Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ilişkileriniz yakınlaşmalarınızla sevgilinizi kıskandırdığınızı biliyor ve buna üzülüyorsunuz. Fakat sevgilinizin rahatlaması adına, bu yakınlaşmaları sınırlamayı düşünmüyorsunuz.

Bir, iki güne kalmadan verimli birgörüşmeniz olacak. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır peşinde olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili, yakında bir haber alacaksınız. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Sizi uyarılarıyla, müdahaleleriyle sıkan biriyle başınız dertte. Ama onu dikkate almanızda yarar var. Önyargılarınızdan arınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, bazı yakınlarınızın da itelemeleriyle yakın bir zamanda işleme koyacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Akraba ilişkilerinizde önümüzdeki günlerde coşkulu bir kutlama görünüyor.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Ay-Yay burcu seyri devam ediyor. Esprili bir şekilde düşüncelerinizi ifade edersiniz. Aşk hayatınızla ilgili her konuda kendinizi özgür biçimde sergileyebilir, ateşli ifade tarzınızla karşı cins üzerinde etkili olabilirsiniz. Çevrenizde bulunan kişiler, bulunduğunuz ortamın renklendiğini, canlandığını düşünebilirler. Saat 10:06 Ay-Mars görünümü, ilişkileri canlandırıcı ve duygularınızı güçlendiricidir. Güvendiğiniz bir alanı sonuna kadar savunursunuz. Öne atılmaya hazır ve yeniliklere heveslisiniz. Saat 15:32 Ay-Neptün ile zorlu görünüm yaptığında iç dünyamızda yaşadığımız gelgitlerin, anlaşılması zor olan duygularımızın, ideal bir yaşam arzumuzun peşine düşüyoruz. Birileri ne derse desin, yanlış veya doğru hiç fark etmiyor. Bizim ne gördüğümüz önemli hale geliyor. Yanılsak bilsek bile bu saatlerde pek umurumuzda olmaz. Yeter ki biraz olsun rahatlamamızı sağlasın. -Gerçek olan, benim yüreğimde hissettiğimdir diyerek ilerliyoruz. Ağzımızın tadı hiç bozulmasın. Sağlıklı, verimli ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verdiğin emeklerin daha da önem kazandığı bir gün! İyi niyetini suiistimal etmeye çalışanlara karşı tepkini ortaya koyacaksın fakat bunu biraz daha sakin bir şekilde yapman senin için iyi olacaktır. Kendi işini yapıyorsan, alım-satım işleri ile ilgili önemli anlaşmalara imza atabilirsin. Ailenin var olan sorunlarına kalıcı çözümler arayacağın bir gün. Fikirleriniz ters düşse de bir şekilde orta noktada buluşmayı başaracaksın. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilin tarafından bencillikle suçlanabilirsin. Bazen çaba gösteren tarafın sadece kendisi olduğunu düşünen sevgilin, artık alttan almaktan vazgeçebilir. Gün içerisinde arkadaşından alacağın haber seni oldukça şaşırtacak.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal yaratıcılığınızın üst seviyelerde olacağı bugünde değerlendirmek adına resim müzik vb. aktivitelere katılabilir ve verimli sonuçlar alabilirsiniz. Ek olarak aile bireylerinizle değerli vakitler geçirmek için güzel bir zaman.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi eğlenceli konulara daha açık hissedebilirsiniz. Hayatın olumlu yönlerine daha yakınsınız. Gevşemeye bakmalısınız.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacakların tahsili veya kârlı yatırımlar sayesinde bu dönemde yeni bir ev veya araba alabilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organizasyon beceriniz yüksek. Yönetici vasıflarınıza ihtiyaç duyulacak. Hedeflerinizi tespit ederken ortak kararları gözetmeniz önemli. Aşk ve romantik konularda talihiniz yüksek. Geçmiş ilişkiler gündem olabilir.

12 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken aşk, hobi, yaratıcılık alanınıza ışık tutacak.Sosyal ilişkilerinizin canlı olacağı birgününe merhaba diyorsunuz. Komisyon faaliyetlerinden gelir elde edersiniz. Eğlence sektörüyle ilgili konular ön plana çıkar. Dernek, örgüt faaliyetlerinde aktif rol alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştiren bir eğitime katılmak harika olacaktır.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 60" R
Ay
Koç
23° 51' 35" R
Merkür
Koç
20° 32' 32"
Venüs
Boğa
08° 37' 50"
Mars
Koç
04° 29' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 29"
Satürn
Balık
17° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 42' 12"
Neptün
Balık
29° 05' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 11"
Lilith
Başak
24° 01' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>