Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor. Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin edemezdiniz. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir.

Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz. Yanlış kişilere yanlış tepkiler vermemeniz gerekiyor.

Bu konuda müdahalecileriniz var. Ama siz bu müdahaleleri haklı görüyorsunuz, pek şikayetçi değilsiniz. Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor.

Gönlünüzdeki loşluğu ışıl, ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde. Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni tanışmalarınız olabilir. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, aynı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz. Son günlerde yenemediğiniz bir tedirginliğiniz var gibi. Ama bunu bir an önce yenmenizde fayda var. Bunun için bir iç hesaplaşma içine girmeniz gerekebilir.

13 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Perşembe günümüz, saat 03:02 Venüs-Satürn kavuşumuyla başlıyor. Son derece önemli olan bu kavuşum,  aile içi ilişkilerinin gözden geçirilmesi, karmaşa yaratan durumların ciddiyetle ele alınması veya bu konuda artık son raddeye gelmiş problemlerin ortaya çıkışını işaret edebilir. Eğer aile birliği bozulmuş, boşanmış bir kişiyseniz kendinizi yorgun ve bir hayli üzgün hissedebilirsiniz. Yalnızlık, ayrılık, evinden uzak olmak, yuvanızla ilgili sorunlar bu kavuşum altında bir hayli etkili hissedilir. Burada asıl canınızı sıkan, geçmişin sancıları ve gelecek kaygılarıdır.  Oysaki, çevrenizle teması kesmeden, hayatınızda yeni bir sayfa aralanıyor gibi düşünseniz problem çıkmaz. Kolay mıdır derseniz uzun bir zaman alır ancak sonunda mutlaka her şey yerine oturur. Bir kısmınız için,  ev-emlak satış-alış, miras gibi  konularda  etkili olan bu kavuşum iyice derinlikli bir şekilde düşünülmesini, ilerisi adına sağlam kararlar verilmesi gerektiğini gösterir. Ayrıca eş, aile, çocuklarınızla ilgili konularda da ilişkilerin gözden geçirilmesi anlamında önem taşır. Baskılar yoğun, ancak insan kendinin ve şu anki durumun farkında olmayı bilmeli. Saat 03:29 Mars-Uranüs mücadeleci görünümü kendimize özgü düşünerek hareket etmemizin önüne  geçiyor. İçinde bulunduğumuz sistem bizi disipline sevkediyor. Senin yanlış yapmaya hakkın yok diyor. Doğal olarak Aslanlar rutinlikten uzak durmak, değişimde bulunmak için can atarlarken başkalarının etkisi altında kalıyorlar. Kurallara uymak zorunda kalmaları, hayatın dümeninde frene basmaya benziyor. O kadar hesap kitap etmek boşuna diyoruz. Nasılsa birileri bizim adımıza ne yapmamız gerektiğine karar veriyor diye bir hayli gerilebiliriz. Ancak şartları da kendi lehimize döndürmek, ben böyle istiyorum diyerek kabul ettirmek pek kolay olmuyor. Saat 09:57Ay-Merkür görünümünde, sizden saklanan gizlenen var mı diyerek kuşkulu davranabiliriz. Dışa karşı rahatmış gibi dursak da, aslında içten içe kuruntuluyuzdur. Konuşmalarımızın çoğunluğunda keskin sözler sarfedebiliriz. Bu ister iç isterse dış meseleler anlamında olsun fark etmez. Eğer bazı mevzular canımızı sıkmışsa coşkulu bir şekilde ifade edebiliriz. Saat 23:03 Ay-Uranüs olumlu etkisi özgürlük duygusunu yüreğinizin derinliklerinde hissettiricidir.  Bu güç sayesinde  önünüzde duran engelleri aşabilirsiniz. Dikkat çekme isteği, kendini ifade edebilme yeteneği, alkış ve onaylanma arzusunun yükseldiği böyle bir günde davranışlarınızla, duruşunuzla ne kadar açık ve doğal bir insan olduğunuzu hissettirirsiniz. Gün boyunca hepimiz için  huzur diliyorum. Gönlümüzden geçen güzelliklerle karşılaşmamız dileğimle,

13 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor ve sezgileriniz yüzünden hatalara açık bir gün yaşayacaksınız. Size anlatılan her şeyi yanlış algılayabilir veya çok çabuk inanabilirsiniz. İlişkinizde bilinçli yaklaşımlarınız karşı tarafın da beklentilerinin tam karşılığı olacak. Kendinizden ödün vermemelisiniz. Görüşeceğiniz kişilerden duygusal etkiler alacaksınız.

13 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir. Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var. Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olanbirliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyetler ve ilişkiler konuları öne çıkıyor. İlişkinizde yenilenme ve değişim isteği duyabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi paylaşma yönünde daha girişken olacaksınız. Bu süreçte ılımlı olmaya özen göstermelisiniz. Sağlık konularında yeni kararlar gözüküyor. Yeni planlarınıza uyma konusunda oldukça kararlısınız.

13 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BOŞ kuruntular yapıp hem kendinizin hem de yakınlarınızın canını sıkmayın. Karamsarlığa adım attığınız an şüpheler kemiriyor içinizi.

13 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Her şeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

13 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 09" R
Ay
Terazi
17° 03' 52" R
Merkür
Boğa
05° 31' 21"
Venüs
Boğa
25° 05' 56"
Mars
Koç
14° 43' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 46"
Satürn
Balık
18° 04' 27"
Uranüs
Boğa
23° 28' 47"
Neptün
Balık
29° 25' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 03"
Lilith
Başak
25° 30' 31"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>