Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İmkanlarını çok zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Bu akşam yapacağınız telefon görüşmesinde hoşunuza gidecek sözler duyabilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla uyumunuz tam denilebilir. Tek probleminiz ise, işi sizin daha çok ciddiye almanız. Bazıarkadaşlarınızın ara sıra tempoyu düşürmeleri sizin yükünüzü oldukça arttırıyor.

Gelirinizin giderek azaldığını düşünüyorsunuz ve bunu değiştirmek için çareler arıyorsunuz. şimdilik tek çareniz harcamalarınızı azaltmak. Ufukta yeni ya da ek bir kazanç gözükmüyor.

İlerde yararını göreceğiniz yeni tanışmalar içine gireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki en huzurlu döneminizi yaşıyorsunuz. Aile içinde yaşanan ufak tefek sorunlar sona eriyor. Özel uğraşlarınıza zaman ayırma ihtiyacınız bugünlerde karşılanabilir. Önümüzdeki günler için kısa bir yolculuk önerisi alabilirsiniz. Bu yolculuğu gerçekleştirirseniz işiniz için de birtakım avantajlar sağlayabileceksiniz.

16 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabahın erken saatlerinde aktif olan Ay-Mars arasındaki sert etkiyle maddi anlamda stresli zamanlar geçirebilirsiniz. Ay ve Neptün arasındaki karşıtlıkla da umduğunuz paralar hesabınıza geçmemiş olabilir. Akşam ise bu stresli zamanların yerini daha yapıcı enerjiler alıyor olacak. Önünüzü göremediğiniz konularda akşam itibariyle daha kesin kararlar alacaksınızdır. Bugün fazla detaycı olursanız işlerin içinden çıkamadığınızı göreceksinizdir.

16 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin ve uzlaşmacı davranıyorsun!Ay bugün toprak burcunda hareket ediyor. Gününün sakin geçirmeye çalışsan daortamında bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu gerginliklerde ortamı sakinleştiren ve insanları uzlaştıran bir yaklaşım sergileyerek dikkat çekebilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, geçmişte yaşadığın güvensizlikler gün yüzüne çıkabilir. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, eşinin çocukların duygusal sorunlarıyla yeterince ilgilenmediğini düşünebilirsin. Bugün aynı zamanda ani harcamalar gerektiren durumlar yaşayabilirsin. Bu durum planlarında bazı aksaklıklar yaşamana neden olabilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek sana iyi gelecek.

16 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde cesaret verici yönünüz ve cömert davranışlarınızla bugün kazanan siz olabilirsiniz. Olaylara tavrınız bazı şeyleri değiştirebilir.

16 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Emek harcadığınız konularla ilgili sabah saatlerinde engellerle karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler var. Bu işlerinizi biraz kolaylamanıza yardımcı olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek size daha iyi gelebilir.

16 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birine sürpriz yapmaktan tutun da akşam yemeğe gitmek gibi detayları dahi arkadaşlarınız sizin halletmenizi isteyebilir. Liderlik yeteceğiniz ortaya çıkabilir.

16 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Aslan; detay gerektiren çalışmalarda başarı sağlayabilir ve çevrene düşüncelerini istediğin gibi aktarabilirsin. Parasal yönden temkinli davranman gereken bir gündesin, zira beklenmeyen gelişmeler yaşama ihtimalin yüksek olabilir. Bugün özel ilişkilerinde karşı tarafından gelen talepler seni bunaltabilir, ancak sakinliğini korumanda yarar var.

16 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi ifade ederken sert söylemlere başvurabilirsiniz. Gün dağınık başlayabilir. Bugün olayları büyük pencereden değerlendirin. Öğleden sonra alma verme dengesi önem kazanıyor.

16 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm partnerinizin bitmek bilmeyen istekleri karşısında sizi yorar. Ama ilişkideki uyumu kaybetmemek adına sabırlı olmanızı ve olgunluk göstermenizi öneririz. Gereğinden fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Hayatta her şey maddiyatla ölçülmez.

16 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

16 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 53" R
Ay
Boğa
20° 13' 38" R
Merkür
Koç
22° 03' 09"
Venüs
Boğa
10° 51' 15"
Mars
Koç
05° 52' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 57"
Satürn
Balık
17° 14' 41"
Uranüs
Boğa
22° 48' 28"
Neptün
Balık
29° 08' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 04"
Lilith
Başak
24° 13' 30"
True Node
Koç
15° 20' 31"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>