Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi karışık bir aşk ilişkisi içinde bulabilirsiniz. Hiç alışık olmadığınız bu durum sizi yorabilir, incitebilir. Karşı konulmaz bir aşka doğru hızla ilerliyorsunuz. Uyarıları dikkate almıyorsunuz, yaşayıp göreceksiniz.

İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu günlerde yeni şeyler öğrenmek için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz.

Bir yakınınız büyük bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor. Kalıcı bir ferahlama söz konusu değil ama günlük yaşamınızı şimdilik sorunsuz hallediyorsunuz.

Yaşamınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez tanışacaksınız. Dikkatli olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli ve çok özleyen birisi var. Ondan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünememiştiniz. Bu karşılıklı özlem çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek. Bugün ondan alacağınız bir haber bütün gününüzün iyi geçmesine neden olacak. Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız.

22 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:15 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında Pazar gününe uyanacağız. Bu görünüm, neyi arzuluyorsanız ona mutlaka sahip olmanız, elde etmeniz gerektiği yolunda sizi teşvik eder. Beklemeye tahammülünüz yoktur. Bu bazılarınız için yolculuk anlamına gelir, kimileri için bir görüşmenin işaretçisidir. Bazen sırf işiniz görülsün diye, bir şeyleri onaylıyormuş gibi davranırsınız. Aslında amacınız, kendi bildiğinizi uygulamaktır. Saat 04:00 Ay-Satürn görünümü, her ne pahasına olursa olsun özgür olmak arzunuzu işaret ediyor ve hayatınızla ilgili vermek istediğiniz kararların da göstergesi oluyor. Her şeyi bir daha gözden geçirdiğinizde sizin için nelerin önemli olduğunu tespit edebilirsiniz. Saat 16:00 Ay-Pluto görünümü, uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. 22 Kasım saat:17:25 - 22 Aralık saat:06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, aşkta daha ciddi hareket etmeyi ve düşünmeyi sağlıyor. Bunun nedeni, Satürnün buradaki etkisidir. Öyle kolay kolay ilişkilerde her şeyin emrimize amade olduğunu söyleyemeyiz.  Aşkta fikren anlaşmak kadar sorumluluk ve hoşgörünün de  yeri ve önemi büyüktür. Kaldı ki, Satürn burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, yaşça olgun kişilere daha fazla çekilirsiniz. Birbirinize verdiğiniz önem, farklı görüşlerinize saygı göstermenize bağlı olarak gelişecektir. Saat 18:57 Ay-Venüs karşıtlığı, görüşlerimizi ateşli bir şekilde ifade etmemizi sağlarken, yeri geldiğinde adil ve uzlaşıya açık bir şekilde olmanın ilişkilerinizde faydalı olacağını gösteriyor. Bu karşıtlık önümüzdeki süreçte çevre değişimi, eğitim,ve ticari konularda seyahatlerin, yerleşimin işaretçisi olarak olumlu gelişmeleri işaret ediyor. Saat 21:16 - 23 Kasım saat 18:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yapılması gerekenler Pazar günü de olsa peşinizi pek bırakmaz. Ancak fırsat bulduğunuzda mutlaka kısa bir yürüyüş, arkadaşlarınızla sohbet iyi gelecektir. Hafta sonu olması sebebiyle şehir dışına gitmeyi düşünüyorsanız trafik kurallarına mutlaka uyunuz. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

22 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kırılgan bir gününüz. Olayları derinlemesine düşünürken, çevrenizdeki olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içindesiniz. Kalabalık ortamlarda bile yalnızlık duygusuna kapılmanızın tek nedeni, aşırı fedakarlıklarınızın karşılığını göremediğinizi zannetmeniz. Bazen haksız da sayılmazsınız.

22 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir. Ancak, bu konuları tartışmak için birkaç gün beklemenizde fayda var. Zira, atmosfer daha uzlaşmacı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızla daha iyi temas kurabileceğiniz, kendinizi anlatabileceğiniz günlerdesiniz. Yenilikler içinde olabilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Pişmanlık... Bugün bazı olumsuzluklar yaşasanız da partnerinize karşı her şeye rağmen sadık birisiniz. Bu konumda dikkati üzerinizde toplayacaksınız.

22 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi manevi değerlere şükrederek, elinizde olanlar için sonsuz bir mutluluk ve şükran hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu geliştiren görüşmeler yapabileceğiniz bugün, sizin için manevi değeri olan bir hediye alabilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız, özel yaşantınız veya çocuklarınızla ilgili oluşumlar ön plana çıkmaya başlıyor. Önümüzdeki 1 ay boyunca hayatı keyifli yönleriyle algılayabilirsiniz. Eğlenceli aktiviteler ve sportif faaliyetlerde özgür ve rahat bir şekilde kendinizi göstereceksiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir takım kişilerin davranışlarının nedenleri ya da girişimlerinin gerçekçi olup olmadığı konusunda şüpheleriniz olabilir. Ancak aceleci davranmayın. Henüz bu konuları tartışmak için erken olabilir. Birkaç gün beklemeniz daha ılımlı ve uzlaşmacı bir atmosfer yaratacaktır.

22 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

22 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 52' 31"
Ay
Kova
15° 52' 07"
Merkür
Koç
17° 32' 13"
Venüs
Boğa
02° 50' 23"
Mars
Koç
00° 52' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 21"
Satürn
Balık
16° 42' 21"
Uranüs
Boğa
22° 25' 57"
Neptün
Balık
28° 57' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 34"
Lilith
Başak
23° 30' 12"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>