Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz ilişkinizden umudu kesmiş görünüyor. İlişkiniz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor.

Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ilerleme içinde.

Maddi bir sıkıntı içinde görünmüyorsunuz. Çünkü İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Bir konuda yine müdahaleciliğiniz ön planda. İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 04:46 Ay-Pluto görünümü, uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi açık ve net bir dille ortaya koymamızı sağlıyor. Tecrübelerimizi önemseyeceğiz. Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Kişisel anlamda gelişimimize önem vereceğiz. Arzu ettiğimiz bir yolda ilerlemeyi, özgür olmayı, seçimlerde bulunmayı tercih edeceğiz. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatların karşınıza çıkacağını, sizin de tecrübeleriniz doğrultusunda başarılı girişimlerde bulunacağınızı gösteriyor. Yeni bir aşk, yeni fakat eskisinden çok daha etkili bir ilişki yaşanabilir. Duygular daha tutarlı, seçkinlik daha fazla ön plandadır. Bu beraberlik öyle altın tepsiyle gelmez. Emek sarf edersiniz. Mücadele edersiniz. Ancak tadı bambaşkadır. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, kimsenin etkisinde kalmadan, isteklerinizi elde etmek için harekete geçmenizi sağlar. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Patron, ego ve baskı psikolojisi içindeysen, otoriter olan her şeye meydan okuyabileceğin bir gün yaşayacaksın.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ve ekonomik konularda toparlanmalar size iyi gelecek.Eş ve ortaklı ilişkilerinizde manipülasyona dikkat!

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için harekete geçebilirsiniz. Olayları daha rahat algılayabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Ticari gelişmeler sizi rahatlatabilir. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili ortak konularda farkındalığınız artabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Anlayışlı ve olumlu davrana cağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Sorunları büyütmeden çözümleyecek, uzlaştırıcı bir tavır içinde bulunacaksınız. Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunmanız mümkün.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın elle tutulur ve somut olaylarına odaklanmak size zor gelebilir. Kendi işlerinizin dışında başka insanların işleriyle uğraşabilirsiniz. Özgürlüğünüz önemli olacak.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda meydana gelen Dolunay uluslararası alanınızda meydana geliyor. Kariyerinizi etkileyen kararlar alabilir, ilişkilere başlayabilirsiniz. Akademik konularda yeni projelere girişebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda heyecanlı bir dönem geçirirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar ön plana çıkar.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 17" R
Ay
Balık
23° 24' 22"
Merkür
Koç
19° 02' 28"
Venüs
Boğa
06° 04' 24"
Mars
Koç
02° 53' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 14"
Satürn
Balık
16° 55' 45"
Uranüs
Boğa
22° 35' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 20"
Lilith
Başak
23° 47' 40"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>