Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkilendiğiniz ama çok seyrek görebildiğiniz biriyle, bugünlerde yakınlaşmalarınız olabilir. Haksızlığa uğradığınıza inandığınız ilişkileri belleğinizden silmenizde fayda var.

Tıkanıklık yaşadığınız konularda kendinize güveninizi yeniden kazanmalısınız. Bugünlerdeki dinamikliğiniz, işlerinizi çabuklaştıracak. Verimli görüşmeleriniz var.

Romantik davranışlara yönelin. İlişkinizin bu sıralar bu tür yaklaşımlara ihtiyacı var. Heyecanı ve tehlikeyi bir arada barındıran etkilenmelere karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

İkili ilişkilerinizde gerilimli saatler söz konusu olabilir. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kırılganlığa biraz açık duruyorsunuz. Aile içinde ve arkadaşlıklarda gergin ve aceleci tavırlardan uzak durmaya, olumlu düşüncelerle duygularınızı doğru yönlendirmeye çalışmalısınız. İlişkilerinizdeki dengeler sakin ve esnek yaklaşımların sürekliliğini gerektiriyor. Verimli yakınlaşmalar bu dengelerin korunmasına bağlı.

18 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:48 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, finansal anlamdaki ilişkilerin, miras, hisseli paralar, bankalarla ilgili işlerin,ortağımız veya eşimizle ilgili meselelerin bizi zorlamasına neden olabilir. Hayatın güzelliklerini hissetmekte bir miktar güçlük çekebiliriz. Dilediğimiz gibi yaşayamadığımızı, başkalarına uymak zorunda kaldığımızı düşünürüz. Düşünce yapısı, hayat görüşüyle bizden farklı olan kişiler veya yaşça büyük insanlarla anlaşmakta bir hayli güçlü çekebiliriz. Birilerine, bir şeylere karşı pozitif düşünmekte zorlanabiliriz. Bu durum bizim için rahatsız edici olabilir. Saat 06:00 itibariyle moralinizi yükseltecek Ay-Yay burcu geçişi, hayatın güzelliklerini hissetmenizde, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde sizi destekleyicidir. Sıradanlaşmak bir Aslan için oldukça keyifsiz bir durumdur. İşte Yay burcundaki Ay, sizin gibi pırıltılı kişiler için harika bir enerjidir. Saat 10:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut sorunlarınızın çözüleceğinin göstergesidir. Saat 15:27 Geri harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Bu enerji, geçmiş bazı konuları çözüme kavuşturmak adına yapılacak yolculukları gösterdiği gibi, yeni bir ilişki yaşamak arzunuzun da göstergesi olabilir. Zihinsel anlamda hızlı düşünmeye açık olduğunuz bu enerji altında, başkalarıyla fikirsel konularda tartışmaya ve isteklerinizi kabul ettirmeye dönük tavırlar içinde olabilirsiniz. Hararetli konuşmalarınızla ilgi odağı olmanız mümkündür. Ayrıca yenilik anlamındaki gelişmelere de gayet açıksınızdır. Fakat Venüs geri harekette olduğu için, doğal olarak ne kadar gelişim ve değişimden yana düşünseniz de, sizi bir şeyler eskiyle yüzleşmeye ve geçmiş konuları çözüme kavuşturmaya zorlayabilir. İç dünyanızda kopan fırtınaları bugün ateşli bir şekilde dile getirmeye çalışabilirsiniz. Dini, siyasi ve kültürel konularda öne çıkmaya hazır bir haliniz vardır. Benim sizlere önerim ise, yenilik anlamındaki her türlü uygulamadan uzak durmanız, içinde bulunduğunuz şartları göz önüne alacak şekilde düşünmeniz ve karşınıza çıkabilecek fırsatları iyice incelemeden nihai kararlar almamanızdır. Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

18 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gireceğin ortamlarda senden yaşça büyük kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsin. Gözler üzerinde olacak.

18 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişikler konusunda aktif bir gün. Yapılan hatalar üzerine düşünme ve değerlendirme yapma zamanı. İletişimler ve yakın çevrenizden güzel destekler alacağınız önemli bir gün.

18 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı daha kolay paylaşabileceğiniz bir gündesiniz. Aşkta ve keyifler alanında oldukça cömert davranabilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün nerede lüzumsuzvarsa sizi bulacak sanki. Sizin için enerji ve vakit kaybı sayılır hepsi. Gereksiz şeylere değil sizden ilgi bekleyenlere zamanınızı harcayın.

18 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eğer bir yerden bir yere gidiyorsanız, seyahat ediyorsanız keyif alabilirsiniz. Kişisel gelişim konularına ve eğitime duyduğunuz merak size keyif verebilir. Ufkunuzu açmaya, genişletmeye açık bir günde olabilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü evinizde aileniz veya kendinizle baş başa geçirmeye eğilimli olabilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlarınızla bir arada olmak ilginizi çekiyor olsa bile bugünü fazla muhabbet veya insani temasla harcamak istemeyebilirsiniz.Enerjiler durağan, başlangıç hevesleri düşük olacaktır. Çocuklarınız, evliliğiniz ve hayatınızın keyifli alanlarına ayırabilmek için gerekli olan maddi birikimin sizi kısıtladığını hissedebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili maddi yoksunluk hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda erteleme uygulamanız olasıdır.

18 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır süregiden yakın ilişkilerinize önem vereceksiniz. Ancak; bu önemi fazla abartmamaya dikkat edin. Ufak tefek şeyleri büyütmeyin ve alınganlık yapmayın. Ortada hiçbir şey yokken sert tepkiler vererek çatışmaya girmeyin.

18 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 35' 42" R
Ay
Akrep
02° 40' 33" R
Merkür
Boğa
07° 22' 53"
Venüs
Boğa
26° 41' 14"
Mars
Koç
15° 41' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 52' 03"
Satürn
Balık
18° 09' 21"
Uranüs
Boğa
23° 33' 16"
Neptün
Balık
29° 27' 22"
Plüton
Kova
02° 01' 32"
Chiron
Koç
21° 45' 51"
Lilith
Başak
25° 39' 07"
True Node
Koç
14° 54' 56"
Son Güncelleme : 21/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>