Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini biliyor, yine de aşksız yapamıyorsunuz. Aşkı yaşayış biçiminizi değiştirmek hiç aklınıza gelmediği için çelişki yaşıyorsunuz. Yine çok bağlandınız ve yine bağımsız davranmayı beceremiyorsunuz.

İş yerinizde problem yaşadığınız birisi aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Siz karşılık verip vermemek de karasız kalabilirsiniz. Diğer arkadaşlarınız da buzları eritmenizden yanalar.

Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde hem sizin hem de yakınlarınız para sorunu kökten çözülebilir. Bu konu şimdilik gündeminizde değil ama zamanı gelince yeterince önem vermelisiniz.

Bir yakınınız parasını yanlış kullanmak üzere. Görüyor ama işine karışmak istemiyorsunuz. Oysa sizin müdahalenize ihtiyacı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin çekingenlik gösterdiği veya çok rahat davrandığı durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntı yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar var. Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bu akşam yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz öğrenilecek, ama size belli etmeyecekler.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 21:44 Merkür-Satürn kavuşumu, aşk hayatınız başta olmak üzere yaşamınızı ilgilendiren konularda sorumluluk bilinciyle hareket etmenin önemini vurguluyor. Artık öyle gelir geçer değil, hakikaten verimli ve tutarlı bir ilişki yaşamak önemli. Görüş yapınız, birlikte hayatı ele alış biçiminiz, inandığınız değerler ve sahip olduğunuz güzelliklerin kıymetinin bilinmesine önem vereceksiniz. Sözler doğruluk, dürüstlük içermeli. Kafamda soru işaretleri uyandırmamalı diye düşüneceksiniz. Bu bakış açısı geçmiş tecrübelerin ışığı altında güçlü bir ilişki yaşanmasını sağlayabilir. Çocuk sahibi olmak sorumluluk ister. Onun geleceğini doğru bir temel üzerine inşa etmek gerekir. Riskli girişim ve kararlardan kaçınmakta yarar var. Bütün bunlar zorlayıcı gibi dursa da, ileride sorun yaşamamak için, bugün yapılan analizler faydalıdır. Saat 22:42 Ay-Terazi burcu etkinliği altında, çevremizdeki insanlarla ilişki kurma arzumuz da yoğunlaşıyor. Dengeli bir şekilde iletişimde bulunmak isteyeceğiz. Ne karşımızdaki kişi ne de biz, üstünlük yarışında değiliz. Nazik bir şekilde konuşmak, fikirlerimizi paylaşmak niyetinde olacağız. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk gezegeniniz sizi romantik ve çekici yapacak. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmak sizi olumlu kılacaktır. Kıskançlıklar ve tutkular ön planda olacak. Eşinizden büyük bir destek içinde olacaksınız. Kıskançlık duygularınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca,bağlantılarınızı sosyal bağlantılarınız sayesinde gerçekleştireceksiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük hayatınızı hareketlendirecek geziler, hobiler, etkinlikler ön plana çıkıyor. Çabalarınız ve çalışmalarınız ileriye dönük planlarınız ve birikiminiz için olumlu sonuçlar verecektir. Günün Atmosferi:Seyahat etme, yeni şeyler keşfetme olanakları artıyor

23 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz nedenlerden duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda alacağınız bir teklif sizi havalara zıplatabilir. Sanatsal işlerinizde çok güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugün karşınıza çıkacak bir reklam fırsatı sizi çok mutlu edebilir.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız tüm konularda hevesli ve titiz bir tutumla başlayacağınız bu çarşamba gününde, akşam saatlerinden itibaren bir enerji düşüklüğü hissedebilirsiniz.Gece saatlerinden itibaren bilhassave eğitim çevresinden kişilerle veya komşularınızla dengeli diyaloglara girebileceğiniz bir dönem deneyimleyebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili gelişen olaylara karşı geliştirmiş olduğunuz savunma mekanizması ve korkularla ilgili bugün donanımlı olabileceksiniz. Bilhassa fikirsel olarak çok daha etkin bir günde bulunuyorsunuz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>