Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ciddiye almayıp karşılıklı olarak çöpe attığınız küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaya niyetli gibisiniz. Aşk ilişkisi, hayati diğer ilişkilerden bağımsız olmasa da, bazen onlardan soyutlanmaya değebilir.

Sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz. Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak.

Durumunuza asla razı olmuyor, her koşulu değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu çabanız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açacak.

Bazı ilişkilerde doğru tavır belirlemeniz için, bu kişileri mutlaka keşfetmeniz gerekecek. Sizinle ilgili parlak düşünceleri olan birilerinin sürekli gündemindesiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geniş, sorunsuz olarak tanıdığınız birinin bugün öğreneceğiniz büyük sorunları sizi şaşırtabilir. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri var. Ama siz elinizi çekiyorsunuz. İçgüdüleriniz sizi frenliyor. Bugün tanık olacağınız bir olay sizi oldukça etkileyecek, arkadaş seçimlerinizle ilgili kendinizle övünecek, sevdiklerinize daha çok bağlanacaksınız.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:47 Merkür-Satürn karşıtlık etkisinde bayramın ikinci günü başlıyor. Duyarlılık o kadar yoğun ki, bizi kimsenin anlamadığını düşünebiliriz. Zihnimiz geçmiş anılarla dolu. Sevdiklerimizi özlüyoruz. İlgi görmek istiyoruz ancak bunu söylemekten kaçınıyoruz. Hayat şartları öylesine zorluyor ki bizi. Derin derin düşünüyoruz. Çalışma hayatının güç şartları, günlük yaşamda uyulması gereken kurallar, üstümüzdeki ağırlık bizi bu tatil gününde bile rahat ettirmiyor. Şöyle kenara çekilip dinlenmek ve hiçbir şey düşünmeden günümüzü geçirmekten yanayız. Bu kolay mı, belki değil ama denemeliyiz. Her durumu olumsuz tarafından ele almamalıyız. Saat 10:21 Ay-burcunuzda ilerlediğinde, insanları kendi yönünüze çekebilirsiniz. Neye inanıyor ve neyi önemsiyorsanız onun peşinden gidersiniz. Enerjiniz yükselir. İlgi üzerinize çevrilir. Moraliniz güçlenir. Saat 12:46 Ay-Uranüs görünümü, size özgüven aşılıyor. İş hayatı, toplumsal yaşam ve ailenizle olan bağınızın güçlenmesini istiyorsunuz. Daha iyi şartlarda yaşamaktan yanasınız. Bu konuda bazen endişeleniyor, hayatım bundan sonra nasıl geçecek diye içinizden geçiriyorsunuz. Olumlu düşünün. Yenilikler açık olun. Saat 15:15 Ay-Venüs kavuşumu, sizler açısından gayet olumlu buluyorum. Aşk hayatınızı canlandırıcı, yaşama hevesinizi yükseltici, yeniliklerde bulunmak adına harekete geçmenizi sağlayan bu enerji gün boyunca ağzımızın tadını yerine getiriyor. Yüreğimize su serpiyor. Maddi şans getirir. Şansımızı iyi kullanmamızı sağlar. Ailemizi veya bizi ilgilendiren konularda egemen olmamızı, kararlarımızı uygulamamızda destek olur. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Hayata farklı bir pencereden bakarsınız. Kendinizi merkeze alarak, herkesin dikkatini çekebilecek adımlar atmayı, başarılı olmayı hedeflersiniz. Bu kavuşum size güç vericidir. Bayramınız güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaretini ve tutkunu öne çıkararak yeni işlere imza atmak isteyebilirsin. Yaratıcı kimliğinle ön plandasın.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda içe dönük ruh haliniz alacağınız bir haberle hızlı bir şekilde değişebilir ve bu haber doğrultusunda yakın dostunuzdan bir kişiyi arayarak yardım talebinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza kurduğunuz güçlü dostluklar sayesinde bazı konuların üstesinden daha kolaylıkla geldiğinizi görebilir ve bu anlamda kurmuş olduğunuz dostluklar için hem kendinize hem de onlara karşı saygı duyabilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı çalışmalar, keyifler ve sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz zamanlar getiriyor. Aynı zamanda verimli de olabilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün cesaretli ve tutkulu tarafını ön plana çıkararak yeni işlere imza atmak isteyebilirsin. Yaratıcı kimliğinle ön plandasın. Çevrende gelen önerilere açıksın. Yeni bir bağlantı kurmak için uzun zamandır görüşemediğin bir arkadaşını arayabilir, kendisinden yardım isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, bir araya geleceğin arkadaşların aracılığıyla, fikirleriyle seni çok etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle yapacağın kısa tatil aşkınızın tazelenmesini sağlayacak. Yoğunluk ve mesafeden dolayı uzun zamandır görüşemediğin bir arkadaşınla yapacağın görüşmeyle mutlu olacaksın.

16 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizde keskin ve fazla net olabilirsiniz. Bu tutumunuz bazı iletişim sorunlarını hayatınıza taşıyabilir. İletişiminizde sakin olmaya özen göstermeniz gerekiyor.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonu seyahatinde ya da uzaklarda yaşayan yakınlarınızdan ani haberler alarak, şaşkına dönebilirsiniz. Aile meseleleri dal budak sarabilir, herkesin pasif agresif yaklaşımı ilişkilerinizi dengelemekte size zorluklar yaşatır. Neşenizden ödün vermeyin. aile

16 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

16 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 40' 13" R
Ay
Balık
27° 09' 12"
Merkür
Koç
19° 12' 45"
Venüs
Boğa
06° 23' 23"
Mars
Koç
03° 05' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 51"
Satürn
Balık
16° 57' 02"
Uranüs
Boğa
22° 35' 54"
Neptün
Balık
29° 02' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 11"
Lilith
Başak
23° 49' 23"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>