Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin gibi iddialı birini seçmiş olmanız, kaderinizin size bir oyunu olabilir. Çatışmaları, tartışmaları hiç bitmeyen bir ikilisiniz. Ama bu hırgür, birbirinize olan bağlılığınızı besliyor gibi.

Küçük çaptaki ortaklığınızı bozmak üzeresiniz. Bu niyet çok akılcı görünüyor. İşleriniz verimsiz olduğu gibi, ilişkileriniz de sert. Ama bir süre daha sürdüreceksiniz.

Planladığınız standardı yakalayamıyorsunuz. Ama umutlu olmanız için çok nedeniniz var. Birikiminiz, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor.

İş ortağınızın içtenliğinden kuşkuya düşmeniz, kendinizi bu ilişkide aklamanızın paravanı olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte aile içi iletişiminiz artabilir, ailenizi daha sık ziyaret edebilir, onlarla daha çok görüşebilirsiniz. Geçmiş, tarihle ilgili konularda merakınız artabilir, tarih kitapları okuyabilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:02 Ay-Mars görünümü, aile içindeki bir takım meseleler ve partnerimizle alakalı konular bizi kıskaç altına almaktadır. Ancak kaçışımız yoktur. Bu durum bizde stres yaratabilir. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşumu, iç dünyanızda tutkularınız öylesine yoğun ki, sahip çıktığınız hiçbir şeyi bölüşmeye razı değilsiniz. Hatta elinizden gelse, tüm dünyayı karşınıza alabilirsiniz. O derece arzulu ve bir kadar baskın bir şekilde isteklerinizi kabul ettirmekten yanasınız. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, aile yaşamı ve ilişkilerinin önemini vurguluyor. Onlardan uzakta veya sorunlu isek canımız sıkkın olur. Dayanışmaya, ortaklaşa hareket etmeye ihtiyacımız olduğu gündeyiz. Venüs gerilediği için, her şeyi derinlikli düşünürüz. Huzur ararız, ilgi görmek isteriz. Evimizle ilgili problemler varsa, bunları çözüme kavuşturmak isteriz. Taşınmak, ev satın almak, kiralamak gibi konularda çok iyi plan yapmak gerekir. Hatta biraz beklememiz, alternatifleri araştırmamız yararlı olur. ilişkimizde yanlış anlaşılmalar, maddi-manevi anlamda beklentiler öne çıkar. Bunları ılımlı ve ortaklaşa çözmekte yarar var. Geçmişe ait sorunların probleme yol açmaması için bu gereklidir. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü, girişim, meslek hayatınız, ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi biraz olsun hafifleticidir. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, sizin arzu ettiğiniz şartlarda gerçekleşmeyen bir mesele canınızı sıkabilir. Aileniz, eviniz veya özel bir konuda, başkaları kendi çıkarlarını öne alabilir. Sizi anlamamakta ısrar edebilirler. Sunulan teklif veya önerilen yol ve yöntem uygun değildir. Saat 16:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde, baskıya, denetlenmeye gelemeyiz. İyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyiz. İş-aile ve girişim konularında gücünüzü kanıtlamaktan yanasınız. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Abartma günü; konuşmalardan, tüketilene kadar her şeyde aşırıya kaçılabilir! Bugüne dair planlarına bağlı kalarak günü geçirmek istesen de, dış etkenlerden dolayı bu planlar iptal olabilir veya ertelenebilir. Akışını kestiremeyeceğin bir günün içerisinde olduğunu özellikle vurgulamak isterim. Strese mahal verme... Doğru zamanlamayla istediğinden fazlasına ulaşabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, çocukların eğitimi ile ilgili bazı fikir ayrılıkları yaşanabilir. Aile ve özel ilişkilerin gündemini değiştirebilir. Suçlu suçsuz ayrımı yapmak yerine sağlıklı iletişim kurmaya çalışmanda fayda var.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle birlikte sosyal aktiviteler içinde olabilir ve hep birlikte sinema, tiyatro gibi sanatsal alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her konuda başarı şansınız yüksek.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel konulara duyarlısınız. Ailenizle ilgili konuşmalarda geçmişle ilgili konularda fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Güvende olduğunuzu hissettiğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Gün ortasında kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Eve ait konular gündeme gelebilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Sorumluluklarınızın altından kalkmak için plan yapmalısınız.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir beklediğiniz rahatlama dönemi başlıyor. Üst düzey insanlardan büyük destek göreceksiniz.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak olacak. İçinizde duyduğunuz olumsuz duygulardan ve endişelerden tamamen kurtuluyorsunuz. Olayların beklediğiniz gibi geliştiğini anlayacak ve böylece moraliniz daha da yükselecek. Neşeli ve sempatik tutumunuzla etkileyeceksiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Girişimlerden olumlu sonuç alabilirsiniz. Öneri kabul etmek ve adaptasyon kabiliyetinizi yüksek tutmanız önemli. Krizler umulmadık yerden gelebilir ancak üstesinden gelirsiniz. Satışı beklenen taşınmazlarda hareket olabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev içindeki ilişkiler bıçak sırtında ilerler. Aniden ilişki kopmaları yaşayabilirsiniz. Bekarlar sevgilileriyle gittiği bir seyahatten ayrılık kararıyla dönebilir.Acele işe şeytan karışır. Konuları derin zihin süzgecinizden geçirmelisiniz. Son kararı daha sonra vermek en doğrusu olacaktır. Sınırları aşmak, özgürlük elde etmek, uzaklara gitmek isteği bugün benliğinizi sarabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 21" R
Ay
Balık
10° 13' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 05"
Venüs
Boğa
04° 57' 10"
Mars
Koç
02° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 26"
Satürn
Balık
16° 51' 10"
Uranüs
Boğa
22° 31' 52"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Başak
23° 41' 37"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>