Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkinizde güzel gelişmeler olmakta. Sevgiliniz size her konuda destek ve sevgisini göstermek için her şeyi yapıyor. Bugün romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

İşinizle ilgili konularda son derece isabetli kararlar alabilir ve başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortak proje ve çalışmalarda gerçekten göz dolduruyorsunuz.

Para konularında çok karamsar ve güvensizsiniz. Yatırımlarınızdan dilediğiniz kadar kazanç sağlayamamak sizi sıkıntıya sokuyor. Bu kadar hırslı olmamalısınız.

Bugün bir yakınınızın art niyetli davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçireceksiniz. İç dünyanıza dönebilir ve duygusal durumunuzla her zamankinden daha çok ilgilenebilirsiniz. Geçmişinizle ilgili konuları yeniden değerlendireceksiniz ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkabilir. Genel olarak kendinizi keyifli hissedeceksiniz. Bugün bir yolculuk söz konusu olabilir.

19 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür, ikizler burcunda gerileyecek. Sosyal ilişkilerimizin gözden geçirilme süreci olarak kıymetlidir. Eski arkadaşlar, eski dostlarla bir araya gelme yönünde olumlu, ancak yeni bir ilişkiye adım atmak,  yeni dostluklar kurmak, yeni bir grup içinde yer almak yönünde tedbirli olalım. Karşımızdaki kişiyi iyi tanıyalım. Kimdir,  nedir neyin nesidir bir bakalım. Sabırsız olmayalım. Hayat devam ediyor tabii ki, belki de sorunlu bir beraberliğimiz vardı veya sosyal ilişkilerimiz problemliydi. İşte şimdi bunları içsel anlamda gözden geçireceğiz. Belki de kafamıza fazla takmıştık bir takım konuları veya umursamamıştık. Tekrar ele aldığımızda bütün bunların ardındaki nedenlere ulaşabiliriz. Yeni tanışmalar açısından Merkür geri hareketi nedeniyle tabii ki dikkatli olmak, gelir geçer, öylesine bir ilişkiye hemen adım atmamak lazım. Genelde bu hafta rutin etkinliklere katılmak, öyle çok planlı programlı değil de, spontan bir şekilde zamanı geçirmek daha mümkün gözüküyor. Geri hareket dönemini olumlu yönde geçirmek istiyorsak, öğrenme, araştırma, ilerisi adına hedefler belirleme veya hedeflerimizi gözden geçirmek anlamında kıymetlidir. Şunu bilelim ki, zaman konusunda bu kadar da olumsuz düşünmemek lazım. Çünkü geri hareket dönemleri, insanın yeni çözümler bulması, kendine bir yol çizmek adına, sorunlarını gözden geçirmesi, asıl amacını belirlemesi yönündeki düşünme vaktidir. Bu açıdan bakmayı da bilelim. Karşımıza çıkabilecek fırsatlar, teklifler, grup aktiviteleri veya gelişmeler karşısında resmi iyi görmek, bize olan uygunluğunu ölçüp biçmek yararlı olacaktır. Parasal konularda, kazanç evinizin yöneticisi Merkürün geri hareketi, hesabımızı bilmek kadar, ek kazançlar konusunda araştırmak, bilgi sahibi olmak yönünde de aslında faydalıdır. Tabii ki, belli bir bütçe dahilinde hareket etmek, eskilerin deyimiyle çizmeyi aşmamak iyi olur. 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

19 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve kariyer alanlarınızda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz, yenifırsatlarının gündeme gelebileceği, kendinizi gösterme fırsatı bulabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz, ama Merkür gerilemesinin yarın başlıyor olması, bu tür gelişmelerde bazı aksilTedbirli ilerlemekte fayda vardır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim konusunda hareketli bir gündesiniz. Yaşayacağınız aksaklıklar nedeniyle işlerinizde gecikmeler olabilir. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra ilişkilerde daha keyifli konular söz konusu.

19 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Dışadönük olmanız sayesinde dikkatleri üzerinize toplamayı başardınız. Bu arada fark edilmiş olmak hoşunuza gidiyor.

19 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde çalışma hayatınızda öne çıkan kişi olurken, yaptığınız her işi en iyi şekilde tanıtabilir, çalışmalarınızla parlayan kişi olabilir ve faydalı görüşmeler yapabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde ilişkilerinizde görüşmeler, buluşmalar ve etkili paylaşımlar sözkonusu iken, devam eden ilişkilerinizde keyifli ortamlara birlikte katılabilir, bekarsanız yeni birisi ile görüşebilir, tanışabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, bir davette karşılaşabilir veya var olan arkadaşlık ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni anlaşmalardan kaçınmalısınız.

19 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ve daha sonrası için sorunlardan kurtulmak ancak kendinize hakim olmakla ve disiplin altında tutmakla olacaktır. Başkaları sizin için çok fazla şımartılmış olduğunuzu düşünebilir. Olayları ertelemekten kaçının. Duygularınız disiplinli bir etkileşim altındadır. Maddi dünya ile ruh dünyası arasında daha tatmin duyup gerçekleri anlamak mümkündür. Duygusal her şeyde dikkatli ve öz verili davranmak transitin eseridir. Romantik hayatınızda daha sakin ve dürüst olacağınız bir gündesiniz. Birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinin sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

19 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 06' 17" R
Ay
Balık
18° 39' 39"
Merkür
Koç
18° 49' 46"
Venüs
Boğa
05° 40' 17"
Mars
Koç
02° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 39"
Satürn
Balık
16° 54' 07"
Uranüs
Boğa
22° 33' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 15"
Lilith
Başak
23° 45' 30"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>