Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyeli, seviyesiz diye koyduğunuz birtakım kaba sınırlar kimi ilişkilerden rahatsızlıklar duymanızı hiç gerektirmiyor. Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler size yararı olabilir.

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor. Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Bugünlerdeyaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay bugün karşıt burcunuzda ilerlerken, kili ilişkilerin önem kazandığı bu günde karşılıklı uyum ve dengeyi yakalamak önemli olabilir. Karşı tarafın hassasiyetlerini, beklentilerini daha fazla dikkate almanız gerekebilir, sabırlı olmalısınız.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Ay-Kova burcu seyir etkinliği devam ediyor. Partnerinizle veya yakın çevrenizle temasınız bugün yoğun olur. Arkadaşça paylaşımları önemsersiniz. Sevgilinizin dengeli ve tutarlı davranışlarda bulunmasını arzularsınız. Etrafınızdaki insanların size karşı dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorsunuz. Gereksiz konularla meşgul edilmekten hoşlanmazsınız. Ortak biryapıyorsanız, ortağınızı incelersiniz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak, dilediğiniz gibi hareket etmekten yanasınızdır. Saat 20:36 Ay-Güneş görünümü, ilişkimizin olumsuz yönleri üzerinde durmak yerine, hayatın tadına varmamız gerektiğini söylüyor. Aşk konusunda sonsuza dek beraber olmalıyız, demek yerine gittiği yere kadar diyerek tadına varmayı, bunu da ruhunuzu rahatlatmak için yapmayı en azından bugünlük deneyiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İnatçılığından ödün vermiyorsun! Bugün bazı insanların senin üzerine oynadığını fark edebilirsin. Ancak soğukkanlılığın her zaman birilerine ders verecek nitelikte olmaya devam ediyor. Hırs ve rekabetin yüksek olduğu bir alanda çalışıyorsan, zihnen yorulduğunu anlayacaksın. Bu durumdan dolayı kendi kabuğuna çekileceksin. Maddi konularda ve aile mirası gibi işlerde şansın artabilir. Gönlünden uzak kalan eski sevgilinle yeniden haberleşmen söz konusu. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, fazla gururlu olmanın bir işe yaramadığını göreceksin. Eşinle eskisi gibi olmanın yollarını arayacaksın. Akşam saatlerinde yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. İkili ilişkilerindeki inatçı tavrın gerilimli konuşmalar oluşmasına neden olabilir. Aman dikkat!

12 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır mücadelesini verdiğiniz finansal savaşlarınızda bugün bir zafer elde edebilirsiniz. Alacağınız ve vereceğiniz sözler bir devri kapatıp diğerini başlatabilir.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşınızdaki kişilerle denge içinde olmaya özen gösterebilirsiniz. Bazı konularda daha toleranslı olmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konuların yönünü netleştirmek için konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bu gibi durumlarda karşıt fikirler doğabilir. Sizi uğraştıran durumlara daha temkinli yaklaşmanızda fayda var.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En yakınlarınıza karşı sert bir tutum içindesiniz. Öfkenizden nasibini, en çok sizi sevenler alıyor. Maddi anlamda bir şans yakalamanız mümkün ama sadece bir-iki gün için. Aşk hayatınız ve evinizle ilgili konularda hareketlenmeler var. Kariyerinizle ilgili konuları aksatmamalısınız.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hem aşk hem de parasal açıdan olumlu gelişmeler içinde bulunuyorsunuz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok daha sıcak olacak. Dostlarınızla birararda olmak size keyif veriyor. Yakınlarınızın ziyaretine gidebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Geleceğe yönelik isteğiniz artıyor.

12 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uluslararası konular, denizaşırı yolculuklar konusunda gelişmeler olası. Bir süredir bekleyen işler hız kazanabilir. Pratik ve uygulanabilir hedefler koyup ilerlemek önemli. İlişkilerde talimat verme alışkanlığınızı esnetmekte fayda var.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde karşınızdakini ikna etmek, kişisel kararlarınızı kararlı bir şekilde aktarmak için pek çok fırsat yakalarsınız. Eşiniz ya da ortağınızın talep ve isteklerini göz ardı etmeden bir denge oluşturursanız, sonuç her iki tarafı da mutlu eder. Ne de olsa cömert ruhunuz herkesin kendini iyi hissetmesini ister.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

12 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>