Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Nedense ilişkinizde, kararlarda ilk kişi olmak gibi bir isteğiniz var. Eşitlikçi karakteriniz, aşk yaşamınızda biraz zaaf gösteriyor. İlişkinizdeki hoşluk yakın çevrenizin dilinde.

Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Bazı yanlış tespitlerin sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz.

Paranın kontrolünde ve denetiminde fazlasıyla yetkinsiniz. Yaşamı birlikte paylaştığınız bireylerin gereksiz harcamalarını yok edemeseniz de asgariye indirebilirsiniz.

Sorun çözmedeki yaklaşımınız, tartışılmaz bir arabulucu gibi bilinmenize neden oluyor. İlgisiz kalmaya çalışarak uzak durduğunuz bir uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ya da yarın, birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli. Sinirlerinizi geren şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirmek üzere gibisiniz. Karşınızda, sizin konuyla ilgili kararsızlık yaşadığınızdan emin biri var. Bu yüzden kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüzün ilk etkili görünümü, saat 00:49  itibariyle gerçekleşiyor. Ay-Neptün olumlu görünümü, hayalini kurduğunuz bazı planlarınızı hem maddi hem de manevi anlamda ele almanızda yardımcıdır. Yaşam, ölüm, bilinmeyen esrarlı konular  ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız.  Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. -Ah, şöyle gönlümce bir yaşayabilsem, bütün işlerimi yerli yerine koyup huzur içinde hayatımı geçirsem ne iyi olurdu diyebilirsiniz. Genel olarak bu etki altında  insan umudunu yüreğinde büyütmek ister. Dokunmak hissetmekten zevk alır. Gerçeklerin farkındadır. Saat 02:52 Ay-Merkür görünümü, sakin bir şekilde düşünmenizi, dış etkenlerin baskısı altında kalmadan durumları ele almanızı, düşünmenizi sağlayıcıdır. Başınızı dinlemek istersiniz. Kimin ne dediğini değil, kendi gördüğünüze inanırsınız. Saat 09:30 Ay-Pluto görünümü,  İhtiyaçlarımızın, arzularımızın elde edilmesi adına bizi baskı altına alacak ve bize, -İstiyorsan,  o zaman kalk ve gerekeni  yap diyecektir. Saat 18:20 Ay-Satürn karşıtlığı,  ihtiyaçlarımızı  karşılamak, kendi kendimize yetmek, kimseye de eğilmek niyetinde değiliz.  Toplumda parasıyla, gücüyle, duruşuyla, sahip olduğu güzelliklere adından söz ettirmek niyetinde olan Aslanlar, mutlu bir yuva, geleceğin teminat altına alındığı huzurlu bir ev, samimi bir aile çatısı altında olmak istiyorlar. Saat 19:40 Ay- Chiron şifalı görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünmenizi  sağlıyor.  Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsak bu biraz da bizim ürkekliğimizden kaynaklanabilir. O zaman  ciddi anlamda kendimizi gözden geçirelim. Huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,  

20 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak kişisel harcamalarınızla ilgili sorunlar yaşayacaksınız. İsteklerinizdeki artışı denetlemek zorunda kaldığınız zaman huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Yeni finans projeleri gündemde ve yeni bir çalışma temposu sizi bekliyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı veyahayatınızı etkileyebilecek kişiler üzerinde etki yaratabileceğiniz günler. Yeteneklerinizi gösterebilir veya özgün gelişimi destekleyen değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

20 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KALABALIK dost sohbetleri oldukça motive edecek sizi. Farklı şehirlerdeki ahbaplarınızla uzun telefon görüşmeleri de yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

20 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 35' 56" R
Ay
İkizler
11° 05' 17" R
Merkür
Koç
23° 24' 31"
Venüs
Boğa
12° 39' 30"
Mars
Koç
07° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 40"
Satürn
Balık
17° 21' 33"
Uranüs
Boğa
22° 53' 34"
Neptün
Balık
29° 10' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 48"
Lilith
Başak
24° 23' 15"
True Node
Koç
15° 13' 49"
Son Güncelleme : 09/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>