Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi kendinize yaşadığınız sıkıntı sizi agresif davranışlara yöneltebilir. Sevgilinizi onunhayatından kıskanıyorsunuz. Bu sevimli problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız.

Ortalama beklentiler içindesiniz. Bu tokgözlülük, sizi hırslı kişiliklerle çatıştırıyor. Özverili çalışmalarınız, iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var.

Gelecek günlerde, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor. Birtakım hayalleriniz için paraya herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

İş dünyanızda imaj tazelemeye ihtiyacınız var. Bu dünyada emeğin karşılığının ancak istendiğinde alınabildiğini unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha renkli bir hayat istiyorsunuz. Ama bunun için paranın hiç de gerekli olmadığı yolundaki inancınız, artık yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakmış gibi. Mevcut koşullarınızı daha sevimli görme yolunu seçebilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte kovaladığınız enteresan işte şansa ihtiyacınız var. Eski bu tür girişimlerinizdeki şanssızlıklarınız umudunuzu kırmamalı.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde yeni haftayı karşılıyoruz. Önümüzdeki birkaç gün boyunca harcamalara dikkat etmelisiniz. Öncelikle ödemelerinizi yapınız ve bütçenize göre ihtiyaçlarınızı alınız. Kazanç getirici işlere daha fazla önem vereceğiniz bugünlerde, ek gelir elde etmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak şartlar beklemenizi gerektirebilir. Mevcut işinizden sıkılmış veya yetersiz kazanç nedeniyle ayrılmayı düşünüyorsanız, 12 Aralık tarihine kadar beklemenizde yarar var. Merkür-burcunuzda gerilediği için enine boyuna düşünmek gerekiyor. Sevgiliniz, eşiniz veya başkalarından destek, ilgi görmek istersiniz. Sıkıntınızda yanınızda olmalarını beklersiniz. Bu konuda hassas düşünebilirsiniz. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, sorunlarımızı çözmek ve hayatımıza bir düzen getirmek amaçlı verilen mücadelenin göstergesidir. Tam her şey yerine oturuyor derken, karşımıza çıkan zorluklar veya beklenmedik gelişmeler bizi tedirgin ediyor. Gerçekten huzur ve güven bulmak için önce sorunlarımızı çözmemiz gerekecek. Bunları yapmadan ilerlemek mümkün gözükmüyor. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kafamızı karıştıran ilişki sorunlarını işaret ediyor. Gizli ve oldukça önemli yüzleşmelerde bulunacağız. Bir yanıyla geçmişi hatırlayacak diğer yanıyla bugüne bakacağız. Huzur ve paylaşım olguları bizim için çok kıymetli olacak. Saat 21:16-22:55 Ay-Boşluk etkisi, ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Bazı meseleler kafanızı kurcalayabilir. Güven olgusuna önem veriniz. Saat 22:55 Ay, burcunuzda ilerlediğinde, kendinizden oldukça eminsinizdir. Çelişkiler ortadan kalkar. Kararlılık ve irade gücünüz yükselir. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendini sorguluyorsun! Hareketli yapınla bugün tüm dikkatleri üzerine çekeceksin. Duygularının coşkusu adeta gözlerine yansırken, çalışma alanını ilgilendiren gelişmeler seni mutlu edecek. Yaratıcılık gerektiren bir işin varsa, sınırların seni tıkadığını fark edebilirsin. Bu durum yeniarayışlarına sokabilir. Aylardır süren çalkantılı aşk hayatın adına olumlu gelişmeler yaşanacak. Geçmiş günlerde eksik kaldığını düşündüğün, kaybettiğin ya da kırgınlığını bir türlü atamadığın ne varsa kendini sorgulayacaksın. Hatta kendine küçük çaplı psikoloji testler yapabilirsin. Ayrıca ailendeki kadınlarla aranı düzeltmeye başlarken, aranızdaki gerginlik yerini güzel ve taze bir iletişime bırakacaktır. Kilo problemin varsa, bünyene uygun olmayan diyetler yapmamalısın. Alacağın profesyonel yardım memnun kalmanı sağlayacaktır.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün keyfiniz yerinde. Ne karamsarlık, ne de isteksizlik duyacaksınız. Çalışmalarınızı başarılı biçimde sürdürebilirsiniz. Farklı duygularınız ve sezgileriniz olabilir. Ancak, bu isteklerinizi çevrenize yansıtmayacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan durumlardan dolayı kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Gizli kalan olaylardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. İlerleyen saatlerde kişisel açıdan önemli olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk durumunuz tartışmalara açık olabilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne sebepsiz öfke ile başlayabilirsiniz. Düzen değiştirme ve koşulları bozma arzunuz yüksek. Sonradan pişman olacağınız öfkeli söylemlerden kaçının. Tedbirli ve dengeli olmak önemli.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Ocak'a kadar burcunuzda seyahat edecek olan Venüs tüm yılın en şanslı döneminin kapılarını size açar. Yay burcunda seyahat eden Jüpiter de sizin kazancınıza destek verecek. Bu dönem için şimdiden hazırlıklara başlayın. Evlenme, terfi teklifleri alabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için de yeteri kadar cesaretiniz olacaktır.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 46' 11" R
Ay
Kova
00° 06' 05"
Merkür
Koç
17° 01' 54"
Venüs
Boğa
01° 26' 12"
Mars
Balık
29° 59' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 24"
Satürn
Balık
16° 36' 24"
Uranüs
Boğa
22° 22' 03"
Neptün
Balık
28° 55' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 44"
Lilith
Başak
23° 22' 37"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>