Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz özgürlüğüne pek düşkün ama size gelince aynı toleransı göstermek istemiyor. Kabullendiğiniz kısıtlamalar ilişkiniz açısından ciddi sonuçlar doğurabilir. Sağlıklı bir ilişkide bazı özgürlükler tanınmalıdır.

Başarıya ulaşmak için her yol mübahtır. Boğalar şu an bu yaklaşım içine girmiş durumdalar. İş ilişkilerinizde açık ve dürüst davranmazsanız ileride canınızı sıkacak başka gelişmelere sebep olursunuz.

Birkaç yerden elinize geçecek paralar var. Borçlular vereceklerini kısmen de olsa ödeyecekler. Lükse olan düşkünlüğünüz ile tasarruf zekanızı dengelemelisiniz.

Üçlü bir arkadaş grubunuzdaki diğer iki kişi sizin bir davranışınızı yadırgamış ve yorumlarda bulunmuş olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinize attığınız şeyler patlama noktasına geliyor. Problemlerinizi çözmek için harekete geçmeli, ya da en azından bunları bir yakınınızla paylaşmalısınız. Her insanın zayıflıkları olabilir. Bunları kabul etmediğiniz sürece çözüme gitmektense bunları iyice ciddi bir duruma getirebilirsiniz. Bir grup arkadaşınızın dışarı çıkma önerisini kabul etmek size iyi gelebilir.

23 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  23 Eylül saat 05:29-23 Ekim saat 14:57 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş,  uyum ve denge çerçevesinde, nezaket ölçülerinde, huzurlu paylaşımlarda bulunmanın zamanıdır. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkiniz önem kazanır. Bir problem olduğunda, can bildiğimiz kişilerin bize destek olmasını bekleriz. Bu dönemde Aslanlar, karşıt görüşte olan kişilerle çatışmadan, belli bir uyum ve denge çerçevesinde, yapılarında bulunan cömertlik, sıcak yüreklilikle ilişki kurmaya çalışırlar. Ancak her zaman bu böyle olmayabilir. Bazen arzularımız, hayata bakış açımız gereği veya geçtiğimiz süreç nedeniyle biz de insanlardan anlayış, samimiyet bekleriz. Bir problem olduğunda, tek başımıza altından kalkmaya çalışsak da, başkalarının da bize destek olmasını, anlayış göstermesini bekleriz. Çünkü bizim de arzularımız ve isteklerimiz vardır. Güneş-Terazi geçişinde 4, 7, 8 Ekim tarihindeki görünümler önemlidir. 4 Ekimde, eğer memnun olmadığınız bir çevrede, işte veya ortamda yaşıyorsanız, pek mutlu değilseniz, zaman geçtiği halde yapmak istediklerinizi gerçekleştiremiyorsanız sorumluluklar bir hayli sizi sıkıştırabilir. Bu tarihte, sabretmeye pek gönlünüz yoktur. Özellikle sağlık anlamında bir hayli dikkatli olmak gerekir. İş- ilişki veya bir meseleyle  ilgili karar vermekte zorlanabiliriz. Uzun vadeli düşünmeye, şartlara göre bilinçli gözden geçirmelerde bulunmaya çalışmalıyız. 7 Ekim  tarihinde,  hayatımıza yenilikler katmak, değişimde bulunmak isteyeceğiz. Çevresel anlamda olsun, insanlarla birebir ilişki anlamında olsun hep daha yeni hep daha işlevsel olana yöneleceğiz. Birilerine uymak değil, kendimize göre doğru olanı yapmaktan yana kararlar verebiliriz. Ancak bir önemli husus, verdiğiniz kararın artı ve eksilerini iyice hesap etmenizdir. Saat 15:14-24 Eylül saat 06:59 arasındaki Ay boşluk etkisi altında parasal işlerimizi, hesaplarımızı bu zaman dilimi içinde dikkatlice yapmakta yarar görüyorum. Özellikle alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim. Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,

23 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. . Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız. Çalışma ve eğlence temponuzun yoğun oluşu yüzünden dinlenmeye çok az vakit ayırıyorsunuz.

23 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi temalı ilişkileriniz, aşk hayatınız veya maddi yatırımlarınız açısından yanıltıcı etkilerin söz konusu olabileceği günler. Tüm burçlar için gün geneli: Yanılma olasılığı yüksek, bilerek veya bilmeyerek yanıltıcı olabilecek kişi sayısı fazla. Aynı etki ülkemizin yıldız haritası açısından da etkili. Dolayısıyla, bizi bekleyen gizli oyunlara karşı ülke olarak bir bütün olarak açık akılla mücadele etmeliyiz. Görünene değil görünenin arkasındakilere odaklanma ve güvenliği ön planda tutma zamanındayız.

23 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve para konularında yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Kararlı olursanız daha başarılı olmanız mümkün gözüküyor. İş ortamınızda becerilerinizi gösterebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Teknik donanımlara dair harcamalarınız olabilir. Size destek sağlayan kişilerle olan bağlarınızı güçlendireceksiniz.

23 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ISRARCI olabileceğiniz bir gün. Her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsiniz. İnatçı tavır takınacağınız bir konuda zafer elde ediyorsunuz.

23 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

23 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 36" R
Ay
Balık
11° 31' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 21"
Venüs
Boğa
05° 03' 50"
Mars
Koç
02° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 43"
Satürn
Balık
16° 51' 37"
Uranüs
Boğa
22° 32' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 37"
Lilith
Başak
23° 42' 13"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>