Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Duygusal konularda tartışmalardan uzak durun.

Bugün gündeminiz çok yoğun olabilir. Geçmişten kalan işler ön plana gelebilir. İşleri planlı bir biçimde ele almalısınız. Meslek yaşantınızda ön planda olmak isteyebileceğiniz ve fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gün.

Bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebilirsiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı beraberinde getirebilir fakat önemli harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Parasal girişimlerde daha esnek davranmalısınız. Sabah saatlerinde kendinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olaylara daha esnek bakar ve yeni düşüncelere açıklık gösterirseniz, çok daha kazançlı çıkabilirsiniz. Eğitim, yolculuk ve hareket katan olaylar söz konusu. Olaylara çok daha farklı açılardan bakarak yeni şeyler öğrenebilirsiniz; yabancılar da size yardımcı olabilir. Eğitim ve yolculuk alternatifleri var.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniayı etkin görünümü olan Mars-Neptün kavuşumuyla birlikte ele alarak izah etmemiz gerekiyor. Saat 02:09 itibariyle, özel veya ortaklaşa finans ilişkilerimizin dikkatli biçimde ele alınmasında yarar var. Hesapların, bağlantıların, başkalarıyla alakalı her türlü parasal meselelerde gerçekçi olmamız gerekiyor. Eğer bir ortaklık söz konusuysa veya bir yatırım düşünüyorsak, miras, hisseli para gibi mevzularda bağlantı kuracaksak, bunların keyfi olmaması, her türlü olasılığın gözden geçirilmesi şarttır. Gözümüze hoş gelen, bize göre uygun düşen bir karar, Mars-Neptün görünüm etkisi altında bir illüzyona dönüşmemelidir. Bir kredi alınacaksa zamanı değildir. Bir borç varsa, bunu ödemek için daha fazla borca girmek yanlış olur. Çıkarlarına düşkün insanlar tarafından suistimal edilmememiz için, gözümüzün açık olmasında yarar görüyorum. Saat 15:15 itibariyle Kova burcunda oluşacak Yeniay, ilişkimizdeki paylaşım ve sevginin önemini vurgularken, partnerin davranışları ve zaman zaman çıkışlarına maruz kalıyorsak bu Yeniayda durumu ciddi anlamda gözden geçireceğiz. Sorunları olan Aslanlar, hemen karar vermeyiniz. Merkür gölgeli günleri ve 21 Ocakta gerileme süreci, ilişkinin tekrar ele alınması yönünde önem taşıyor. İlişkisi henüz başlayan Aslanlar, birbirinizi tanımadan evlilik gibi bir karar vermeyiniz. Şu sıralarda yalnız olan Aslanlar, sizler de bir ilişkiden neler bekliyorsunuz, neye göre seçimde bulunuyorsunuz bunları bir daha ele alınız. Kısa bir süre önce ayrılmış Aslanlar sizler de, bu Yeniay ve geri hareket döneminde tekrar beraberliğinize şans vermeyi düşünebilirsiniz. Ancak geçmişte yaşanılanları unutmadan, tekrar böyle durumlar olur mu diyerek bilinçli şekilde hareket ediniz. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz.Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü kendiniz söylemek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün munisliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Bazen kendinizi aşırı zorluyor ve yoruyorsunuz.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki on gün içinde birlikteyaptığınız ya dabirliği içinde olduğunuz kişilerle ilişkileriniz romantik boyuta taşınabilir ya da eski aşklarınız aklınızı karıştırabilir. Yeni ortaklıklar veyabirlikleri de gündeme gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Ani kararla bir yolculuk yapabilirsiniz. Kalabalık ortamda olmanıza rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sürpriz olabilir.

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak sizi mutlu hissettiren bir gün olacak. İstediğiniz konularla ilgili bir adım atamamak veya beklediğiniz birinden haber alamamak sizi kararsızlığa sürükleyebilecek olsa da, olaylara ve kişilere zaman tanımalı ve sürece güvenmelisiniz. Ailenizle ve yakınlarınızla eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamda çeşitli faaliyetlere katılma fırsatları yakalasanız da, yanınızda bulunacağını umduğunuz kişi bu fırsatları değerlendirmenize engel olabilir. Bu kişiyle birlikte kalmak ya da yalnız başınıza sosyal ortamlara girmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 59" R
Ay
Aslan
11° 14' 50" R
Merkür
Koç
28° 20' 45"
Venüs
Boğa
18° 18' 29"
Mars
Koç
10° 30' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 37"
Satürn
Balık
17° 42' 01"
Uranüs
Boğa
23° 09' 34"
Neptün
Balık
29° 17' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 18"
Lilith
Başak
24° 53' 48"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>