Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız parasal konularda.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz son günlerde en büyük desteğiniz. Her tür sorununuzu onlarla paylaşıyorsunuz. Bugün onlardan bir konuda önemli bir destek görebilir ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı bulabileceğiniz bugün genel olarak neşeli ve rahat geçecek.

18 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:06 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde Salı günümüz başlıyor. Bu enerji,  yolculukların, görüşmelerin, haberleşmelerin sizin hayatınızda olumlu gelişmelere işaret olduğunu gösteriyor. Dostlarınızla bir araya gelebilir, yeni bir çevreye girebilir, yakın akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu hareketlilik sizi bir hayli heyecanlandırır, tazelendirir, geliştirir.Saat 11:43 Ay-Mars görününde uyum ve bütünleşmeden yana olacağız. Çevremizdeki insanlarla iletişimde bulunurken en olumlu, en çekici özelliklerimizi öne süreceğiz. Mars, burcunuzda ilerlediği için, gayet aktifiz. İsteklerimizi kendimize güvenerek, inanarak ortaya koyabilir ve elde etmeye çalışabiliriz. Enerjimiz gayet yüksek. Yapılacak işleri çabucak bitirebilir, olumlu paylaşımlarda bulunabiliriz.

18 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü enerjinizi hem kendiniz, hem de çevreniz hissediyor. Yapacağınız her şeyi, önceden tasarlamalısınız. Spontone işlerden hoşlanmanıza rağmen, sosyal enerjinizi bazen yanlış kullanabiliyorsunuz. Çılgınlıktan uzak kalmanızda fayda var. Bugün, aşkla ilgili sıra dışı duygular kapınızı çalabilir. Dikkatli olmalısınız.

18 Ağustos 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların, işlerin ya da planların nasıl olması gerektiği hakkında kesin fikirleriniz olabilir veya belli bir rutinin peşinden gidiyor labilirsiniz. Ancak, bugünlerde yüzünü gösteren seçenekler veya fırsatlar çok daha iyi sonuçlar ortaya çıkmasına neden olabilirler. Esnek olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkiler vebirlikleri açısından oldukça güzel ve sürprizlere açık birkaç günün içerisindeyiz. Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Hareketli bir gündeminiz var. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha hoş görülü olmanız gereken bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İşlerinize ilerletmek isterken acele etmemelisiniz. Hatalara karşı dikkatli olmalısınız. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir.

18 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizdeki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat edin. Yanlış anlamalara izin vermeyin.

18 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınız için parasal işlerinizi bu hafta başı kolay halledeceksiniz. Bir para işinizin peşine düşebilir ve alacağınız varsa onun konuşmalarını yapabilirsiniz. Fırsatlarınız giderek daha da çoğalacak.

18 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Özel hayatınıza ilişkin olumlu gelişmeler var

18 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

18 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 08' 33" R
Ay
Başak
07° 34' 50"
Merkür
Boğa
01° 02' 11"
Venüs
Boğa
20° 59' 57"
Mars
Koç
12° 10' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 35"
Satürn
Balık
17° 51' 12"
Uranüs
Boğa
23° 17' 12"
Neptün
Balık
29° 21' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
21° 32' 02"
Lilith
Başak
25° 08' 21"
True Node
Koç
14° 53' 04"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>