Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz çevrenizdekilerin etkisinde fazlaca kalıyor. Sanki ilişkiniz üçüncü şahıslar tarafından yönetiliyor. Bugün sevgiliniz sizi ne kadar çok sevdiğini belli edecek ve buna çok sevineceksiniz.

İş yerinizde bir dostunuzla yaşadığınız ortak dayanışma birçok başarıyı ayağınıza getirecek. Bu işbirliğiniz sayesinde altından kalkılması zor işlerinizi kolaylıkla halledebiliyorsunuz.

Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz. Gelecek günlerde önemli bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Ama yine de bu döneminde fazla rahat davranmayın.

Çok ciddi bir düşmanınız var, şimdiye kadar size pek zararı dokunmadı. Bugünlerde ondan uzak durmanıza yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata oldukça olumlu bakıyorsunuz ve gelecekle ilgili umutlarınız var. Bu umudunuzu daha da güçlendirecek gelişmeleri bugün yaşayabilirsiniz. Akşam üstü alacağınız bir davet uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilir. Onların size güzel haberleri olacak.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde güne uyanıyoruz.  Duygular bir hayli baskın olacak. Huzur, güvenlik, sevgi, yuva, özlem, eski anılar, yaşanmışlıklar kendini hissettirecek. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı dışa karşı  gizlemenizi,  kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi bu enerjinin etkisi altında, korumaya çalışırsınız. Saat 16:05 Ay-Pluto karşıtlığında, her şeyi kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan  hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek zor olabilir. Saat 16:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, etrafımızdaki insanlarla aynı dili konuşamasak da, uzlaşıya açık bir şekilde anlaşma yolları aramanın işaretçisidir. İletişim kurmak demektir. Öğrenmek ve öğrendiklerini başkalarıyla paylaşmak, tarafsız düşünmek, adil olmak anlamına gelir ki, sen ve ben ortadan kalkar biz olunur. Kardeşlerimiz, eşimiz, dostumuz, akrabamız, çevremizde bulunan insanların ihtiyaçlarının farkına varmak demektir. Bu görünüm, ayrılığı ortadan kaldırır, birlik ve beraberlik yolunda yürümeyi sağlar. Bugün iletişim trafiğiniz yoğun ve insanlarla münasebetinizbirliğine açıktır diyebiliriz. Saat 21:32 Venüs-Chiron karşıtlığında, kazancınızı belli bir alanda değerlendirme, doğru ve titiz bir şekilde hayatınızı düzene koyma yönünde endişeli düşünebilirsiniz. Benim tavsiyem, yatırım konularında piyasanın durumuna iyi bakınız. Önünüzü göremediğiniz işlere para yatırmayınız. Elden borç vermeyiniz ve almayınız. Gelelim ilişki meselesine. Bugün, senin değerlerin-benim değerlerim gibi sizi karşı karşıya getirecek çekişmelerden uzak durunuz. Diyelim ilişkiniz yok. Doğru insan beni bulur mu, ne olacak benim halim diyerek olumsuz düşünmeyiniz. Neylerse mevlam güzel eylesin. Gönlümüzdeki niyetimize göre dostlar, sevgili ve canlar nasip eylesin. Huzurlu bir gün dileğimle,

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle ortak çalışmalara girmeden önce, kendinize biraz daha, zaman tanımalısınız. Sabit düşüncelerin kişisi olarak, onun değişen fikirlerine karşı, olumsuz bir tavır almanız mümkün. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir. Sizin için önemli olması doğal, ama diğer kişiler her ufak şeyde rahatsız ediliyor gibi hissedebilirler. Belki de farklı bir yaklaşım uygulamakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik durumlar ve içsel süreçler önem kazanıyor. Duygusal gelgitler yaşama eğiliminde olabilirsiniz. Kafanızı kurcalayan meselelere çözüm arayışına girebilirsiniz. Bir uzmanla ya da yaşam koçuyla görüşebilir ya da bu yönde bir girişimde bulunabilirsiniz. Derin düşünme ve sınırlara dair temalar öne çıkacak.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Aslanlar eski sevgilinize mutluluğunuzla göndermeler yapabilirsiniz. Ayrılık kararı karşıdan geldiyse pişmanlık sözleri duyacaksınız.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

17 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 60" R
Ay
Koç
12° 43' 44"
Merkür
Koç
19° 57' 54"
Venüs
Boğa
07° 41' 54"
Mars
Koç
03° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 49"
Satürn
Balık
17° 02' 18"
Uranüs
Boğa
22° 39' 34"
Neptün
Balık
29° 04' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 42"
Lilith
Başak
23° 56' 27"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>