Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz bazen sizi eski partnerleriyle karşılaştırıyor ve bu durum aranızda gerginliklerin oluşmasına sebep oluyor. Sevgilinizle bu konuyu tartışın ve olayı tatlıya bağlamaya çalışın.

Yaptığınız çalışmaların karşılığını almadığınızı düşünüyorsunuz ve bunu sorun haline getiriyorsunuz. Biraz daha politik davranmanızda fayda var ve sabretmeyi de öğrenmelisiniz.

Çok yakında uzun zamandır istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Biraz daha sabretmelisiniz. Bu para eninde sonunda elinize geçecek. Bununla ilgili bugünlerde bir haber alacaksınız.

Bugün sevdiklerinize karşı olan davranışlarınızda dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zaman zaman gerginlikler yaşayabilir. Sinirleriniz kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle aile büyüklerinizle bir konuda fikir ayrılığına düşebilir ve kısa da olsa tartışabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir arkadaşınız hakkında alacağınız olumsuz bir haber moralinizi bozabilir.

14 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 14 Eylül saat 00:57-26 Ekim saat 12:43 tarihleri arasında Yay burcunda seyrine başlayacak Mars, doğası gereği isteklerin peşinden gidebilme ve ele geçirebilme arzunuzun göstergesidir.  Durum böyle olunca aşk konusunda cesur davranırsınız. Bu süreçte, hayallerinizin gücü yüksektir ve deneyimlere gayet açıksınızdır. Bilirsiniz Aslanlar kendilerini ifade etmekten ve liderlik özelliklerini göstermekten son derece zevk alırlar. Girişkenlikleri ve aşkta cömert davranışlarıyla, karşı cins tarafından her zaman tercih edilmişlerdir. Çünkü kral ve kraliçe ruhunu astral olarak bünyelerinde taşıyan ve bu olguyla güçlendirilmiş olarak dünyaya gelen özel kişilerdir. Kaldı ki, Jüpiter de sizi destekliyor. Mars-Yay geçişi, aşkta özgür hareket etmenizi ve maceralar yaşamanızı sağlayan güçlü bir zaman dilimidir. Hayatınıza birçok kişi girebilir. Yeni başlayan ilişkilerde veya devam eden beraberliklerde, partnerinizin gayet özel bir insanla olduğunu bilerek,  buna göre davranması gerekecektir. Sizin liderliğinizi  kabul etmesini, sizi pohpohlamasını beklersiniz. Bu süreç yolculukları, hukuk, çocuklar, eğitim, ticari konularda da sizi destekleyicidir. Saat 09:26 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde ilişkimizle alakalı konular üzerinde konuşmamız ve isteklerimizi dile getirmek sorunları halletmek isteriz.  İki gün boyunca renkli ve sıra dışı fikirlerimiz dikkat uyandırmamızı sağlayabilir. Yenilik hevesinin yüksek olduğu günlük aktivitede değişik kişilerle tanışma olanağı bulabiliriz. Saat 17:35 Venüs-Pluto olumlu görünümü hem maddi hem  çalışma hayatınız hem sağlığınızla ilgili konularda güçlü olmak isteğinizi işaret ediyor. Titizlikle hesaplamalarda bulunmak, birilerinin üstünüzde baskı kurmaması için alttan almaya çalışmak sizi yorabilir. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle bir arada olmak planları yapıyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin farklı özelliklerine ve size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz. Bugün, sınırlarınızı yüksek tutacak ve hırslarınızda aşırıya kaçacaksınız. Bugün, yardımlaşma duygunuzun oldukça yoğun olduğu bir gün. Maddi konularda değişik fırsatların sunulacağı bir gün.

14 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri etkileme amacınız son dönemlerin en parlak geri dönüşünü yaşatabilir. Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

14 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NE yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve hareket yapın.

14 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

14 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 14" R
Ay
Koç
08° 14' 24"
Merkür
Koç
19° 44' 29"
Venüs
Boğa
07° 19' 20"
Mars
Koç
03° 40' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 30"
Satürn
Balık
17° 00' 48"
Uranüs
Boğa
22° 38' 31"
Neptün
Balık
29° 03' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 41"
Lilith
Başak
23° 54' 25"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>