Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özellikle karşı cinsle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yanlış anlamaların beklenebileceği bir gün denilebilir.

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz görülüyor. İşbirliği ve ortak çalışmalarınızdan verimli sonuçlar alabilirsiniz. Uzun bir çalışma devresinin sonunda hakettiğiniz değerleri elde etmeniz olası.

Kişisel gelirinizle ilgili konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor. İkazancınızla ilgili detay gerektiren çalışmalar ya da yorucu uğraşlar olabilir.

Ay ın konumu ilişkilere gerginlik ve sürtünme getirebilir. Değişikliklere karşı direnç gösterir ve inat ederseniz, sonuçlara da katlanmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde alacağınız bir bilgi sizi biraz hareketlendirecek. Bu konuda önünüze konması muhtemel engeller, size sıkıntılı bir gece de yaşatabilir. Başkalarının sizinle ve yaşadıklarınızla ilgili düşüncelerini pek de fazla önemsemiyor gibi tavırlarınız, bazı sıkıntılara yol açıyor. Ama esas olarak sizi canlı ve dinamik kılan belki de bu özelliğiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:08 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Saat 06:58 Ay-Venüs arasında meydana gelecek karşıt görünüm, hayatın genelinde belli bir keyifsizliğin ve sorunlardan kaçma arzunuzun işaretçisidir. Bir yandan titiz düşünürsünüz diğer yandan her şeyden uzak durmak istersiniz. Saat 14:39 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur. Saat 22:02 Ay-Mars görünüm etkisinde, maddi konular bizi bir hayli düşündürür. Eldeki miktara göre hareket etmek zorunluluğu yorucudur. Bir yandan ihtiyaçlarımız, diğer yandan ödenmesi gerekenler akşam saatlerinde kafamızı kurcalar. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hesap kitap işlerine odaklanıyorsun. Kendinin ve etrafındaki kişilerin harcamalarını yönlendirebilirsin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimleriniz gündemde. Sosyal medyada sürpriz ve şaşırtıcı bazı gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Seyahat planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Temkin. İletişim diline dikkat!

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatabilir. Akşam saatlerinde gergin zamanlar geçirebilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce ölçüp biçip öyle yorum yapmanız dost kazanmanıza neden oluyor. Bu durum sizleri bir adım öne çıkarıyor. Sevdiğiniz kişi ile aranız düzelmeye başladı.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda duyacaklarınızın sizi moralsiz bırakmasına izin vermeyin. Seyahat işlerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Az samimi olduğunuz insanlarla tartışabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda irdeleme, alışveriş dengeleriniz ve bu yoldaki ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardım elinizi uzatacağınız bir etkiyle karşı karşıyasınız.Kendi menfaatlerinizi gözeterek başkalarına nasıl fayda sağlayabileceğinizi irdelemek gününüzün temasını oluşturacaktır. Finansal anlamda plan yapmak ve önünüzdeki süreçte ihtiyacınız olan para hesabını detaylı bir şekilde değerlendirmek için bugün doğru enerjilere sahipsiniz. Manevi yönünüzü cömert bir tutumla insanlara aktarabileceksiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluklarınızın sizi gerginleştirebileceği ama hem otoritelerle iyi ilişkiler kurup hem de kariyer gelişmeleri yaşayarak memnun olacağınız bir dönemdesiniz. Tepkiselliğinize dikkat ettiğiniz sürece ciddi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>