Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi mutluluk içinde götürüyorsunuz. Aşktan beklentileriniz oldukça alçakgönüllü. Onu koşulları içinde değerlendirmek gibi bir özelliğiniz var. Ama partnerinizin aynı şekilde baktığından pek emin görünmüyorsunuz..

Son günlerde üzerinizdeki bezginliği atmış görünüyorsunuz. İşlerinize asılmanız, dolayısıyla da başarılı olmanız sizi canlandırıyor. Mesleğinizdeki yetkinliğinizin başarılarınızda payı büyük.

Yoldaki paranızın gelmesi an meselesi. Küçük birikiminize o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alabileceksiniz. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Çıkarcı biriyle, onu yeterince tanımadan muhabbeti ilerletiyorsunuz. Sizin açınızdan, sonu pek hayırlı görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canlı hayata bağlı birisiniz. Ama bu özellikleriniz istediğiniz yaşamı size sağlayamıyor. Bugünlerde can sıkıntısına çok açık bir durumda görünüyorsunuz. Gelecek günlerde hayallerinizi kıyısından, köşesinden de olsa, yakalayacaksınız. Çevrenizdekilere karşı biraz daha anlayışlı olmanız gerekiyor. İçinizdeki enerjinin farkına varmalısınız artık.

19 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma  günümüz saat 06:10 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen altın ışıltılı Ay etkisi altında başlıyor ve her zaman olduğu gibi sizleri ışıklandırıyor. Gücün peşindesiniz. Çünkü kaliteye önem veriyorsunuz. Güzelliğe sahip olmak için, seçicisiniz. İşte böyle güzel bir gündesiniz. Gün boyunca kendinize has duruşunuz  hakimiyetçi tavırlarınızla dikkat çekmekten hoşlanırsınız. İfade gücünüzü arttıran ve imajınızı kuvvetlendiren bu  enerji,  sizi dış dünyada etkileyici kıldığı gibi, gözlerin hayranlıkla üzerinize çevrilmesini sağlar.  Girişimlerinizde moraliniz yüksektir. Kazanma içgüdünüz normal zamanlara göre çok daha fazladır.  Bugünkü enerjiler altında,  hem  bütçenizi hem gelir kaynaklarınızı hem de yeteneklerinizi gözden geçirerek daha refah bir hayat sürebilmek adına yapılması gerekenleri tespit edebilirsiniz. Saat 13:40 Ay-Mars görünümü, son derece olumlu, şevklendirici, aktif hareket etmenizi sağlayıcı ve amacınıza dönük başarılı işler çıkarmanızı sağlayıcıdır. Aşk kendiliğinden emrinize amade olur. Sizi rahatsız eden, bazen oldukça yoran meseleleri gayet rahatlıkla çözüme kavuşturmanızda destekçinizdir. Ben bu yolu tercih ediyorum, ben böyle istiyorum, kendime güveniyorum ve her şeyin en güzelini kendim için istiyorum demenizi tavsiye ediyorum. Günün en şanslı burçlarından birisisiniz. Bunu bilmenizi istiyorum. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun….Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve yaratıcılığınızı gizleme gereği duyuyorsunuz. Yapmak istediğiniz çok şey var. Hırslı yapınızı ön plana çıkarmadan önce kısa düşünme molaları içindesiniz. Toplumsal işlerde başarı kazanmak, sizin için kolay bir şekilde gelişecek. Ay burcunuzda ilerlerken, mesleki anlamda başarınızı destekliyor..

19 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin ayakları birkaç gün içinde yere basmaya başlayacaktır. O güne kadar kimsenin ilişkisine veya işine karışmamakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Evimizi, ailemizi, sahip olduğumuz şeyleri ve mal varlıklarımızı ilgilendiren başlıklar ön planda. Tüm gürültülü patırtının içinde kendinizi eğlenceye veya ödüle kaptırmamalı, ayağınızı yere sağlam basıp karşı taraf için değil kendiniz için iyi bir şey yaptığınızdan emin olmalısınız. İyi yönlerini görmeye çalışırken en kötü tarafları gözden kaçırabileceğimiz gün.

19 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyifli ve enerjiksiniz. Önceliklerinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Gerek görünüşünüz gerekse ilişkinize dair yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Duygusal açıdan iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler gözüküyor. Sportif faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz. Kişisel bakımınız için masraftan kaçınmayacaksınız.

19 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

STRESLE boğuşabilirsiniz. Ancak alacağınız keyifli haberler sizi rahatlatacak. İlişkilerinde sorun yaşayan Aslanlar tartışmadan kaçının.

19 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 15" R
Ay
Koç
08° 44' 59"
Merkür
Koç
19° 45' 60"
Venüs
Boğa
07° 21' 54"
Mars
Koç
03° 42' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 60"
Satürn
Balık
17° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 39"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>