Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin desteği olmasaydı çoktan ilişkinizde sorunlar başlamıştı. Bu akşam sevgilinizle beraber zaman geçireceksiniz. Ona hoş bir sürpriz yapacaksınız. Bu sürpriziniz onu çok mutlu edecek.

İş yerinizde zaman zaman sinirli hareketler sergiliyorsunuz. Bugün amirlerinizden bu konuda bir uyarı alacaksınız. ,Amaarkadaşlarınızın güzel sözleri ile moraliniz yerine gelecek.

Bugün bazı harcamalar yapacaksınız. Harcamaları yaptıktan sonra ne panikleyeceksiniz. Paranıza çok bağlısınız ve arkadaşlarınız ile aranızda çok sağlam para ilişkileri var.

İş yerinizde sinirinize hakim olmaya özen göstermelisiniz. Son zamanlarda çok içinize kapanıksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda kafanızdaki planları uygulamaya geçirme için çok iyi fırsatlarla karşılaşacaksınız. İç dünyanızdaki karmaşayı arkadaşlarınızla paylaşmak yerine ailenize açarsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz. Çok fazla içinize kapanık olacağınız bu günde yine en büyük destekçiniz partneriniz olacak.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:40  itibariyle etkili olacak  Merkür-Pluto mücadeleci görünümüyle Çarşamba gününü karşılayacağız. Bu enerji,  yakın çevreniz ve zorunluluklarınız konusunda sözcükleri iyi seçmenin yararlı olduğunu göstermektedir. Saat 02:33 sonrası Ay-Koç burcu geçiş etkinliği altındadır. Bildiklerinizi ateşli bir şekilde ifade edebilirsiniz. Güven duygunuz gayet yüksektir. Yapacaklarınızdan eminsinizdir. Tecrübelerinizi hem para kazanmak hem de ilerlemek adına ortaya koyarsınız. Saat 13:50 Venüs-Neptün karşıtlık etkisi altında, finansal tüm konularda   lütfen ani kararlar vermeyin. Elinizden bir şey çıkarmayın veya almayın. Beklemede kalın. Paranıza sahip çıkın. Hele sular bir durulsun önce. Mali konularda bütçenize uygun hareket edin. Birilerinden yardım isteyerek, büyük borçlar altına girmeyin. Elinizdeki uzun vadeli olarak tuttuğunuz her şeyi sağlama alın. Genel olarak bugün hem başkalarıyla bölüştüğünüz veya tek başınıza bir kenarda tuttuğunuz mal, mülk, değerli kağıtların titizlikle düşünülmeden ani kararlarla elinizden çıkmasına izin vermeyin. Ödemelerinizi her ay olduğu gibi yapın. Eğer borcunuz varsa ödeyin. Spekülasyon içeren işlere, kararlara dikkat edin. Saat 20:32 Ay-Pluto görünümü uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Saat 21:37 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü,  yolculukların  göstergesidir. Sevdiklerimizle bir araya gelmek, oturup konuşmak bize kendimizi iyi hissettirir. Akşam saatlerinin bir hayli aktif geçeceğini söylemek isterim. Etrafınızdaki insanlar sizin fikirlerinize hayranlık duyarlar. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz. Jüpiter burcunuzda ilerliyor. Şansınızı açıyor. Eski sorunlarınızı kafanızdan atarak bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi. Geçmişe teslim olmamalısınız.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sadece sizin uzman veya hakim olduğunuz konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olmanız doğal, ama yine de olaylara farklı bakış açısıyla bakmaktan hiçbir zarar gelmez. Öyle değil mi? Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğitim, öğrenme ve araştırma konularında olumlu enerjilerle dolu bir süreç içindesiniz. Kendini geliştirme veya akademik çalışmalarla ilgili hızlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantılı işleriniz için daha cesur ve kararlı davranmanız gerekiyor. Başarılı olmak istiyorsanız dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ALINGANLIĞINIZ üstünüzde. Size yapılan küçük şakalara bile alınabilirsiniz. Yeni bir ilişkiniz varsa ani bir kararla ayrılık yaşanabilir.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

10 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 40" R
Ay
Koç
09° 21' 42"
Merkür
Koç
19° 47' 49"
Venüs
Boğa
07° 24' 58"
Mars
Koç
03° 44' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 01' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 47"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 56"
Lilith
Başak
23° 54' 55"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>