Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni hisler içindesiniz. Oysa halihazırda bir ilişkiniz var ve çok da problemli görünmüyor. Kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz tek merci partneriniz gibi görünüyor. Bunu denemelisiniz.

İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanıza hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak.

Para sorununuz yok denilebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bunun yanında inceliğinizi korumanız gerekiyor. Sert bir tavırla ciddi bir bağlantınızı kaybedebilirsiniz.

Sizi uzaktan ilgilendiren bir küskünlükte barış sağlama çabalarınız sonuç vermiyor. Artık vazgeçmelisiniz. Taraflardan biri bu çabanızı hak etmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanatsal eğilimlerinize zaman ayıramamanız sizi hırçınlaştırıyor. Bunun şartların size yaptığı bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz. Basiretinizin bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi görünmüyor. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, kuvvetli bir gözlem gücünün ve ustaca çözümlerin işaretçisidir. Özelliklegirişimi, yakınlarınızla temas, yolculuk ve iletişime dayalı her alanda başarı olursunuz. Neyi istediğinizi veya nelerin sizi rahatsız ettiğini açıkça ifade edersiniz. Kimseden saklınız, gizliniz yoktur. Aklınıza koyduğunuz bir projeyi uygulama imkanı bulursunuz. Dostluklar, hedefler, maddi konuları tecrübeleriniz ışığında doğru şekilde değerlendirirsiniz. Saat 11:13 Ay-Pluto karşıtlığında, her şeyi kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek zor olabilir. Saat 15:26 Yengeç burcunda oluşacak sondördün fazı, yakın çevrenizde bulunan insanlar başta olmak üzere herkesle güçlü bir şekilde iletişimde bulunmak, yaşamınızla alakalı her konuda bilgi ve deneyim alanınızı geliştirmek, sözel açıdan kuvvetli bir şekilde kendinizi ifade ederek asıl yapmak istediklerinize odaklanmak kısaca düşüncelerinizi hayata geçirmek istersiniz. Bu istek, gün boyu başkalarıyla fikir alışverişinizde esnek ve uyumlu bir tarz içinde iletişimde bulunmanızı ve farklı düşünseniz bile etrafınızdaki insanlarla anlaşabilmek için ılımlı davranmanıza, çatışma çıkmasın diye susmanıza, asıl fikirleriniz yerine başkalarının hoşuna gidecek tarzda konuşmanıza neden olabilir. Eğer siz, içinizden gelmeyerek böyle davranıyorsanız, bir de istediğiniz karşılığı alamıyorsanız sıkılabilirsiniz. Onun için lütfen kendinize çok yüklenmeyiniz olur mu? Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü, huzur arayışımızın işaretçisidir. Bu saatlerde hem kendimizle baş başa olmak isteriz hem de çevremizde bulunanlarla konuşmak. Huzur verici, bize kendimizi iyi hissettirici olan kişilerden zevk alırız. Tartışmalardan, ipe sapa gelmez sözlerden hoşlanmayız. Saat 22:52 Ay-Mars görünüm etkisinde, bizi anlayan, derdimize derman olan, başarımızı alkışlayan güzel gönüllere ihtiyaç duyarız. Bu gerçekleştiğinde, kendimizi güvende hissederiz. Özellikle maddi konularda olumlu bir netice almak isteriz. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor olanı başarmak senin için biraz daha zor olacak. Akşam bir toplantının iptal olduğu haberini alabilirsin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ancak akıllı, bilinçli ve odağı şaşmayan çabalar sonrası olası potansiyelin yapabilecekleri gerçekleşir. Elması yontmadıkça elinizde sadece bir taş parçası vardır.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşı karşıya kalmanız mümkün. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde görmekte zorlandığınız konular olabilir. Ticari konularda gelişim göstermek için adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akıllıca kararlar alacak, dostlarınız ve yakınlarınızla ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. İsteklerinizi kolay ve açık biçimde ifade edecek, ikna edici davranmayı başaracaksınız. Hareketli bir dönemdesiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sessizliğe, sakinliğe, huzura her zamankinden daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Komşularınızla, arkadaşlarınızla iletişimde aranıza mesafeler girse de bugün bundan çok da rahatsız olmayabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün derinden giden ve biraz da isteksiz yapınızla olayları dışarıdan izlemek hoşunuza gidebilir. Seyahat ve eğitim alanlarınızda beklenmedik olaylara kafanız takılmasın.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Satürn'ün zor etkileşimi harekete geçme enerjinize sekte vuracak. Özellikle sosyal hayatta neşe, eğlence ararken, kurallar ve sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Partnerinizin sıkıntıda olduğu bir konuya çözüm aramak size düşebilir. Cinsel anlamda sorunlar meydana gelebilir. Bunlara erken müdahale etmek ve bir doktora danışmak iyi olacaktır.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 14' 25" R
Ay
Boğa
06° 05' 08" R
Merkür
Koç
21° 12' 59"
Venüs
Boğa
09° 39' 25"
Mars
Koç
05° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 14"
Satürn
Balık
17° 10' 02"
Uranüs
Boğa
22° 45' 05"
Neptün
Balık
29° 06' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 54"
Lilith
Başak
24° 07' 02"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>