Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda küçük bir pürüzü halledeceksiniz. Kıskanılan bir kişisiniz. Kimi insanlar sizi seven kişileri caydırma mücadelesine girmiş durumda. Bu konuyla ilgili olumlu bir gelişme yaşayacak ve sevineceksiniz.

Bugünyaşamınızda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Ofiste beğenilen, tercih edilen kişi olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Uzun süredir düşünüp de gerçekleştiremediğiniz projeleri hayata geçireceksiniz.

Maddi konularda biraz sıkıntı belirebilir. Mali konularla ilgili, resmi dairelerdeki evrak işleri uzunca bir zamanınızı alacak. Parasal konularda fazlaca sorununuz olmasa da, geleceğe yönelik yatırımlar konusunda kararsız bir gün geçireceksiniz.

Aşk konusundaki kıskançlıklara dikkat edin, dostunuzla düşmanınızı ayırmanızın zamanı geldi de geçiyor bile.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri aksatabiliyorsunuz. Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Bugünlerdeki bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, gün boyu etkili olacak Ay-Terazi burcu geçişi, yakın çevrenizde bulunan insanlarla uyum içinde yaşama arzunuzun simgesidir. Sizden farklı düşünen kişilerle bir arada olsanız da, cömert yüreğiniz onları kucaklamaktan yanadır. Bunun nedeni ilk önce ilişkinizde yaşanan sorunları unutma çabanızdır. Son zamanlarda partnerinizle aranızda yaşanan çekişme canınızı öylesine sıkmıştır ki, tek çare başkalarıyla irtibatta bulunarak kendinizi rahatlatmaktır. Ancak şunu söyleyelim ki, bugün eğer isterseniz aranızdaki sorunu kolayca çözümleyebilirsiniz. Dürüst ve nazik bir şekilde ona yönelerek arkadaşça konuşmayı ve paylaşımda bulunmayı deneyebilirsiniz. Yani dışa karşı nasıl anlayış göstermekten yanaysanız bunu ondan da esirgemeyiniz. Bazen devleştirdiğimiz hatta içinden çıkılmaz sandığımız sorunlar minicik bir jest, bir gülüş, samimi bir içtenlikle kolayca ortadan kalkabilir. Günlük enerjiniz bu konuda size destek vermektedir. Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı gelişmeler seni derin düşüncelere sürükleyebilir. Çevrendekilerden finansal anlamda destek alabilirsin.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimleriniz gündemde. Sosyal medyada sürpriz ve şaşırtıcı bazı gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Seyahat planlarınızda ani değişiklikler olabilir. İletişim diline dikkat.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Gün içinde yaşayacağınız zihinsel süreçler sizi yorabilir. Sorumluklarınızdaki artış sizi mücadele etmek zorunda bırakabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizden alacağınız yardımlar toparlamanıza neden olacaktır. Yakın çevrenizde değişimler gündeme gelebilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde sağlık sorunları ile uğraşan her insanın derdine koşmayı ilke edindiniz. Sağlığınıza özen gösterseniz iyi olacak. Kendinizi ihmal ederek çok kötü besleniyorsunuz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve işte bazı anlaşmazlıklar olabilir. İş hayatınızda iletişiminize biraz dikkat edin. Yakın çevrenizle yapılacak planlar, gününüzü istediğiniz gibi geçirmenize neden olabilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolculuklar ve özellikle esintili doğa gezintileri size çok iyi gelecektir. Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz.Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Finansal açıdan kendinizi irdelemeniz ve sıkı bir hesaplamaya girmeniz olasıdır. Beklenmedik harcamalar ve devlete ait cezalar gibi maddi olarak yara alabileceğiniz koşullara bugün de dikkat etmeniz gerekmektedir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hareketli ve son derece sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Bireyselliği değil, grubun içine karışmayı ve işbirliği yapmayı tercih edin. Lider pozisyonundaysanız bile astlarınızla dayanışma içerisinde olmalısınız. Çok hayırlı bir haber alıp sevinebilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>