Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu oyunu fazla uzatmamanızda yarar var. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz.

Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. İşinizi seviyorsunuz. Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor.

Önünüzde hızla yaklaşan ödemeler, bugünkü savurganlığınıza izin vermiyordu. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var. Bugünü biraz masraflı geçirdiniz. Şimdiden bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünüyorsunuz.

Yakın çevrenizden sizi çok ayrı özel bir yere koyan birisine, gereken karşılığı veremiyorsunuz. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağduyu sahibi birisi epey zamandır gölgeniz gibi peşinizde dolanıyor. Bu izlenmeden pek hoşlanmıyor ve bunu da ona belli ediyorsunuz. Siz bu kişi için, sonraları öğreneceğiniz bir nedenle ayrı bir önem taşıyorsunuz. Ondan hep yarar göreceksiniz. Bugün akşam saatlerinde biraz canınızı sıkacak bir telefonunuz olabilir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 04:10 Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde, sevdiğiniz insanlar tarafından takdir edilmek ve başarılı bulunmak istersiniz. Huzur ve güvenliğiniz için, arzularınızın tatmini sizin için çok kıymetlidir. Genellikle cazibenizi veya çekiciliğinizi isteklerinize ulaşmak için seferber edebilirsiniz. Eğer izlediğiniz yöntemler bir işe yaramazsa gerginleşmeniz mümkündür. Hatta doğanıza uygun bir şekilde otoritenizi kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Saat 07:37 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendimizi gayet güçlü ve emin şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük umutlu düşünmemizi sağlıyor. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, fikirlerimizi nazik bir şekilde ifade etmeye çalışacağız. Ancak kısıtlanabilir, istediğimiz huzuru bulmakta zorlanabiliriz. Saat 19:35 Ay-Mars görünümü, hem sosyal açıdan bizi destekleyici, paylaşımlarda bulunmamızı sağlayıcı hem de moralimizi yerine getiricidir. Ancak partnerimiz bir hayli baskın davranabilir. Özgürlüğüne müdahalede bulunmanızı istemez. Bu görünüm, ilerisi adına eşinizle yapılacak konuşmaların işaretidir. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde hayatına çok özel bir insan girebilir. Geçmişe ?gör gününü? diyeceğin olayları hayatına sokacak bir haftaya giriş yaparken, geçen günlere yönelik serzenişlerinin ?İyi ki bitti?lere dönüşeceğini göreceksin. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, umudunu kestiğin yerden olumlu dönüş alabilirsin. Etrafında olan biten olaylar ve fikirlerin bugünlerde bir bütün halindeyken, senin de var olan ilişkinde iniş çıkışlar yaşıyor olmanı kaçınılmaz kılıyor. Bu süreçte hayatına girip çıkıp kafanı karıştırabilecek insanların artabileceğini söyleyebilirim. Uzun zamandır yalnızsan sosyal hayatında karşına çıkacak yeni biriyle tanışabilirsin. Günü keyifli bitirmene sebep olacak olaylara hazırlıklı ol.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Trafikle ilgili tedbir almayı da ihmal etmemelisiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz ve yakın çevreniz çok hareketli. Değişken olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz. Güçlü kişiliğinizle yakın çevrenizdeki olayları yönlendirebilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikleri gözlemleme fırsatı bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Siz zaten çok yetenekli birisiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

8 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefleri gözden geçirme ve yenileme ihtiyacı olacaktır. Gün boyu baskın tavırlar sergilerken tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Alma verme dengesini korumak ve adil olmak önemli. Riskli işlerden kaçının.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkileriniz giderek yoğunlaşıyor. Sosyal faaliyetlerinizi hızlandırabilir, yepyeni planlar yapabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla ilgilenecek, eviniz ya dayerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapacaksınız.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

8 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 36" R
Ay
Balık
10° 17' 17"
Merkür
Koç
18° 28' 14"
Venüs
Boğa
04° 57' 28"
Mars
Koç
02° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 51' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Başak
23° 41' 39"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>