Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlarınızı olumsuz etkiliyor. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, biraz karamsarca düşünüyorsunuz.

Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırabiliyor. Duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

Küçük birikiminizin verdiği güvensizlik, tasarruf konularında attığınız adımları hızlandırmanıza neden olabilir. Bugün büyük bir alış veriş planı yapabilirsiniz.

Maddi koşullar, kendinizle ilgili bazı niyetlerinizi erteletebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde kendinizi, sizi doğrudan ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulacak ve soğukkanlılığınız sayesinde, bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız, size yönelik bazı önyargıları değiştirebilir. Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber, bir kutlama nedeni de olabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay 04:38-13:13 aralığında boşlukta olacak. 13:13'te Başak burcuna geçen Ay bugün maddi konularınızı ön plana çıkartabilir. Özellikle gündüz saatlerinde Ay'ın Uranüs ile olan güzel açısı beklenmedik bir maddi fırsatı önünüze getirebilir. Gece olduğunda Venüs-Jüpiter arasındaki meydana gelen sert açıyla aşk hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kendinizi de riske atacak işlerden uzak durmalısınız.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmak istiyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Gücüne güç katmak adına, kendini daha fazla geliştirmen gerektiğini sen de biliyorsun. İnternet üzerinden araştıracağın sertifika eğitim programları ilerde çok işine yarayabilir. Diğer konuşkan yanını bugün çevrenden sakındığın görülebilir. Yalnız kalmak istiyor olman, yakınlarının da ilgisini çekecektir. Kafana takılan ama kimseye söylemek istemediğin bazı konular var. Bir arkadaşının içini okur gibi yaptığı konuşmalar seni oldukça rahatlatacak. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, birlikte olduğun kişiyle bambaşka dünyalara ait olduğunuzu düşünebilirsin. Sevmek ile bir arada olmanın farklı şeyler olduğunu anlayacaksın. Kronik rahatsızlığı olan bir Aslan burcuysan, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı yeniliklere gidebilir ve böylece önemli bir değişim süreci yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri bozmamaya dikkat edin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirlerle güne başlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Kişisel hassasiyet yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk aldığınız konular için harcamalarınızı abartabilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların en kötüsünü düşünürken çok daha iyi şeylerin rast gelmesi akşam üstü saatlerine doğru sizi rahatlatabilir, kendinizi dinlenmiş hissedebilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Aslan;başvurusunda bulunmak için uygun bir gün olabilir. Kendine olan özgüveninle, samimi ve içten davranışınla olumlu sonuçlar alabilir; hatta günün sonuna doğu kazancınla ilgili planlama yapabilir, hesabını gözden geçirebilirsin. Keyfi harcamalarda biraz aşırıya kaçman mümkün.

15 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öne çıkmak, ilgi alanınızda olan insanlarla temas etmek sizin için önemli. Bugün önceliğiniz bireysel tatmin arayışınız olacaktır. Plansız seyahatler gelişebilir. Sosyal olaylar sizi harekete geçirebilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler konusunda hayal kırıklıkları yaşayabilecek olsanız da aşk ateşinden uzaklaşamıyorsunuz. Aslan burçları için aldanmalar, aldatılmalar ve yasak aşklar söz konusu olabilir. Bazı fırsatları çok hızlı tepmiş ve pişmanlık hissediyor olabilirsiniz. Size geri vites yapmak pek kolay olmaz ama hala şansınız varken değerlendirmek isteyebilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 48" R
Ay
İkizler
00° 35' 30" R
Merkür
Koç
22° 42' 24"
Venüs
Boğa
11° 44' 36"
Mars
Koç
06° 25' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 10"
Satürn
Balık
17° 18' 05"
Uranüs
Boğa
22° 50' 59"
Neptün
Balık
29° 09' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 24"
Lilith
Başak
24° 18' 18"
True Node
Koç
15° 17' 31"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>