Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaş topluluğunda tanıştığınız kişi, artık umudu kesmenize karşın, bugünlerde sizi arayabilir. Ondan etkilendiğinizi herkese belli etmiş olmanız, bu anlamda toplu bir bekleyişe yol açmış görünüyor.

Eforunuzla göz dolduruyor ve başarıyı hak ediyorsunuz. Bugün aşk veyaşamınız umutlarla dolu. İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor.

Gecikmiş bir alacağınız bugünlerde sizi yollara düşürebilir. Borçlunuzun rahatlığına hiç bir anlam veremiyorsunuz. Ailedeki sistemsiz para kullanımından şikayetçi görünüyorsunuz.

Bazı konularda etkilenmeye fazlaca açık görünüyorsunuz. Yine böyle yapıp alacağınız yanlış bir karar sizi çok hatalı bir yola sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişmesini kaçınılmaz bulduğunuz birtakım özelliklerinizin üzerine gitmeniz için uygun bir dönem. Bu konuda göstereceğiniz kararlılık ve azim, çabanızı kolaylaştıracak destekleri getirebilir. Pratik zekanız, pratik yöntemler üretmeye oldukça elverişli. Gelişmiş sorumluluk duygunuzla, iradeniz dışında çözülemeyen bazı problemleri kolayca ortadan kaldırabilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Hem fiziksel hem duygusal olarak kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir günde olabilirsiniz. Zaman zaman enerjiniz düşse de günün genelinde olumlu etkiler altında olacaksınız. Venüs ve Jüpiter arasında kesinleşen pozitif açıyla beraber bugün aşk hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de yüzünüz gülebilir. Akademik konularınız, yurt dışı işlerinizde de işleriniz yolunda gidebilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konular gün yüzüne çıkıyor!Ay, su burcunda hareket ediyor. Son zamanlarda gökyüzü gündeminin de etkisiyle hayatında bazı gelişmeler ağır bir şekilde gerçekleşiyor olabilir. Bu dönüşüm esnasında hayata adapte olmak adına geri plana attığın bazı hislerin veya duygusal ihtiyaçların da oldu. Ama bugün gökyüzü üstünü örttüğün bazı şeylerin gün yüzüne çıkabileceğini vurguluyor. Çocuk sahibi olan bir Aslan burcuysan, uzun zamandır hayatını ilgilendiren bazı planları hayata geçirme fırsatı yakalayabilirsin. Ailenden ya da değer verdiğin bir arkadaşının hamile olduğu müjdesi gözlerini yaşartacak.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz rahatlamak ve yalnız kalma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Size huzur veren ortamlarda bulunmalısınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farkında olmadığınız konularda yoğun duygular yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden olaylara hassasiyet gösterebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınızı yerine getirmek isteyeceksiniz. Bürokratik işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Karşınızdakilerin düşüncelerine karşı daha dikkatli olmalısınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda kendinizi geliştirmek için ekstra çaba harcayabilirsiniz. Duygu durumunuzu değiştirmek için göstereceğiniz çabalar sonuç verebilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan burcu günü evinizde geçirmek, dinlenmek, kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Değişen fikirleriniz, yaşadığınız beklenmedik olaylar ilişkinizi negatif etkiliyor. Kendinizi mutsuz ve depresif hissedebilirsiniz. Günlük ve geçici duygular yaşadığınızı farkında olun.

9 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer bilinirlik alanında hareket, yenilenme olası. Bilinçaltınız olumsuz anıları tetikleyebilir. Üretim içinde olmak gün boyu fayda sağlar. İletişim imkanları artıyor ancak ayrıştırıcı sert söylemlerden kaçınmak faydalı olur.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu görünüm size keyif dolu bir seyahat yaptırtabilir. Ayrıca duygusal hayatınızda içinizde ne varsa partnerinize tatlı bir dille aktarabilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, sinemaya gitmek gibi ruhunuzu dinlendiren aktiviteler ön plana çıkar. Yurt dışı bağlantılarınızla ilgili olumlu gelişmeler olacaktır. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Jüpiter Perşembe Venüs

9 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

9 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 11" R
Ay
Koç
12° 31' 29"
Merkür
Koç
19° 57' 17"
Venüs
Boğa
07° 40' 53"
Mars
Koç
03° 54' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 02' 14"
Uranüs
Boğa
22° 39' 32"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 39"
Lilith
Başak
23° 56' 21"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>