Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizin gösterdiği ilgi ilişkinizi olumlu etkiliyor. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık.

Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir. İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor.

Sorun ettiğiniz bazı olumsuzlukların giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil. Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar içine girebilirsiniz.

Gereksiz masraflara girmemeniz gerekiyor. Ayaklarınızı yere sağlam basma zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde yeni yaşam kurgularınız, ikili bir görüşmede anlamlı bir beklentiye dönüşecek. Belli rahatsızlıklar barındırdığınız ilişkilerin de içinde olacağı kalabalıklardan uzak durmaya çalışacaksınız. Bu ilişkilerin, duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade zorlukları yaşattığı şeklindeki düşünceleriniz, karşılıklı birtakım önyargılardan kaynaklanıyor.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay sabah itibariyle saat 05:05-16:13 aralığında hareketini boşlukta sürdürecek. Sizler için sonuçsuz kalan konular olabilir. Bunlara takılmak yerine size iyi gelecek şeyleri tercih edin. Çünkü 16:13 itibariyle Ay sizlerin burcuna geçiş yapıyor. Enerjinizin yükseldiği, pozitif bir sürece adım atıyorsunuz. Kendinize önem vereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Akşam Ay-Uranüs sert etkisiyle geçici de olsa ani tepkiler vermeye açık olabilirsiniz. Sakin kalırsanız gecenin devamında bu etki sizleri terk ediyor.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini destekleyecekler!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Bugün yakın çevrenden birinin sözleri kafanı çok kurcalayabilir. Eğer ev satın almak hatta şehir değiştirmek gibi fikirlerin varsa bu konuda arkadaşların tarafından destekleniyorsun. Bir süredir devam eden ikilemler seni oldukça yordu. Sudan çıkmış bir balığa döndün desem yanlış olmaz herhalde. Çevrendeki herkesi yargıladın ve insanları hayatındaki yerlerine oturtmaya çalıştın. Anlaşılan bunlar tam anlamıyla daha bitmedi. Bugün ani kararlar alabilirsin. Sana tavsiyem, iyi düşünmen olacaktır. Son zamanlarda kendine yeterince vakit ayıramadığını düşünerek ruhunu yatıştıracak, yeteneklerini açığa çıkaracak kurslara dâhil olabilirsin.

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duymaya hazır olmadığınız bir söz üzerine ani bir tepki verebilirsiniz. Geri dönüşü olmayacak sözler söylememeye dikkat etmelisiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı beklemeler ve belirsizlikler olabilir. Ev veya işte yaşayacağınız küçük sakarlıklara dikkat etmekte fayda var. Öğle sonrasında yeniden harekete geçebilirsiniz. Şahsi konularınız üzerinde düşünmek, yeni kararlar almak mümkün. İlişkilerinizi de düşünmelisiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi gücünüzün farkına varmak açısından bugün önemli adımlar atabilir, kişisel gelişiminizi ön planda tutmak için zaman harcayabilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; haber trafiğinin, yazılı ve sözlü iletişimin arttığı bir hafta sonuna girerken karşındaki insanlara sivri dilli davranabilirsin. Kendini her şeyin üstünde görebilir, her şeyin en güzelini hak ettiğini düşünebilirsin. Bu dönemde mevcut ilişkin daha da derinleşip, uzun vadeli bir ilişkiye dönüşebilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün güzelliklerini görmezden geldiğiniz bir gün olacak. Sanki bugün diğer zamanlara göre karamsarsınız. İçinizi sıkan, bulandıran konular var. Yenilenme ve tazelenme zamanlarınız geldi. Ancak sizin de bir çaba gösterip kendinize yeni enerji kaynakları yaratmanız gerekiyor. Akşam içinse dinlenmeyi tercih edebilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın burcunuzda seyahat etmesiyle herkesten ilgi beklersiniz. Diğer yandan yeteneklerinizi kullanmanız gereken bir gündesiniz. Danışmanlık yapmak, analitik fikirlere açık olmak, herkese yardım etmek size bugün iyi gelir. Parasal konularla ilgili tedbir politikanızı planlamak istersiniz. Kesenin ağzını ne kadar açmanız gerektiğini iyi hesaplayın. Sonra ödeme zamanı zorlanırsınız. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 46' 17" R
Ay
Balık
28° 40' 31"
Merkür
Koç
19° 16' 60"
Venüs
Boğa
06° 31' 05"
Mars
Koç
03° 10' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 19"
Satürn
Balık
16° 57' 33"
Uranüs
Boğa
22° 36' 15"
Neptün
Balık
29° 02' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 32"
Lilith
Başak
23° 50' 04"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>