Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Terkedilmişlik ve sonradan değerini anladığınız birinin kaybı duygularını birlikte yaşıyorsunuz. Ama bunun artık kapanmış bir sayfa olduğunu kabullenmek zorundasınız.

Eğer becerebilirseniz, bugünlerde izin yapmanızın tam zamanı. Kendinizi toplamanız gerekiyor. Gecikmiş bir haberiniz yakında size ulaşacak. İşlerinizi geliştirecek olan bu haberle bira da olsa neşeleneceksiniz.

Son günlerde yaptığınız büyük harcamalar var. Tekrar doğrulmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. Kazancınızı yeterli bulmuyorsunuz. Konuyla ilgili bir girişiminiz olacak.

Bitmiş aşk ilişkinizi dostluğa dönüştürmek sizin elinizde. Ama onu sürekli arayarak, hala bir şeyleri düzeltmeye çalışarak bu şansı da yitireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizde her şeye karşı bir isteksizlik hissediyorsunuz. Yaşadığınız bu geçici bunalımın arkasında neyin olduğunu biliyorsunuz. Ama bu sorunun çözümünün sizin elinizde olmadığını da biliyorsunuz. Başka bir ülkede yaşayan bir arkadaşınızdan yakında haber alacaksınız. Onun yeni yaşamındaki mutluluk, sizi biraz kışkırtacak.

9 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 9 Ekim saat 06:47 Terazi burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki bir aylık süreçte, gizli ilişkiler, ilişkide yaşanan problemler, sizi rahatsız eden durumlar, fiziksel ve ruhsal anlamda şikayetler, sanatsal çalışmalar, yarım kalan işlerle ilgili her şeye yeniden bakmak demektir. Venüs iki ayrı burçta geriliyor. Sizin burcunuzdaki gerileme, kişisel değer yargılarınızı test ediyor. Belki gizli bir ilişkiniz var ve bunun bilinmesini istemiyorsunuz. O zaman bu Yeniayda bu beraberliği artı ve eksileriyle ele alın. Size ne gibi yararı var, ne gibi zarar yaşatır. Duygularınızdan emin misiniz yoksa yanlış bir karar mı veriyorsunuz. Yeniayın burcunuzdaki Venüs geri hareketiyle örtüşmesi, bu dönemde bazı gelişmelerin sizi rahatsız etmesine, koşulların değişmesine veya sizin duygularınızdan emin olmamanıza sebep olabilir. Ben bu süreci birçok şeyin farkına varmanız, geçmişi şöyle bir düşünüp, yeniden ele almanız açısından olumlu görüyorum. Henüz bir şeyler yerine oturmuş değil. Yarım kalan işlerin, soru işaretli ilişkilerin, sağlıksız gidişatın mutlaka analiz edilmesi gerekiyor. Bugünlerde yapacağınız bu analizler, ölçüp tartmalar, 16 Kasım ve 2 Aralık tarihlerinde oldukça işinize yarayacaktır. İşte o zaman duygularınızdan, planlarınızdan, kararlarınızdan emin olacaksınız. Şimdi şapkamızı önümüze koyup bakma vaktimizdir. Yeniayın sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

9 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. Öncelikle kariyerin ve hedeflerinle ilgili gelişmelerin yoğunlaştığı bir güne giriş yaptığını belirtmeliyim. İdealist düşündüğün bir süreçtesin. Bir yandan da ortak plan yaptığın insanların fikirleriyle, kendi taleplerinin çatışıyor olması bugünlerde seni koca bir ikilemin içinde bırakmış olmalı. Saygı, saygıyı doğurur; bugün bunu kendine hatırlatmalısın. Pişman olmayacağın konuşmalar yaptığından emin ol! Gökyüzü, fikirlerine, hislerine güvendiğin bir yakınından destek almanı öğütlüyor. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, eski sevgilinin yaptıkları seni ondan tamamen uzaklaştıracak. Akşam saatlerinde yapacağın telefon görüşmesi seni şaşırtabilir.

9 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyalleşmenin iyi hissettireceği, sevdiğiniz insanlarla görüşmelerinizin iyi sonuçlar vereceği mükemmel bir gün. Kariyer planlarınızla ilgili fikir alışverişi yapmak size iyi gelecektir.

9 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok süregelen konuları bitirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kişisel konularınızda sakin kalmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Yeni başlayacağınız konularda değişiklikler olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu konularla ilgili ön hazırlığınızı tamamlamanız için fırsat yakalamış olabilirsiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanışacağınız biriyle aşka yelken açacaksınız. Hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanacak.

9 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evrensel, mistik, spiritüel konulara olan ilginizin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bu konularla lgili farklı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz size yol gösterebilir.

9 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Aya, yenilenen bilinçle giriyorsunuz. Duygusal yükselmelerden arınabildiyseniz yenilenen bilinç, davranışlarınıza yansıyacaktır. Yol almak için dipte derinde kalan ve haz vermeyen, sizi geçmişe demirleyen ne varsa bırakmakta fayda var.

9 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ortaklılar kurarken kazancınızda gözle görünür bir artış yaşayabilirsiniz. Uzun zamandan beri beklediğiniz kazanç kapısı önünüze açılabilir. Pozitif düşünerek her zorluğun üstesinden gelebileceğinizi anlayacaksınız. Fikrine güvendiğiniz kişilere kafanıza takılanları sormaktan çekinmeyin. Tahsil edemediğiniz alacaklarınızla uğraşırsınız.

9 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

9 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 40' 37" R
Ay
Balık
27° 15' 18"
Merkür
Koç
19° 13' 02"
Venüs
Boğa
06° 23' 54"
Mars
Koç
03° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 57"
Satürn
Balık
16° 57' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 55"
Neptün
Balık
29° 02' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 13"
Lilith
Başak
23° 49' 26"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>