Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin son günlerdeki özensizliği sizi hızla ondan uzaklaştırıyor. Epeyce zamandır süren eş, dost arasındaki kabalıklarına, bir anlam vermeye çalışıyorsunuz.

Birkaç arkadaşla yapmaya çalıştığınız işbirliği, biraz kader birliğine benziyor. İşin oluşturulmasında diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, olumsuz bir sonucun ortaklığına katılmak istemiyorsunuz.

Eşit ölçülürde kazandığınız bazı yakınlarınızın, sizi bir borç isteme kapısı gibi görmesi canınızı sıkıyor. Böyle durumlarda, onlardan daha tasarrufçu biri olduğunuz için kendinize kızıyorsunuz.

Birinden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Dün akşam sırf bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamamalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yararlı olmak için yanaştığınız bir tanıdığınızı size karşı bilenmiş olarak bulacak ve çok şaşıracaksınız. Geçmişte onun için yaptıklarınızdan pişmanlık duyma noktasına geleceksiniz. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunları sizi çok üzüyor. Bu nedenle, onun için arkadaşlar arasında bir destek kampanyası başlatacaksınız.

10 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 10 Ekim 2017 (saat 16:20)-8 Kasım 2018 (saat 15:38) tarihleri arasında Jüpiter-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Ailevi ilişkilerde güçlenme, yuva kurmak, mal-mülk sahibi olmak, köklerimizi kuvvetlendirmek bu dönemde hayli etkilidir. Çünkü yarınlarımızı güven altına almak isteriz. Kimsenin mahrem alanımıza müdahalede bulunmasına izin vermeyiz. Sırlarımızı iyi koruruz. Bizi arkamızdan vurmamaları için maddi anlamda gücün ne kadar önemli olduğunu biliriz. Bizi zenginleştirecek yatırımlar yaparız. Eskiyi dönüştürür, yenileştirir kuvvetleniriz. Bir mirastan yararlanır rahatlarız. Bilmediğimiz ancak ailemize ait olan kıymetleri araştırırız, iz süreriz ve elde etmek için gereken mücadeleyi veririz. Eğer mali anlamda sıkıntılı bir süreçten geçiyorsak bu krizi aşabiliriz. Bir büyüğümüzden destek görebiliriz. Bir yuva kurabiliriz. Bir ev satın alabiliriz. Tabii ki dikkat etmemiz gereken konular var. Jüpiter-Akrep geçişinde ailevi konularda veya genel olarak takıntılı, aşırı tutkulu, kin, öfke, baskın davranışlarda bulunmak yanlış olur. Çünkü huzur kalmaz, aile ilişkileri bozulur. Ortaklaşa çıkarları düşünmek gerekir. Ancak ihtiras, aşırı tutku, kıskançlık bunun önüne geçebilir. Buna dikkat edelim. Benim istediğim olacak diye diretmeyelim. Aşırılıktan kaçınalım. Paramızı, gücümüzü nasıl kullanmamız gerektiğini bilelim. Bu dönemde mal-mülkle ilgili bir davayı kazanmak için mücadele verebiliriz. Bizden gizlenen bir sırrı öğrenebiliriz. Toprağa yatırım yapabiliriz. Zorlukları aşarak yeniden ayağa kalkabiliriz. Kiraladığımız bir evin sahibi olabiliriz. Maddi durumu güçlü biriyle yuva kurabiliriz. Jüpiter-Akrep burcu seyrinin tüm dünya için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

10 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını ifade etmekte zorlanabilirsin. Eğer ilişkin varsa, karşı tarafla fikir ayrılıkları yüzünden aran açılabilir.

10 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı basitleştirin. Daha net ve kalıcı hedeflere yönelin.

10 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda tekrar harekete geçmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde istikrarlı olmak için başkalarının fikirlerine ve desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Yakın çevrenizden aradığınız desteği bulabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel konularda yaşayacağınız değişim sizi biraz zorlayabilir.

10 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden yükselen arzuları denetim altına almayı başaracaksınız. Böylece çok daha mantıklı ve tutarlı davranacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri dengeleyebilir, kendinizi çok daha rahat ve keyifli hissttiğiniz bir dönemdesiniz. Yapacağınız organizasyonlarda başarılı olacaksınız.

10 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

10 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Jüpiter, ev ve aile alanlarınızda size çok güzel fırsatlar sunacak. Hayalini kurduğunuz bir ev alımı bu süreçten sonra devreye girebilir. Mutluluğu deneyimleyeceksiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizden yükselen arzuları denetim altına almayı başaracaksınız. Böylece çok daha mantıklı ve tutarlı davranacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri dengeleyebilir, kendinizi çok daha rahat ve keyifli hissttiğiniz bir dönemdesiniz. Yapacağınız organizasyonlarda başarılı olacaksınız.

10 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

10 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 40" R
Ay
Balık
28° 16' 10"
Merkür
Koç
19° 15' 52"
Venüs
Boğa
06° 29' 02"
Mars
Koç
03° 09' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 55"
Satürn
Balık
16° 57' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 26"
Lilith
Başak
23° 49' 53"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>