Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz de en az sizin kadar kıskanç. O da sizi başkalarıyla paylaşmak istemiyor. Bu duygularını zaman zaman bastırmaya çalışsa da elinde olmuyor. Bugün aşk yaşamınızda daha çok durumu korumaya çalışmalı, farklı istekler içerisinde olmamalısınız.

İsteklerinize ulaşmak için büyük bir gayret içerisinde olacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerde başarılısınız. İnsanlar üzerinde güçlü bir etki bırakacaksınız. Ağır sakin görünüşünüz ve durumu açıklarken takındığınız tavır siz farkında olmasanız da size iyi bir puan kazandırmakta.

Maddi konularda çok duyarlısınız. Harcamalarınızda asla bütçenizi aşacak çalışmalar yapmıyorsunuz. Dikkat :Başkalarına karşı son derece anlayışlısınız. Ancak söz konusu kendi istekleriniz olduğu zaman sürekli erteliyorsunuz.

Güç elde ettiğiniz bir hak, fazla ciddiye almadığınız ve alışkanlığa dönüşmüş bir özelliğiniz nedeniyle kaybedilmek üzere.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimi durumlarda duygusallığınız ağır basıyor. Bu, ısrarcı tavırlarınızın çevrenizde itici bir tavır olarak algılanmasına neden olabiliyor. Daha esnek yaklaşım beklentileri, size yarar getirebilir. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor.

2 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:49 Ay-Mars zorlu görünümüyle Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji parasal konular üzerinde titiz ve inceleyici düşünmek zorunda olduğunuzun göstergesidir. Bunun nedeni, birden fazla mesele üzerinde aktif hareket etmek zorunda oluşunuzdur. Saat 06:22 Ay-Satürn görünümü, sağlığımızla ilgili konularda yapılacak tetkiklerin işaretçisidir. Ayrıca bir işin en doğru, en verimli şekilde halledilmesi için gösterilen çabanın göstergesidir. Parasal anlamda gelir getiren işlere yönelirsiniz. Dişlerinizi mutlaka doktora gösteriniz. Bakım, tamirat getiren araç ve gereçlerinizi kontrol ettiriniz. Saat 19:29 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

2 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünü destekleyici konuşmalar yapıyorsun. Herkes cesaretli yaklaşımına hayret ediyor.

2 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça renkli ve sürpriz etkiler devrede. Siz de bu etkilere olumlu adımlarla karşılık vermek isteyecek, hayatınızda seviyor ve seviliyor olmanın mutluluğunu yakalayabileceksiniz. Yenilendiğinizi hissetmenin güveni içerisinde olacak, kendinizi daha iyi tanıyacak ve her zaman hayal kırıklığıyla yaşanmayacağını öğreneceksiniz. Uzun süredir sevgiye olan inancınız sallantıda bir duygu iken meğer yanlış kişileri sevmişim, diye düşünecek bir zamanlar neden olmadığını daha iyi anlayabileceksiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili gelişmeler sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kontrol dışı değişiklikler olabilir. İşlerinizi tamamlamak için yardım alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda cesaretinizi toplayacağınız bir gündesiniz. Riskli işler sizi biraz zorlayabilir. Programınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun ve stresli görüşmeler zihninizi fazlasıyla yorabilir. Kısa süreli de olsa zihninizi dinlendirmeye çalışın özellikle de dikkat gerektiren bir işte çalışıyorsanız daha fazla dikkat etmelisiniz. Gözünüzden kaçan bir konu meslek hayatınızda zorlayıcı etkilere sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sorunları sizi bir hayli bunaltabilir. Birlikte olduğunuz insanın hayatında ki yerinizi sorgulayabilir ve onun kararsızlıkları karşısında isyan edebilirsiniz. Ne olursa olsun bugün sakin davranmalı, Yaşananları sakinlikle değerlendirdikten sonra konuşmayı tercih etmelisiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilir, arkadaş çevrenizle dinlendirici, sakin ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir kursa gidebilir,deniz kenarı bir yerde kısa bir tatil yapabilirsiniz. 18.00'dan sonra yalnız veya ev ortamında olup, dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuz, sakin bir zaman dilimi geçireceksiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. İsteklerinizi kontrol etmelisiniz yoksa gereksiz alışverişler yapmaya meyilli olabilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluklarınızı bileceksiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda tutulan Ay'ın ardından Ay bugün çalışkan Başak burcuna yerleşiyor. Oldukça aktif ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Pek çok görüşme yapıp çoğundan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek Yeter ki aşırı gurur ve kibirin kurbanı olmayın. Kalbinizi her zaman sevgiyle doldurun. Başladığınız engelli koşuyu yarım bırakmadan finale taşırsınız.

2 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sahip olduğunuz yüksek enerji, hareketli geçebilecek olan bugüne uyum sağlamanızı kolaylaştırabilecekse de, içinizde bir gerilim oluşmasına neden olabilir. Fazla enerjiyi yapıcı yollarla nasıl atacağınızı bulmanız gerekiyor. Aksi takdirde saldırganlaşmanız ve sonradan pişman olmanız mümkün.

2 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 18' 20" R
Ay
Aslan
27° 14' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 39"
Venüs
Boğa
19° 55' 53"
Mars
Koç
11° 31' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 18"
Satürn
Balık
17° 47' 36"
Uranüs
Boğa
23° 14' 10"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 23"
Lilith
Başak
25° 02' 35"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>