Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusundaki birtakım inançlarınız, tesadüflerin getireceği hoşluğa engel olamayacak. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir, bunlara ilgisiz kalamayabilirsiniz.

İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şansınız yüksek. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zamana bağlı olacak.

Kolay onarılabileceğini sandığınız zedelenmiş ilişkilerde biraz zorluklarınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik yaşamınızı güzelleştiren etkiler size iyi gelecektir. İş bitiren tavrınızla çalışma hayatının gözdesi olacaksınız. Aşk'ta yaralarınızı tekrar ortaya çıkaracak durumlara karşı dikkat!

8 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler dünden bu yana etkili olan Ay-Yengeç burcu geçişiyle Çarşamba gününe adım atıyoruz. Saat 04:19 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu görünüm, emek sarf edilmeden, zaman harcanmadan hiçbir güzelliğin kıymetinin bilinmeyeceğini düşünmenizde etkili oluyor. Sahip olduğunuz her şeyi korumak isteyeceksiniz. Saat 16:42 Ay-Pluto karşıtlığı, derinlikli analiz yapmanızı, işlerinizi hırslı bir şekilde yoluna koymanızı, insanları ikna etmenizi sağlar. Daha fazla kendinize güvenirsiniz. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü, uzun vadeli hedefleri belirleme, kişisel anlamda kendinizi güvende hissetme arzunuzu baskın hale getirir. Çoğu zaman dış dünyada kendini ispat etmek isteyen kişi, bazen duyguları veya karmaşık durumlar sebebiyle zorlanıyor. Bu zorlanmalarla baş etmeye çalıştıkça yoruluyor ve güçsüz kalıyor. Bu saatlerde dışa karşı tepkili davranabiliriz. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende geçmişle ilgili hesaplaşmalar gündemde. Gerginlikten etkilenebilir, uzaklaşmak isteyebilirsin.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerde kontrolcü yönünüz ortaya çıkabilir dikkat! Seyahatler ve eğitimlerle ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. Ruhsal ve manevi yardımlar alabileceğiniz özel bir gün.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkilerinizde yaşananlar sizi zorlayabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

8 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür'ün bugünden itibaren burç değiştirerek Kova'ya ilerlemesiyle birlikte aile içi iletişiminiz artıyor. Anne, babanız, akrabalarınızla daha sık bir araya gelebilir, geçmiş günleri anabilir, hatıralarınızı paylaşabilirsiniz. Sorunlar karşısında onlarla anlaşma zemini yakalayabilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuğa çıkma planı yapan ve bunu iliklerine kadar isteyen bir burcun mensubusunuz. Yeni bir hukuki sürecine başlayabilirsiniz. Özel bir sertifika programı için de uygun bir zamandasınız.Hayatınızda hobi olarak baktığınız bir konuda uzmanlık sağlamak için eğitimini alabilirsiniz. Ruhani eğitimlere, kişisel gelişim seminerlerine ve yoga, meditasyon seanslarına katılabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili olumsuz gelişmeler mevcut olabilir. Sizin öncelikle ruhunuzu besleyip keyif aldığınız konulara yönelmeniz gerekiyor.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi bambaşka yerlere götürebilir. Bugün alacağınız bir haber yüzünden büyük bir gerilim içine girebilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek ve seyahate çıkmak üzere harekete geçeceksiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>