Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor. Bir bütünlük içinde ilişki sürdürmenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere boyun eğmek zorunda kalabiliyorsunuz.

Birarkadaşınızın enteresan kişiliğini bugün fark edeceksiniz. Bu, ona karşı ilginizi arttırmanıza neden olacak. Sizden bugünlerde hem ii konusunda hem de özel sorunlarla ilgili destekler istenebilir.

Harcamalarınıza doğru bir yön vermenin vakti geldi. Acil ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeli ve lüzumsuz alış verişlerden kaçınmalısınız.

Hazırlıksız olduğunuz konularda size yönelmiş destekleri görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geç saatlerde yapacağınız ani bir program, sizi bu gece uykusuz bırakabilir. Sürprizlerle dolu bir gece geçirebilirsiniz. Yorucu geçen günlerden sonra dinlenmeyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz, ama yine yorucu bir gün sizi bekliyor. Yapmanız gereken sürüyle özel işiniz var. Hepsini dar zamana yığmak bazı ziyaretlerinizi biraz aksatacak gibi.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün başında Başak burcunda hareketini sürdürüyor. Ay'ın önce Jüpiter sonra Venüs ile kurduğu sert etkiler sebebiyle maddi konularınızda dikkatli olmanız gereken bir sabahta olabilirsiniz. Günün devamında Ay 09:00-14:21 boşlukta olacak. 14:21'de ise Terazi burcuna ilerleyen Ay, Merkür ve Kiron ile yaptığı açılarıyla sarf ettiğiniz kelimelerin bugün karşı tarafı kırabileceğini gösteriyor. İletişim kurarken daha sakin olmaya çalışın. Merkür bugün Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar beklediğiniz pozitif haberleri alabilirsiniz. Yeni ilgi alanlarına merak salabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konuları araştırabilir, eğitimlere de başlayabilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerine yeni bir yön vermek istiyorsun!İletişimi ve zekâyı yöneten Merkür, bugünden itibaren ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün olumsuz düşüncelere yer yok. Sen de çok iyi biliyorsun ki ne kadar güçlü olursan ol en küçük bir motivasyon eksikliğinde bocalıyorsun. Bu yüzden güne ayak uydurman, kontrolü elinde tutman yararına olacaktır. Uzun zamandır memnun olmadığın ancak boşta kalmamak adına çalıştığın bir sektördeysen, bugün kariyerine yeni bir yön vermek isteyeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin aile bireylerinde yaşanacak sağlık sorunu endişelendirecek. Akşamüzeri arkadaşınla buluşabilir ve birlikte sanatsal kültürel projeler geliştirebilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden duyacağınız bazı cümleler canınızı sıkabilir. İnsanların söylediklerine göre hayatınızı yönlendirmemelisiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Masraflarınızın arttığını düşünerek yeni bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklar konusunda yeni düşünceler ve planlar geliştirebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili, önemli kişilerden destek alabilirsiniz. İlerlemeniz açısından bu önemli bir fırsat olabilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş odaklı düşünme tarzınız o kadar da iyi olmadığınıza ikna ederek eğitim ve öğrenime yönlendirebilir. Egonuzu bir kenara bırakıp yeni bir şeyler öğrenmelisiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Aslan; ekonomik konuda duyduğun yetersizliği büyütme eğiliminde olabilir, mantıklı karar alma hakimiyetini kaybedebilirsin. Önümüzdeki süreçte; eğitim, seyahat, yer değişikliği, ticaret ve uluslararası işler gibi konularda aktif ve maceraya yatkın olabilirsin. Fırsatlara açık olacağın bu süreçte riskli alanlara yönelebilir, objektif olmakta zorlanabilirsin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içindeki telaşı sindirmek olayların akışını kabul etmek faydalı olur. Akşam saatlerinde haftalık düzenleme eksik tespiti için vakit ayırmalısınız. Üretmeye engel olan alışkanlıklarınız belirginleşiyor.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Mayıs?a kadar Merkür Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yurt dışı bağlantılarınızda hızlı gelişmeler meydana gelir. Vize, pasaport başvurularınız için hemen harekete geçin. Evrak işleri bugün hızlı çözümlenir. Yeni şeyler öğrenmek, akademik konulara ilgi duymak ön plana çıkar. Lojistik, haberleşme, seyahatler yaşam temponuzu etkiler.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

17 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 48' 22" R
Ay
Boğa
29° 30' 09" R
Merkür
Koç
22° 38' 10"
Venüs
Boğa
11° 38' 57"
Mars
Koç
06° 22' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 17' 44"
Uranüs
Boğa
22° 50' 43"
Neptün
Balık
29° 09' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 09"
Lilith
Başak
24° 17' 48"
True Node
Koç
15° 17' 52"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>