Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman, zaman birbirinizden ayrı sosyallikler yaşayabildiğiniz için ilk günkü heyecanınız sürüyor. İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, birçok ilişkideki gibi zedeleyici değil.

Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye, bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacağa benziyorsunuz. İşlere odaklanmanız gerginliğinizi azaltabilir.

İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içindesiniz adeta. Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. Sıkıntılı günler kapınızda.

Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde bırakmak size o kadar zor gelmemeli. Kısa bir zamana da olsa, ertelenen çözümsüzlükler sonuç getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların, çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz. Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:54 Venüs-Neptün kavuşumu, kafanızı kurcalayan bazen kendinizi çaresiz hissetmenize neden olan meseleleri, gizli ve saklı sıkıntılarınızı, fedakarlıklarınızı, en derin duygularınızı, güçlü ve zayıf yanlarınızı, kendinizi ve hayatı yargılamadan ele almanızda destek olur. Saat 03:08 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, anlayışlı, affedici, iyimser ve pozitif duygularınızı tanıdık veya tanımadık her insana göstermekten keyif alabilirsiniz. Bu ruh hali sizi sanatsal ve yaratıcılık gerektiren konularda olduğu gibi aşk hayatınızda da besleyecek, yüceltecektir. Duyduğunuz hisleri açıklamak gayet mümkün. Çocuksu hallerinizle, etrafınızdaki insanları etkiniz altına almanız kolaydır. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütçeni aşmanın pişmanlığını yaşıyorsan bugün bir yerden para gelebilir ya da maaşına ek prim alabilirsin.

13 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toleranslı, pozitif ve içten bir tavır sergilemelisiniz. Belli başlı konularda manipüle edilebilir ya da eksik bilgilendirilebilirsiniz. Parasal başlıklarda özellikle dikkatli olmalısınız. Aşırı harcamalara son vermelisiniz.Günün Atmosferi:Aslan burcuna geçen Ay ne kadar paraya ihtiyacımız olduğu, bütçemiz ve finansal gelişmeler ve alışverişler üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolunayın haftabaşında dile getirdiğimiz etkileri sürse de, olumlu ya da keyif alacağımız şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Daha net ve özgüvenli olabiliriz. Yardımlaşma, fedakarlık yapma ve karşılıklı anlayış temaları gündemde. Duygusal alışverişler ve empati artabilir. Paranormal olaylar, spritüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık ve romantizm de öne çıkan başlıklar arasında.

13 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini isteklerinize zaman ayırırken biraz bencil davranabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel konularda değişiklikler gündeme gelebilir. Kazalara karşı dikkatli olun.

13 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyorsunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

13 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkaları için birşeyler yapmaktan, para harcamaktan, hediyeler almaktan hoşlanacağınız bir gün olabilir. Ortak yatırım ve alışverişler söz konusu olabilir ancak fazla idealist davranmaktan uzak durmalısınız.

13 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırıyorsunuz. Ancak, sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. İsteklerinizi bir kez daha düşünün. Kuruntulardan uzaklaşıp dikkatinizi çevrenize yönelterek rahatlayabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Egolarınızın yükseleceği, çarpıcı kıyafetlerinizle bir yıldız edasıyla topluma karışacağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Fazla kibirden kaçınmanız gerektiğini bilmelisiniz. Ses getirecek organizasyonlar meydana getirebilirsiniz.Hedef ve kararlarınızı birer birer yoluna koyabilmek için çok güçlü ve karizmatik bir yapıdasınız. Fikirlerinizi işler hale getirmeniz mümkündür. Sosyal hayatınızdaki anlamsız zaman kaybınızdan dolayı hizmet alanınızı ihmal edebilirsiniz. Bu konudave üretkenlik dengenizi sekteye uğratabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

13 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 32" R
Ay
Aslan
27° 04' 18"
Merkür
Koç
29° 55' 37"
Venüs
Boğa
19° 54' 52"
Mars
Koç
11° 30' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 06"
Satürn
Balık
17° 47' 33"
Uranüs
Boğa
23° 14' 07"
Neptün
Balık
29° 19' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 20"
Lilith
Başak
25° 02' 29"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>