Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak.

Hiç planlamadığınız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Bugün çok şey başarabileceğiniz bir gündesiniz. Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karışık bir hale gelen aşk hayatınızı düzene koyduktan sonra işlerinize odaklanacaksınız. İş hayatınızda yıllar boyu yeterince verim alamamanız, kaprisli, sorunlu, nerde, nasıl davranacağını bilemeyen kişilerleyapmak zorunda olmanız sizi de negatif biri haline getirdi.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü, parasal açıdan güvencemiz çok önemli. Özellikle işimizin getiri anlamında mutlaka doyurucu olmasına önem vermeliyiz. Bir şeylere güvenerek, iyi niyetle hareket etmemek doğru olur. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Her şey yolunda ise, zaten sorun yok. Saat 02:53 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,hayatımız, maddi konular ve tüm değerlerimizi sağlam ve güvence altına almaktan yanayız. Bizi tedirgin eden bir şeyler var. Bunlar üzerinde düşüneceğiz. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, ihtiyaçlarımızın, arzularımızın elde edilmesi adına bizi baskı altına alacak ve bize, -İstiyorsan, o zaman kalk ve gerekeni  yap diyecektir. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü,hayatı  ve toplumsal ilişkilerimizle ilgili konulara yeniden ve bilinçli şekilde bakmak, üzerinde düşünmek gerekiyor. Çünkü Merkür geri hareketi gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkili olacak. Saat 20:50 Ay- Chiron şifalı görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünmenizi sağlıyor. Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsak bu biraz da bizim ürkekliğimizden kaynaklanabilir. O zaman ciddi anlamda kendimizi gözden geçirelim. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarınızı yaşama geçirme konusunda oldukça verimli bir performans sergiliyorsunuz. Bilinçaltınızda farklı düşünceler mevcut ve çevrenizden ters tepki almak istemiyorsanız, yapacağınız çalışmaları gizli tutmalısınız. Bugün çevrenize tuhaf gelen yaklaşımlarınızla tepki alabilirsiniz. Endişelerinizden kurtulmaya çalışın.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde veyerinizde yapacağınız değişiklikler diğerlerinin size bakışını olumlu yönde etkileyebilir. Romantik jestler ve yardımlar önemsediğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir. Fiziksel anlamda fit kalmak için çaba göstermeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı paylaşmanız sizi rahatlatabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar gündeme gelebilir. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize daha gerçekçi bakmanız gereken bir günde olabilirsiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kader Çarkı... Kaybetme korkusu ile devam ettiğiniz hiçbir işte başarılı olamazsınız. Riskten kaçmayın.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden imajınız üzerinde yeni bir değişiklik yapmayı tercih etmemeli, olası geçici sağlık sorunlarınızın üzerinde durmamalı ve ikili ilişkilerinizde yeni kararlar almamalısınız. Ruh halinizde geçici olarak durağanlık, belirsizlik hissedebilirsiniz.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer alanlarınız birkaç gün boyunca ön planda olabilir. Etkili bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda özellikle yeni tanışacağınız insanları devreye sokun.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir. Sanat yönü ağır basan hobilere yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleki kazanç sağlayabileceğiniz bir göstergeye sahip bulunuyorsunuz. Sabır ve sebat sayesinde sorumluluklarınıza haiz olduğunuz takdirde kazançlı hissetmeniz içten bile değildir.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 43" R
Ay
Balık
19° 15' 56"
Merkür
Koç
18° 51' 22"
Venüs
Boğa
05° 43' 22"
Mars
Koç
02° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 14"
Satürn
Balık
16° 54' 19"
Uranüs
Boğa
22° 34' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 23"
Lilith
Başak
23° 45' 47"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>