Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız. Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek.

Çevrenizdekileri görmeniz için, daha alıcı gözlerle bakmayı bilmeniz gerekiyor. Hemen yakınınızda fark etmenizi bekleyen pek çok güzellik var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 19 Temmuz(saat 01:38)-25 Temmuz saat 12:29 tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Bu süreçte paraya bakış açımız, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde kurulan ilişkilerin hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır. Gelirimiz yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz.  Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz. Bu süreçte bir yatırım düşünüyorsak, piyasanın durumuna iyice bakmalı ona göre hareket edilmelidir. Sonuçta geri harekete kadar çok az bir süre var. Bunu da göz önüne almakta yarar var. Saat 03:47 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, maddi ve manevi tüm değerlerinize daha fazla önem vermenizi, özenli ve dikkatli bir şekilde hareket etmek isteyeceğinizi gösteriyor. Hani eskilerin deyimiyle evdeki hesabın çarşıya uydurulması gereken bir gündeyiz. Saat 03:49 Ay-Venüs kavuşumu sizler açısından gayet olumlu buluyorum. Aşk hayatınızı canlandırıcı, yaşama hevesinizi yükseltici, yeniliklerde bulunmak adına harekete geçmenizi sağlayan bu enerji gün boyunca ağzımızın tadını yerine getiriyor. Yüreğimize su serpiyor. Maddi şans getirir. Şansımızı iyi kullanmamızı sağlar. Ailemizi veya bizi ilgilendiren konularda egemen olmamızı, kararlarımızı uygulamamızda destek olur. Saat 04:07 Merkür-Uranüs görünümü, yenilikte bulunma ve özgür bir şekilde hareket etmek istersiniz. Ancak baskı altında kalabilirsiniz.  â€'Kimsenin beni yönetmesine izin vermeyeyim diye düşünürsünüz.  Ancak üzerinizdeki baskı bir hayli yoğundur.  İnsanlara, olaylara, hatta en yakınlarınıza bile uyumlu davranmakta zorlanırsınız. Saat 22:43 Ay-Neptün karşıtlığı, gelir ve gider dengenizi gerçekçi bir şekilde ele almanın önemini vurguluyor. Eskilerin deyimiyle, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak gerekiyor. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

19 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü çalışan Aslanlar için şanslı bir günü müjdelemekte. Bugün terfi alabilir pozisyonunuzda önemli bir yere gelebilirsiniz. Her bakımdan talihlisiniz. Beklediğiniz haberleri alabilir uzun yıllardır devam eden bir davanızı kazanmanın getireceği maddi manevi kazançları yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın güven veren sözleri aşkı size tüm saflığı ile yansıtması ile oldukça romantik ve sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz. Aşk sizinle…

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir. Sizi dinlememekte ısrarcı olan kişilere laf anlatmanız zor olacaktır. En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınıza ve bütçenize biraz daha özen göstermek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Adam... Bugün ilginç gelişmeler içinde olabilirsiniz. Hayret duygunuz yüzünüze de yansıyacak. Farklı istekleriniz olduğu halde yeni arayışlar içine girebilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramın son gününde tanımadığınız yerlerde bazı gelişmeler karşısında sinirli davranışlarınız ortaya çıkabilir. Kafanızda kurduğunuz şeyler, sağlığınızı zorlayabilir. Hakkınızda yapılan bir konuşmanın peşine düşebilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda enteresan gelişmeler ve buna bağlı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İş yaptığınız insanların yalanlarının ortaya çıkması ile sözleşme anlaşma gibi resmi evraklarınızı haklarınızı korumak adına bitirebileceğinize işaret etmekte.Yanlış insanlarlayapmaya bir son verebilirsiniz. Tepkiniz sadece bununla da sınırlı kalmayacak iyi niyettinizin suistimal edilmesine adeta kükreyeceksiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 59' 54" R
Ay
Terazi
12° 40' 05"
Merkür
Boğa
05° 00' 18"
Venüs
Boğa
24° 38' 47"
Mars
Koç
14° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 33"
Satürn
Balık
18° 03' 02"
Uranüs
Boğa
23° 27' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 57"
Lilith
Başak
25° 28' 04"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>