Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Partnerinizin belli kararları alma aceleciliği var. Onun ısrarlarına fazla direnemeyebilirsiniz.

Birarkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir. Birbağlantınızla ilgili endişelerinizde haklılıklar görünüyor.

Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonradan zorlanmalara neden olabilir. Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı söz konusu.

Bazı arkadaşlık ilişkilerinizdeki sıkıntılarınızda, abartılı değerlendirmelerin sonuçlarını yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karmaşık düşünceler ve neden oldukları karmaşık duygular, bugünlerde sizi terk edecek. Bir problemiyle ilgili çıkışlar arayan biriyle, bazı bilgi alışverişleri içine girebilirsiniz. Bu konuda tedbirli davranışlar içine girmeniz gerekecek. Bugün sizinle ilgili eleştirel bir konuşma, sizi uzun vadeli birtakım planlarınızla yeni tartışmalara sokabilir.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde güne uyanıyoruz.  Duygular bir hayli baskın olacak. Huzur, güvenlik, sevgi, yuva, özlem, eski anılar, yaşanmışlıklar kendini hissettirecek. Saat 00:29 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı dışa karşı  gizlemenizi,  kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi bu enerjinin etkisi altında, korumaya çalışırsınız. Saat 07:59 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, hangi konuda olursa olsun,  işi yokuşa sürmek, dik tavırlı olmak yanlıştır.  Maddi konular üzerinde hassas fakat bir hayli titiz şekilde durabilirsiniz. Saat 10:07 Ay-Pluto karşıtlığında, her şeyi kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan  hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek zor olabilir. Saat 17:48 Ay-Mars olumlu görünümü, eviniz, duygusal meseleleriniz, güvenceniz ve sizi birebir ilgilendiren meseleler üzerinde düşünmenizi sağlar. Kendinize bir yön ve amaç belirlemek ve bu amaca uygun şekilde yaşamanızı düzenlemek istersiniz. Dışarıdan size baskı kurmaya kalkışabilirler veya şartlar nedeniyle gerginlik duyabilirsiniz. Ancak şunu belirteyim ki, kendinden emin bir insan için bugünkü enerjiler, planlama anlamında gayet olumludur. Saat 19:54 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında,  hayatınıza renk getirecek sizi huzurlu kılabilecek değişimlerin bir an önce gerçekleşmesini istersiniz. Bir yanıyla hayata güvenir, şükredersiniz ancak bir yanınız beklemeye tahammüllünüz yoktur. Saat 22:20 Merkür-Pluto olumlu görünümü, maddi ve manevi anlamda bir hayli titiz düşünmenizi sağlıyor. Ancak bu titizlik verimli bir şekilde ilerlemenizde yardımcı olacaktır. Merkür-Başak burcunda akıllıca kararlar verilmesinde yardımcınızdır. Endişeye gerek yok. Sadece kendinize güvenmeniz yeterli. İnancınızı kaybetmeyiniz. Saat 22:34-22 Ağustos saat 23:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Hayatlarımızda yapmak istediğimiz değişikliklerin veya ilerlemek istediğimiz konuların istenilen şekilde ilerlemesini sağlayacak rüzgar arkamızda! Dolayısıyla, hayat değiştirici (ev, iş, okul, özel yaşam v.b alanlarda)düşünceler ve planlar dikkat gerektiriyor. Gaza basıyor, vites yükseltiyor ve engelsiz şekilde ilerliyoruz. Tek sorun hangi plan ve projeyi ön plana almak gerektiğine karar vermek olacak. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kontrol ve duygusal ilişkilere dair hareketlilik yaşayabilirsiniz. Gün içinde şaşırtıcı durumlarla karşı karşıya kalma ihtimaliniz çok yüksek. Akışa müdahale girişimleriniz sonuçsuz kalabilir. Ancak ilişkilerinize gösterdiğiniz özen bu süreçte meyvelerini verecek. O yüzden içsel süreçlerinize odaklanmanız daha yararlı olabilir.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARAÇ sahibi olan Aslanlar ekstra masraflarla karşılaşabilirsiniz. Aracınızla ilgili yaptırmanız gereken bakım varsa yaptırın. İhmale gelmez.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 09" R
Ay
Aslan
27° 24' 16"
Merkür
Koç
29° 57' 41"
Venüs
Boğa
19° 56' 55"
Mars
Koç
11° 31' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 30"
Satürn
Balık
17° 47' 40"
Uranüs
Boğa
23° 14' 13"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 25"
Lilith
Başak
25° 02' 40"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>