Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinin bazı açmazlarında dışardan dostça telkinler yapıcı olabilir. Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz.

Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutla ele almayacağınız bu sorunda şans size yardım edebilir. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz.

Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir.

Yalnız kaldığınızı düşündüğünüz konularda, yeni yöntemler belirlemelisiniz. Yakın çevrenizde çok duyarsız davrandığınız biri var. Onunla konuşmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürprizlere elverişli ortamları değerlendirmelisiniz. Hiç aklınıza gelmeyecek oluşumlar, sizi bazı gerginliklerinizden bir anda kurtarabilir. İnançlı olmanız gerekiyor. Şansınızın yoğun olacağı bir dönem. İçinizde belli konularda taşıdığınız tedirginlik ve kararsızlık, esas olarak şansınızın destekleyeceği gelişmelerle, bugünlerde yok olabilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, duygularınızı ve içinizden geçenleri kimseyle paylaşmadan, kendi dünyanıza çekilerek gözlerden uzak kalmanıza neden olabilir. Bu sanki bilinçli bir şekilde düşünülmüş bir inziva halidir. Sırlarınızı sizin haricinizde kimsenin bilmesi mümkün değildir. Değerlerinizi korumak ve kollamak içgüdünüz yoğun olduğu için, koyduğunuz sınırları kimsenin ihlal etmesine izin vermezsiniz. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı ailevi vehayatıyla ilgili konularda yaşanabilecek sıkıntıların göstergesidir. Huzursuzluk yaşanabilir. Kendinizi önemsiz, sevilmeyen, değeri bilinmeyen kişi olarak görebilirsiniz. Oysaki bunlar enerjilerin yarattığı hassasiyettir. Bu olumsuz duyguların sizi esir almasına izin vermeyin. Saat 19:45 Ay-Neptün görünümü, hayallerinizin peşinden gitme arzunuzu işaret eder. Kişi sorunlardan uzak yaşamak ister. Geçmiş gözünüzde canlanır. Düşündüğünüz, hayalini kurduklarınızın hepsini gerçekleştirmekten yanasınız. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir araya geldiğin arkadaşlarından bazılarının tavırları seni dostlukları konusunda şüpheye düşürebilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza artık belli bir düzen getirmeli her günü nasıl yaşayacağım duygusundan kurtulmayı bilmelisiniz. Eğer finansal anlamda zorluklar yaşayan biri iseniz bunun çözümü yine sizdedir. Sorun için gereken çözümü tespit edip planlama yapmalı ve bunu hayatınıza geçirmelisiniz. Sorunları görmezden gelerek yaşamak hiç ummadığın bir anda seni alt üst edebilir. Yaşamda hiçbir sorun çözülemeyecek kadar güç değildir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı kararsızlıklar ya da etkilenmeler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabileceğiniz koşullar var.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer hayatınız hızlanıyor, kendinizi göstereceksiniz. Gireceğiniz ortamlarda bazı görüşlerin sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcu döneminde kariyerinizde tatminkar bir dönem başlıyor.Terfi alabilir ya dadeğiştirebilirsiniz. Kalıcı projeler için uyumlu bir zaman. Özel hayatınızda da iyi bir dönemdesiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, dış dünyadan uzaklaşabilirsiniz. Kendi içinize kapanma eğilimine girmeniz mümkündür. Tüm vaktinizi bir odaya kapanıp yalnız başınıza geçirebilir, çeşitli düşüncelere dalabilir, iç dünyanızla ilgilenebilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>