Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygularınız bir sis perdesi altında. Bu sisi aralamak istiyorsunuz ama kendi iç dünyanıza dönmek, bazı hesaplar içinde kalmaktan da korkuyorsunuz. Partnerinizden biraz gayret bekliyorsunuz.

İsteklerinize ulaşmak için sabırsız tutum ve davranışlar içerisinde olacağınız bir gündesiniz. Sabırsızlığınız insanlarla uyumunuzu aksatacak ve sizi aşırı tepki veren bir kişiliğe sokacak. Zihinsel olarak son derece aktifsiniz.

Beklediğiniz bir para sonunda size ulaşacak. Bu sizede büyük bir rahatlama yaratacak. Gün içerisinde çoğu gereksiz olmak üzere bir yığın para harcayacaksınız.

Duyarlılığınız çevrenizdeki insanlar tarafından yanlış algılanabilir. Para konusundaki tutumsuzluğunuzun önüne geçmelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece keyifli ve hareketli organizasyonların içinde bulunabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz dostlarınızla görüşüp, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Elinize aldığınız işi hem becerikliliğiniz hem de sabrınız sayesinde başarıyla sonuçlandırabilirsiniz. İlişkilerinizin yoğunlaşmasıyla birlikte çok hoş teklifler alabilir, ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, bize iyi gelecek her ne varsa ona yönelmemizi sağlıyor. Bilgilenmek, öğrenmek,  gezmek, aşkla buluşmak, kendimizi ifade etmek ve kendimize dönük olmak gibi. Takdir edilmeyi istiyoruz, sevilmeyi, önemli bulunmayı ve dünyaya farklı bir pencereden bakmayı. Uzağımızda veya yakınımızdaki kişilerle iletişimde bulunmak, arzu ettiğimizi elde etmek ve özgür olmak. Bunların hepsi bizi harekete geçiren duygular. Ay-Uranüs görünümü, bu Dolunayın yeni bir aşkı, yenilikleri, değişimleri ve özgürlüğü işaret eden sesi gibi. Hiçbir şeyin bizi yormasına, üstümüzdeki baskı kurmasına iznimiz yok. Sözgelimi birileri bizi sıkıyorsa, beklentimize uymuyorsa, bir şeyler rahatsız ediyorsa anında dur diyebiliriz. Tabii ki duruma göre hareket etmek de gerekli. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcunda seyrine başladığında, özgürlük arzumuzun yerini, sorumluluklar ve ciddi duygular alıyor. Zorunlu işler kendini hatırlatıyor. Hal böyle olunca bu Dolunayda insan mutlaka bir şeyler yapılmalı diye düşünüyor. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,    

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddesel konular bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir. Partnerinizle duygusal çekişmelere neden olabilecek olaylar yaşamak istemiyorsanız, sözlerinizde net bir yelpaze geliştirerek, ifade tarzınızı olumlu sunmalısınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, size hayranlık duyan veya sizinle ilerlemek isteyip kendisini gizlediği için bağlantı kurmaktan çekinen kişilerin farkına varabilirsiniz. Bu kişiler her gün görüp farkına varmadığınız veya sizi uzaktan takip eden kişiler olabilir. Ancak, sosyal hayatınız maddi başlıklı konulara dayalı sıkıntılara ya da hayal kırıklıklarına açık görünüyor. Enerjinizi ve sağlığınızı korumak için çaba sarf etmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Hafta sonuna doğru, gereksiz nedenlerle bazı fırsatları kaçırabilirsiniz, daha temkinli hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve bu konuda destek görmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar sizi karar almaya zorlayabilir. Emin olmadığınız konularda girişimde bulunmayın. Risk almak için uygun bir gün değil. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız artabilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ortaya koyabilirsiniz. Sanat yeteneği gerektiren konularda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Bugün aklınızı karıştıracak ve sizi şaşırtacak bir haber alacaksınız. İş yerinizde evrakları yeniden inceleyip gerekli değişiklikleri yapmanız gerekebilir. Eski projelerinizi gözden geçirebilirsiniz ve düşüncelerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda oluşturduğunuz planlarınızda parasal olarak birtakım hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunayda aşkla ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda hassaslıklar devrede olacak.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın keyifli alanları, çocuklarınız ve evliliğiniz ile ilgili bir değerlendirmeye tabi tutulabilirsiniz.Bu konularda yapmış olduğunuz başlangıçlarda bir değerlendirme aşamasına gelmiş bulunuyorsunuz. 22 Mayıs'ta terk etmiş olduğunuz alışkanlıklarınızla ilgili son bir değerlendirme yapmanız mümkün hale gelecektir. Kısıtlanmış ve engellenmiş hissediyor olmaktan kaçınmalısınız. Bedensel spor etkinliklerinde bilhassa dikkatli olmalı ve küçük çaplı kazalara karşı tetikte olmalısınız. Akşama doğru ruhsal olarak hizmet alanınıza kayacaksınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 08' 43" R
Ay
Terazi
14° 29' 26"
Merkür
Boğa
05° 13' 09"
Venüs
Boğa
24° 50' 03"
Mars
Koç
14° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 43"
Satürn
Balık
18° 03' 37"
Uranüs
Boğa
23° 28' 02"
Neptün
Balık
29° 25' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 25"
Lilith
Başak
25° 29' 05"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>