Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunsuz bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizde aranızdaki uyumun artacağı ve ortak bazı planlar alacağınız bu dönemde, dışsal faktörlere karşı ilişkinizi zedeleyebilecek insanlarda uzak durmalısınız.

İş hayatınızda sorunlar sizi çok yordu. Aynı zamanda sorunlara karşı bağışıklık kazandınız. Üzerinizde büyük bir yorgunluk var. Bu yorgunluğu en azından bir kaç gün işten uzak kalarak atabilirsiniz.

Bazı planlarınız var fakat bu planları gerçekleştirmek için yeterli maddi kaynağa sahip değilsiniz. Bu durum sizi kara kara düşündürüyor. Bu aralar para biriktirmek düşüncesindesiniz. Fırsatınız olacaktır.

Sağlığınızla ilgili konulara yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Aşırı yorgunluk ve stres sağlığınızı çok olumsuz etkileyecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde, kimi coşkularınızı paylaşmayı isteyen birinin farkında değil gibisiniz. Bununla ilgili gizli sitemler alabilirsiniz. Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir. Bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyeceksiniz. Çözülmesi gerekli olan birtakım problemleri, anlaşılır nedenlerle ileriye ertelemeniz, önümüzdeki günleri biraz sorunlu yaşamanıza neden olabilir

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:34 Ay-Satürn görünümü, ciddi düşünce, fikir ve kararlarımızı uygulamak adına bize kuvvet, sabır ve dayanıklılık verir. Kendimizi geliştirmemiz, eksiklerimizi tamamlamamız, bilgilenmemiz, daha fazla insana ulaşmamızda destekleyicidir. Aşkta tarafların birbiriyle fikirsel yöndeki uyumunu işarete eder. Hiçbir şey hafife alınmaz, önemsenir. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatınız, sağlığınız  veya günlük hayattaki mücadelenin işaretçisidir. Sorumluluklarınız artabilir. Bunların bilincinde olarak günü değerlendirmekte yarar var. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak yaşamak gibi konular üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Günün ilerleyen diliminde, hız kazanacak ve kendinizle ilgili planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız. Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ilgi alanları edinerek veya yeni aktivitelerde bulunarak hayatınızı renklendirebilirsiniz. Yaşadığınız yerde,hayatınızda değişiklikler veya tatil planları gündemde olabilir. Seçimlerinizi istediğiniz gibi değerlendirmekten çekinmeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan durumlardan rahatsız olabilirsiniz. Destek almanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Bazı konularda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size ihtiyacı olan yakınlarınızla ilgileneceksiniz. Talihinizin açık olduğunu hissedebilirsiniz. Şansınızı piyango gibi zararsız alanlarda deneyebilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde çalışma hayatınızda öne çıkan kişi olurken, yaptığınız her işi en iyi şekilde tanıtabilir, çalışmalarınızla parlayan kişi olabilir ve faydalı görüşmeler yapabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde ilişkilerinizde görüşmeler, buluşmalar ve etkili paylaşımlar sözkonusu iken, devam eden ilişkilerinizde keyifli ortamlara birlikte katılabilir, bekarsanız yeni birisi ile görüşebilir, tanışabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi kendinize yarattığınız görevler, verdiğiniz sözler başkalarının planlarıyla çakışabilir. Duygusal anlamda sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Bunu yakın çevrenizdekilere yansıtabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kendinizi uykuya vermeniz Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle olağandır.Öğleden sonra ise ailenizle derin duyguların paylaşılacağı, gizli kalmış konuların açığa çıkabileceği ve onların kalplerindeki sıkıntıları paylaşabileceğiniz bir gün yaşanabilir. Ebeveyninizden veya yakın akrabalarınızdan ilginç aile sırları öğrenebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 14' 47" R
Ay
Başak
21° 07' 33"
Merkür
Boğa
02° 31' 37"
Venüs
Boğa
22° 24' 31"
Mars
Koç
13° 03' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 49"
Satürn
Balık
17° 55' 52"
Uranüs
Boğa
23° 21' 11"
Neptün
Balık
29° 22' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 31"
Lilith
Başak
25° 15' 58"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>