Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk hayatınız oldukça karışık, kararsızlık içerisinde bocalıyorsunuz. Sevdiğiniz insanda bulamadığınız ilgiyi başkalarında aramak sizi duygusal açıdan yıpratıyor.

İşinizle ilgili alacağınız kararları hayata geçirmek için hızlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Bugün bol boltoplantılarına katılacak, işinizle ilgili yeni bağlantılar kurmaya çabalayacaksınız.

Kısa zaman önce gelirinizde beklemediğiniz bir artış oldu . Bu artış sayesinde ekonomik olarak oldukça rahatladınız. Bütçenizde gözle görülür bir iyileşme görülüyor.

Sağlığınıza dikkat etmeli kendinizi yorucu faaliyetlerden sakınmalısınız. Çevrenizde sırlarınızı söylediğiniz insanlara dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz insanlar yok değil. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlangıç yaptığınızda Ay İkizler burcunda hareketine devam ediyor. Sabahın ilk saatleri hariç şansınızın açık olduğu bir gündesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarına destek olmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay'ın Güneş ile olan pozitif açısıyla yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. 15:48-17:02 aralığında Ay boşlukta olacak. Sosyal ilişkilerinizde, dostlar arasında küçük anlaşmazlıklar olabilir. 17:02'den sonra Ay Yengeç burcuna giriş yapıyor. Daha sakin, biraz enerjinizin düştüğü bir zaman diliminde olacaksınız. Kendinizi yormamanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

15 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı tavırları hoş karşılamayacaksın! Bugün ortak işlere odaklı kalabilirsin. Parasal konular biraz aklını karışık tutabilir. Olayları ve insanları iyi bir biçimde idare edebilirsin. Ev, aile ve özel hayatında beklenmedik durumlar seni mutlu edebilir, güzel bir paylaşım keyfini yerine getirecektir. Gün içerisinde bir araya geldiğin arkadaşının tavırlarını hoş karşılamayacaksın. Hele ki ciddi olmayan ve alaycı sözleri karşı gardını alacaksın. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, katılacağın kurs ya da davette düşüncelerinin çok uyuştuğu biriyle tanışabilirsin. Sabah ki yorgunluğundan ve yaşadığın çelişkilerden eser kalmaması aldığın haberler sayesinde günü güzel kapatmana neden olabilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya ortaklarınızla bazı sorunlardan dolayı ilişkinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Biraz kendinizi geri plana çekmenizde fayda var.

15 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde iletişimle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konuları başka bir zamana bırakmak daha iyi olacaktır. İlerleyen zamanlarda maddi konulara yönelebilirsiniz. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman bir şekilde adınızdan söz ettirmeyi bilirsiniz çünkü bir işi ya en iyi şekilde yapar ya da hiç karışmazsınız.

15 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan burcu geçmişin üzerinizde bıraktığı etkileri temizlemek ile uğraşıyorsunuz hala. Dış dünyaya verdiğiniz izlenimler bile bu izlenimlerle bezendi. Artık kendinizi düşünmenin, bir partnerlik ilişkisinin tadını çıkartmanızın zamanı geldi. Hayatınızı tamamen değiştirebilecek zamanlardasınız. Düşünerek hareket edin ama kendinizi düşünerek hareket edin.

15 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal alanda aktif olacaksınız. Becerilerinizi öne çıkaran olaylar gelişirken öğlene kadar öfke kontrolü önemli. Öğleden sonra ailevi konularda hassasiyetler yaşanabilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bilinçaltınızdaki konulara ışık tutacak. Kolektif enerjinizi açığa çıkarabilirsiniz. Toplum faydasına yapacağınız işlerden dolayı tanınıp herkesin sevgisini kazanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bilinçaltına ittiğiniz iç güdüsel olarak herkesi koruma eğiliminiz bugün tırmanışa geçer.

15 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her türlü sosyal faaliyette yer alma şansınızın olduğu bir gündesiniz. Olasılıkla, arkadaşlarınızla birlikte katılabileceğiniz, eğlence içerikli aktiviteleri tercih edeceksiniz. Bu aktiviteler esnasında, cebinizdeki tüm parayı harcamamaya çalışın.

15 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 17" R
Ay
Koç
13° 48' 40"
Merkür
Koç
20° 01' 10"
Venüs
Boğa
07° 47' 21"
Mars
Koç
03° 58' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 51"
Satürn
Balık
17° 02' 40"
Uranüs
Boğa
22° 39' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 56"
Lilith
Başak
23° 56' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:16

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>