Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı cins ilişkilerinizde bazı engelleyici etkiler altındasınız. Bugün susan ve dinleyen siz olacak, ilişkinizdeki sorunları anlamaya çalışacaksınız. Çevrenizdeki insanların ilişkinize çok karışıyor olması sizi çıkmaza sürükleyen nedenlerden birisi.

İşinizi çok seviyorsunuz ama hayatta işten başka şeyler de olduğunu bilin. İşinizle ilgili bir çalışmanızın ödülünü yakında alacaksınız. Bu arada başkalarının da işini yüklenmekten kaçının.

Paranızı akıllıca kullanmıyorsunuz. Bu yüzden sık sık mali darboğazlar yaşıyorsunuz. Bugünlerde mali konularınızda en büyük yardımcınız aile büyükleriniz olacak.

Yaşamınızın renklenmesini, değişmesini istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı hoşlandığınız işlere yönelmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bir zamanlama hatası yaptığınızın farkında görünüyorsunuz. Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size basit ve gereksiz geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz.

12 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu yolculukların, görüşmelerin, haberleşmelerin sizin hayatınızda olumlu gelişmelere işaret olduğunu gösteriyor. Dostlarınızla bir araya gelebilir, yeni bir çevreye girebilir, akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu hareketlilik sizi bir hayli heyecanlandırır, tazelendirir, geliştirir. Saat 12:42 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bireylerinde kendi sosyal çevresiyle ilişkilerini koparan kişiler olabilir. Bu kişiler, senden akıl almak isteyecek.

12 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın. Beklenmedik harcamalar sıkıntı yaratabilir.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınız konusunda biraz daha gerçekçi olmanızda fayda var. Ortaklaşa konular göründüğünden daha aldatıcı da olabilir.

12 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

12 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda söz verdiğiniz ve yerine getirmeniz gereken konu ve olaylar içsel olarak sizi zorlayabilir. Bugün, parasal konularda vereceğiniz tepkilere çok dikkat etmelisiniz. Özellikle öğlen saatlerinde yanılgılardan uzak durmaya gayret edin.

12 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda irdeleme, alış veriş dengeleriniz ve bu yoldaki ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardım elinizi uzatacağınız bir etkiyle karşı karşıyasınız.Kendi menfaatlerinizi gözeterek başkalarına nasıl fayda sağlayabileceğinizi irdelemek gününüzün temasını oluşturacaktır. Finansal anlamda plan yapmak ve önünüzdeki süreçte ihtiyacınız olan para hesabını detaylı bir şekilde değerlendirmek için bugün doğru enerjilere sahipsiniz. İş ilişkilerinizde çeşitli konularda baskı hissetmeniz olasıdır.

12 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ne yaparsanız yapın, diğer insanların arasından sıyrılacak ve girdiğiniz ortamlarda ön plana çıkacaksınız. Bu durum, insanların etrafınızda birikmesine, çeşitli taleplerde bulunmalarına ve beklentiler içine girmelerine neden olabilir.

12 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>