kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara karşı daha dengeli bir bakış açısı geliştirebileceksiniz. İç sesinizi dinlediğinizde dengeye ulaşabileceğiniz, meditasyon çalışmalarının sizi zinde hissettirdiği ve bilinçaltı temizliği yapabileceğiniz bir gündesiniz. Diğer insanlarla uyum ve uzlaşma ortamının arayışında olmak adına kendi iç dünyanızda, sezgilerinizde ve bilinçaltınızda dengeyi yakalayabilirsiniz. Kontrol dışı hissettiğinizde dahi içsel dengenizi korumak adına sakin kalmayı başarabileceksiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygularınızın hareketlenmesi ve yoğunlaşması mümkündür. Yakın ilişkilerinize, özellikle de partneriniz veya eşinizle yaşadığınız ilişkiye odaklanabilirsiniz. Aşırıya kaçıp kıskançlık veya sahiplenme duygularına kapılmayın.

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 00' 18" R
Ay
Terazi
12° 45' 03"
Merkür
Boğa
05° 00' 53"
Venüs
Boğa
24° 39' 18"
Mars
Koç
14° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 04"
Uranüs
Boğa
23° 27' 32"
Neptün
Balık
29° 25' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 59"
Lilith
Başak
25° 28' 07"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>