Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin son günlerdeki özensizliği sizi hızla ondan uzaklaştırıyor. Epeyce zamandır süren eş, dost arasındaki kabalıklarına, bir anlam vermeye çalışıyorsunuz.

Birkaç arkadaşla yapmaya çalıştığınız işbirliği, biraz kader birliğine benziyor. İşin oluşturulmasında diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, olumsuz bir sonucun ortaklığına katılmak istemiyorsunuz.

Eşit ölçülürde kazandığınız bazı yakınlarınızın, sizi bir borç isteme kapısı gibi görmesi canınızı sıkıyor. Böyle durumlarda, onlardan daha tasarrufçu biri olduğunuz için kendinize kızıyorsunuz.

Birinden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Dün akşam sırf bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamamalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yararlı olmak için yanaştığınız bir tanıdığınızı size karşı bilenmiş olarak bulacak ve çok şaşıracaksınız. Geçmişte onun için yaptıklarınızdan pişmanlık duyma noktasına geleceksiniz. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunları sizi çok üzüyor. Bu nedenle, onun için arkadaşlar arasında bir destek kampanyası başlatacaksınız.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamız saat 09:33 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde geçecek. Bizden farklı görüş yapısında olan kişilere tahammül gücümüz düşük olabilir. Özgür olmak isteriz. Hiç, kimsenin üzerimizde denetim kurmasından, şunu şöyle yapmalısın demesinden hoşlanmayız. Canımızı sıkan meseleleri kendi bildiğimiz tarzda çözmek isteriz. Saat 20:07 Ay-Merkür olumlu görünümü gayet hoş yansımalarıyla sizi kucaklayıcıdır.  Durumunuzu farklı açılardan ele almanızı sağlar. Özel biri olduğunuzu düşünerek, kendinize özen göstermenizde rehberlik eder. Saat 22:04 Ay-Jüpiter görünümü yenilikçi fikirleri olan, çevresiyle ilişkisi güçlü, nazik kişilere yönelmemizi sağlıyor. Kabalıktan ve dar görüşlü insanlardan hoşlanmıyoruz. Bizi etkileyecek kişinin hakikaten donanımlı olması şart. Baskıdan hoşlanmıyoruz. Bizi kendi gibi düşünmeye kimsenin zorlaması mümkün değil. Haftanın tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş İletişim evinizde ilerlerken, üstünlük duyguları içinde olabilirsiniz. Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ve ailenizin problemleri arasında kalmak istemiyorsanız, bugün zamanınızı dengeli bir şekilde kullanmalısınız

10 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Genel olarak ani gelişmelerden veya sizi hazırlıksız yakalayan sürprizlerden hoşlanmayan bir burçsunuzdur, ama hafta sonundan itibaren ay sonuna kadar beklenmedik durumlar veya olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir. Bugünlerde, enerjiniz düşebilir veya bazı hayal kırıklıkları söz konusu olabilir, ama geçici. Hafta sonu ise, çok iyi olmadığınız konularda öne atılmaktan veya başkaları üzerinde denemeler yapmaktan çekinmelisiniz. Aksi takdirde utanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde uyum arayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün yani anlaşmalar gündeme gelebilir. Eğitim hayatınız keyifli geçebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Değişim... Kendinize dair en doğru kararları vermiş olmanız gerekiyor ancak siz en kötü kararları vermekte usta gibisiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

10 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, akrabalarınız ya da varsa kardeşlerinizle iletişiminiz güçlü ve tek taraflı akabilir. Bir araya geldiğiniz insanları dinlemekten ziyade anlatmaya meyilli olacaksınız.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizle olan iletişimlerinizde sorumluluk teması söz konusu olabilir. Verdiğiniz sözlere ve inandığınız değerlere dikkat etmelisiniz.Bilhassaağınızı geliştirmek, mevcut işlerinizi sürdürebilmek için ortaklıklar kurmak, önemli sorumlulukları ve uzmanlık konularını bu seçeceğiniz ortaklara aktarma konusunda değerli şanslara sahip bulunuyorsunuz. Sevgilinizle kısa yolculuklar yapabilmek için de fırsatlar gözükmektedir. Kardeşinizle ve komşularınızla ortak paydada birleşeceğiniz fırsatlara da sahipsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

10 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 22' 45" R
Ay
Terazi
17° 23' 50" R
Merkür
Boğa
05° 33' 42"
Venüs
Boğa
25° 07' 59"
Mars
Koç
14° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 10"
Satürn
Balık
18° 04' 34"
Uranüs
Boğa
23° 28' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 08"
Lilith
Başak
25° 30' 42"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>