Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka her an, her koşulda hazırmış izlenimi veriyorsunuz. Birisi sizi, uzun bir zamandır çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil gibi.

Yükselme planlarınız, sizi bazen doyumsuz yapabiliyor. Fırsatçı birisiniz, fırsatları değerlendirmeyi biliyorsunuz. Bugün böyle bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Son günlerde biraz hırs yapıyorsunuz.

Tutumlusunuz, fakat tutumlu davranmanızın koşullarını bulamıyorsunuz. Birikim yapamamaktan şikayetçisiniz. Çok sayıda insanı içine alan bir para tartışması içinde olabilirsiniz.

Sizi, aşk konusunda pek prensipli biri olarak görmüyor olabilirler. Ama bilinçli şekilde karşı propagandanızı yapanlar da var. Alında yatan bir tür çekemezlik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanılan her anı doya, doya değerlendirmekten yana olduğunuzu söylüyor, fakat bu düşüncenizi, yaşarken pek belli edemiyorsunuz. Kendi başınıza yaşayıp çözme düşüncesinde olduğunuz sorunu, artık taşıyamayacağınızı düşünerek, bugün bir arkadaşınıza açılabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:49 Ay-Yengeç geçişi, duyarlılığın yükselişidir. Aileniz, sevdiğiniz kişi, değer verdiğiniz insanların önemi üzerinde düşünürsünüz. Hassassınız, ilgi beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye anlatmazsınız. Dinlenmek, güven duyduğunuz insanlarla bir arada olmak rahatlatıcıdır. Saat 10:15 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, uzun süredir ihmal edilmiş olan sağlık, maddi ve ilişki anlamındaki konular üzerinde akıllı bir şekilde değerlendirmede bulunmayı sağlayıcıdır. Siz eğer dikkat etmiyor, üstünü örtüyor ve sorunları görmezden geliyorsanız, bu görünüm sizi uyararak, hadi bakalım bu problemi artık çözmelisin diyerek hatırlatmada bulunur. Çalışma hayatınız, mali konular, bölüşülecek paralar, yatırımlar gibi konular üzerinde uzun vadeli düşünülmesi gerektiğini vurgular. Şunu unutmamalıyız ki, günü birlik hareket etmemek lazım. Bugün iyi yarını boş ver dememeliyiz. Yarınlar da bir gün gelecek. Onun için, siz mutlaka hayatınızı garanti altına alacak şekilde hareket etmelisiniz. Bu görünüm de zaten, bunları size hatırlatmaktadır. Saat 11:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi şartların iyileştirilmesi yönündeki incelemelerin göstergesidir. Hesabımızı iyi yaparız. Saat 14:35 Güneş-Chiron olumlu görünümü, yaşamınızla ilgili düzenlemelerin hem yaşamsal hem çalışma hem de sağlıkla alakalı konularda yapılması gerektiğinin işaretidir. Ancak burada dikkat edeceğiniz nokta, ciddiyetle bunları ele almanızdır. Saat 15:52 Ay-Venüs olumlu görünüm, sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzün işaretidir. Onların kılına zarar gelmesini istemezsiniz. Eskiye ait anılar aklınıza gelebilir. Bir durumun olumlu yönde sonuçlanması için dilekte bulunabilirsiniz. Saat 18:06 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı gizlemenizi, kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi korumaya çalışırsınız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların değiştiği, ani gelişmelerin yaşanacağı bir gün seni bekliyor. Dış görünüşünle ilgili harcamalar yapabilirsin.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz değişiklik size iyi gelecektir. Potansiyelinizi, yeteneklerinizi ya da enerjinizi ortaya koyabileceğiniz alanlar sayesinde gözler size çevriliyor. Bir takım kişilerle aynı görüşte olmamanız ve karşılarında durmanız aynı şekilde karşılık göreceğiniz anlamına gelebilir. Fakat sizin için en doğrusu ne ise, onu yapmalısınız Sevgili Aslanlar. Günün Atmosferi:Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün'ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir ya da bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakarlıklar yapmak durumunda kalabiliriz. Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılıve projelerle meşgul olabiliriz. Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konularda netleşmeyen süreçler içinde olabilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. İlişkilerinizde tartışmalar meydana gelebilir. Mücadele ettiğiniz konularda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Parasal konular gündeme gelebilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş günlerde maddi sıkıntı yaşamanızdan dolayı bugün müsrifliği yok etmiş gibisiniz. Ancak ev aksesurları denilince asla ödün veremiyorsunuz. Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor. Tutumlu olmalısınız.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda duyacaklarınızın sizi moralsiz bırakmasına izin vermeyin. Seyahat işlerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Az samimi olduğunuz insanlarla tartışabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı konularda, kontrolünüz dışında gerçekleşen olaylara karşı geliştireceğiniz savunma mekanizması sayesinde içsel bir değişime başlamanız olasıdır.Bedensel olarak cilt, dişler, ortopedik kazalara karşı dikkatli ve tetikte olmalısınız. Kendinize iyi davranmak isteyeceğiniz, zihinsel olarak çözülme durumuna geçebileceğiniz, kendi içinizdeki zenginlikleri keşfe çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Ruhsal ve zihinsel krizlerinizi doğru yönetmek ve sahip olduğunuz güçlü içsel duyguların verdiği huzurla kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

11 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 37" R
Ay
Balık
16° 44' 52"
Merkür
Koç
18° 44' 45"
Venüs
Boğa
05° 30' 32"
Mars
Koç
02° 32' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 53' 27"
Uranüs
Boğa
22° 33' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 49"
Lilith
Başak
23° 44' 37"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>