Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuz eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız halde etkilenebilirsiniz. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açılabilir.

Bir fırsatı değerlendirebilirseniz, daha büyük bir fırsatın kapısını aralayacaksınız. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir. Kendinizden çok başkaları için para harcama huyunuz takdir ediliyor, ama sonunda sıkıntı çeken siz oluyorsunuz.

Bugün mantığınızı dinlemenizin zamanı. Sık sık karşılaştığınız bir açmaz, bugün yine başınıza gelebilir, yine mantığınızla duygularınızın arasına sıkışabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluk, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz. O, geçmiş tavrınızı soğuk ve mesafeli olduğunuz için değil, basit yanlış anlamalarla gösterdiğinizi kavramaya açık görünüyor.

23 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:23 Ay-Pluto görünümü, planlarınızı kendi bildiğiniz şekilde yapma arzunuzu işaret eder. Dışarıdan müdahalede bulunulmasından hoşlanmazsınız. Öncelikli işlerinize sabah saatlerinde daha fazla önem vermenizi tavsiye ediyorum. Çalışma hayatı, sağlık, mali konular üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Saat 21:08 Merkür-Neptün görünümü,  hayallerinizi aktif ve enerjik bir zihinsel akış sağlıyor. Kişi eğer isterse, hayallerini gerçeğe dönüştürmek yolunda mesafeler kat edebilir. Sınırlarınızı genişleten, maddi ve manevi, ilişki anlamında fantezilerinizi yükseltici bu görünümden yararlanmanın yolu, meraklı ve yetenekli olduğunuz alanlarda kendinizi göstermek. Gelişime, bilgi sahibi olmaya çalışmakta yarar var. Hangi alana meraklıysanız mutlaka o alanla ilgili gelişmeleri mutlaka takip ediniz. Siz bilgilendikçe, danışmanlık, yazarlık, öğretmenlik, seyahat gibi alanlarda söz sahibi olabilirsiniz. Ayrıca başkalarını da doğru yönde teşvik edebilirsiniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

23 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs'ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız. Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi, bugün de kararsızlıklar, dalgınlıklar, unutkanlıklar, yanlış anlaşılmalar, yanlışlıklar, çabuk kandırılma, yanıltma veya yanıltılma türünde etkilere açık olduğumuz bir gündeyiz. Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili huzursuz durumlar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda yaşanacak çatışmalar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylarla ilgili iç sesinizi dinlemeniz size doğru yolu gösterecektir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destek sizi rahatlatacaktır.

23 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Başarıyı yakalamaya o kadar çok yaklaştınız ki! Bunu siz de hissediyorsunuz. Neredeyse size sonsuz derecede mutlu gelecek bir haber almanız muhtemel.

23 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleri, kurumlar, patronlar ve devam eden işlerinizle ilgili geçici problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte tez canlı davranmadan ve acele etmeden, işlerinizi kendi akışına bırakıp, isteklerinizin gerçekleşmesi için kendinize zaman tanımalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız için atacağınız adımlarda, az tanıdığınız insanlardan güzel açılımlar ve destekler görmeniz mümkün. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız.

23 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fırsatlar size yurt dışından, yabancılardan gelebileceği gibi, eğitimi öğretim ile ilgili konulardan da olabilir. Televizyona çıkabilir, röportaj verebilir, işinizle ilgili reklam, tanıtım işlerinde çok büyük başarı kazanabilirsiniz. Maddi anlamda sürpriz, hesapta olmayan kazançlar söz konusu olabilir. Eğer ki bir sınav sürecinde iseniz, bir testten geçecekseniz emin olun ki başarı sizden yana olacak

23 Haziran 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

23 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>