Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinize güvendiğiniz bir gün içerisindesiniz. Sevdiğinizi insanı tanıdığınız için onunla güzel bir ilişkiniz olmasına da pek şaşırmıyorsunuz.

İşinizle ilgili akıllıca kararlar alacaksınız ve bu karalarınızı uygulamak için bazı planlar yapacaksınız. İşinizle ilgili insanlarla ilişkinizi güçlendireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Parasal konularda büyük beklentiler içerisine ve bu konuda her türlü çabayı göstermeyi düşünüyorsunuz bazı mali kaynaklar daha akıllıca yatırımlara döndüreceksiniz.

Bugünlerde her konuda aşırı bir hırsa kapıldınız. Bu hırsınız size yanlış şeyler yaptırabilir, dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Kafanızda kurduğunuz planların gerçekleşmesi söz konusu olabilir. Düşüncelerinizi uygulamak için de çeşitli planlar yapacaksınız. Gününüz beklentileriniz doğrultusunda gelişmelerle geçecek. Ancak ani kararlardan kaçınmalısınız.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma günümüz, saat 04:17 Ay-Boğa burcu geçişiyle başlıyor. Maddi  konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Tutkularınızı, hem zihinsel hem fiziksel boyutta tadını çıkarmak isteriz. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkıyor. Saat 14:16 Ay-Neptün faydalı görünümü, hayalini kurduğunuz her şeye hem maddi hem de manevi anlamda ulaşmak istersiniz. Yaşam, ölüm, bilinmeyen konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. Bu enerji altında insan yanılmak istemez, ruhsal anlamda güvende olmak ister. Saat 19:09 Ay-Venüs görünüm etkisi altında,ve toplumsal alandaki ilişkilerimizde  maddi ve manevi anlamda tatmin olma arzumuz yoğun olacak. Yaptığımızile kazandığımız paranın tatmin edici olmasına dikkat edeceğiz. Ayrıca ilişkilerimizde seçici davranacağız. Saat 23:21 Ay-Pluto görünümü,  İhtiyaçlarımızın, arzularımızın elde edilmesi adına bizi baskı altına alacak ve bize, -İstiyorsan,  o zaman kalk ve gerekeni  yap diyecektir. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda farklı bir sisteminiz var. Çevrenize kendinizi ispat etmeniz zor oluyor. Siz onlar için farklı bir dünyanın insanısınız. Aranızdaki iletişim zamanla sağlanacak. Sıradan aşklar size göre değil. Yaşadığınız her anın sizde anlamı olmalı. Yaşantınıza giren kişi, sizi kaybettiği zaman değerinizi anlıyor. Oldukça güçlü bir bünyeniz var.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru kelimeleri kullanarak çevrenizdeki kişilerle uyum içinde ilişkiler geliştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda vegörüşmeleri esnasında(özellikle satış pazarlama, bilişim, reklam v.b) çevrenizi etkilemeniz zor olmayacaktır. Ancak, maddi konularda, ani kararlardan kaçınmak ve işlerin ekonomik boyutunu başka bir gün konuşmak gerekiyor. Maddi riskler dikkat gerektiriyor. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tüm dikkatinizi işinize vermeniz gerekebilir. Çünkü ne kadar çalışırsanız o kadar başarılı olacaksınız. Yalnız kariyeriniz açısından hangi görevin daha faydalı olacağı üzerine iyi düşünün. Yoksa gereksiz görevler üstlenip asıl işlerinizi tamamlamakta gecikebilirsiniz. Kendinizi hiç yoktan beceriksiz durumuna düşürmeyin.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte olduğunuz kişi tarafından ne kadar yakınlık görürseniz görün, onun yardımını kabul etmiyorsunuz. En azından denemeye değer olacağını düşünmelisiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartmak için çok uğraş veriyorsunuz. Karşılığını kısa sürede alacaksınız.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 58" R
Ay
Koç
11° 42' 30"
Merkür
Koç
19° 54' 49"
Venüs
Boğa
07° 36' 46"
Mars
Koç
03° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 50"
Satürn
Balık
17° 01' 58"
Uranüs
Boğa
22° 39' 20"
Neptün
Balık
29° 03' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 28"
Lilith
Başak
23° 55' 59"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>