Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi konusunda şanslı bir gündesiniz ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Duygusal açıdan oldukça güçlüsünüz ve sevgilinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilirsiniz. İlişkilerinizde başarılı adımlar atacaksınız.

Bugün yatırımlarınızı yönlendirme konusunda ani kararlar almaya mecbursunuz. Çevreyle olan iletişiminiz maddi konularda sorunlar yaratabilir. Ayrıca gelirinizi genişletmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yakın ilişkilerinizde ve atacağınız adımlarda önemli gelişmeler söz konusu. Duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Programladığınız sonuçları getirmeyecek yararsız birtakım inatlaşmalardan uzak durmalısınız. Önümüzdeki günler içinde önemsediğiniz planlarınız arasında bazı tercihler yapma zorunluluğu duyabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkiniz, zaman zaman özgürlüğünüzü kısıtlayabiliyor. Bugün yine ailenizle kendiniz arasında sıkıştığınızı hissedebilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay hareketine Boğa burcunda devam ediyor. Saat 18:10'da Ay boşluğa giriyor. Kariyerinizle ilgili işleriniz varsa bu saate kadar bitirmeniz iyi olacaktır. Ayrıca bugün Boğa burcunda saat 01:45'te yeniay meydana geliyor. Yeniay, kariyer fırsatlarını önünüze getirmek için geliyor. Mevcut işinizde terfi alabilirsiniz. Yeniteklifleri alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çalışmıyorsanız, geleceğe dair yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Detaylı bilgileri içeren yeniay yazısı için tıklayabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal ve duygusal dünyan derinleşiyor!Bugün toprak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Biraz sakinleşme zamanı. Bir süredir yolunda gitmeyen konulara bugün kafa yormak istemeyebilirsin. Keyifli bir gün seni bekliyor. Yeni bakış açıları kazanmak, ruhsal ve duygusal dünyana derinlik kazandırabilir. Seni böyle merak ettiren neyse, bugün ondan haber alabilirisin. Hem de hiç ummadığın bir yerde karşına çıkabilir. Bu karşılaşma seni biraz etkileyebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, onunla hemen iletişime geçmeni önermem. Sonradan pişman olabilirsin... Dikkat! Ailenden bir yakınının sosyal anlamda yardımına ihtiyacı olabilir. Günü kardeşlerinle bitirmek isteyeceksin.

5 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde statünüzün değişmesi için gerekli olan şartlar ani bir şekilde oluşabilir. Temkinli olmalısınız. Bulunduğunuz toplum içinde ki yerinizi sorgularken abartılardan kaçınmalısınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Hafta sonu olmasına karşın daha aktif ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Hayal gücünüzü daha verimli kullanabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir hobi, ya da işinizi geliştirmeye yönelik bir eğitim almak için uygun bir gün ama eğitimci seçiminizi düşünerek yapmanızda fayda var.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan;ve sosyal hayatında bir süredir devam eden hareketsizliğin nedeni senin inatçı ve uzlaşmaz tutumun olabilir. Başarıya ulaşmak için yeniliklere kendini açabilmeli, eskiden beri devam eden ve seni bağlayan çalışmaları sonlandırarak başlangıçlara yönelmelisin.

5 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde hızlı gelişen olayları yönetmek önemli. Önemli işlerden verim alabilirsiniz. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınızveya projeden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. Uzun yıllar sürecek olan bu yolculukta, mesleğinizde sürpriz yükselişlerle karşılaşabilir, sektörde denenmemiş ne varsa ilk uygulayıcısı olup bir anda ön plana çıkabilirsiniz. Annenizle olan ilişkinizi de mercek altına alacaksınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları pazar

5 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

5 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>