Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini biliyor, yine de aşksız yapamıyorsunuz. Aşkı yaşayış biçiminizi değiştirmek hiç aklınıza gelmediği için çelişki yaşıyorsunuz. Yine çok bağlandınız ve yine bağımsız davranmayı beceremiyorsunuz.

İş yerinizde problem yaşadığınız birisi aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Siz karşılık verip vermemek de karasız kalabilirsiniz. Diğer arkadaşlarınız da buzları eritmenizden yanalar.

Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde hem sizin hem de yakınlarınız para sorunu kökten çözülebilir. Bu konu şimdilik gündeminizde değil ama zamanı gelince yeterince önem vermelisiniz.

Bir yakınınız parasını yanlış kullanmak üzere. Görüyor ama işine karışmak istemiyorsunuz. Oysa sizin müdahalenize ihtiyacı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin çekingenlik gösterdiği veya çok rahat davrandığı durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntı yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar var. Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bu akşam yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz öğrenilecek, ama size belli etmeyecekler.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, öncelikli işlerimizi, plan ve projelerimizi yeniden gözden geçirmemizi işaret ediyor. Merkür gerilediği için hızlı ilerlemek ve bir sonuç almak kolay olmayabilir. Yeni bir hedef belirlemek, bu hedefe uygun kişilerle ekip veya grup çalışmaları yapmak, belli kişilerle bir araya gelmek, beklentilerimize uygun ilerlemek birkaç ayı alabilir. Bu süreyi göz önüne almakta yarar var. Daha önce başlanmış işler bazı nedenlerle aksayabilir. İletişim ve koordinasyon sağlamak sabır gerektiriyor. Size yardımcı olacağını söyleyen kişiler, birlikte hareket ettiğiniz insanlar düşündüğünüz gibi davranmayabilir. Bu Dolunayda görülen aksamalar bir yanıyla faydalıdır. Çünkü daha sonra olacak yanlışlıkların, engellerin önüne geçer. Kimi bu Dolunayda belki çocuğu, eşi veya tanıdığıyla ilgilenmek zorunda kalır. Aklımız oraya takılıdır. Bu yüzden yavaşlayabiliriz. Bunları dünyanın sonu gibi görmeyelim. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, bir amaç için bir araya gelmek, sözgelimi sanatsal, sportif, iletişimle alakalı mesleklerde yoğun bir çalışma dönemi olabilir. Bunlar bir hazırlığın işaretçisidir. Yavaş yavaş yoluna girecektir. Bu Dolunayda dikkat edilecek nokta problem varsa, bunun üzerini örtmemek, birilerini memnun edeceğim diye kendinizi üzmemektir. Önemli olan neyin sebep olduğunu tespit ederek üzerinde düşünmektir. Geri hareketle örtüşen Dolunay, geçmişi bizim önümüze getirir ve sözgelimi ayrıldığınız kişi geri döner veya sizi arar. Tekrar bir araya gelirsiniz. Benim tavsiyem, karar ve yön değiştirmenize neden olabilecek buna benzer durumlarda hemen bir adım atmamanızdır. Geçmiş tecrübeleri unutmayalım. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün üçüncü kişilerin yorumları, çevrendeki bazı insanlarla ilgili şüpheye düştüğün konulara parmak basabilir. Bu yüzden sevdiğin insanın sosyal medya hesaplarını ve telefonlarını karıştırmaya kadar işi götürebilirsin. Eğer heyecan duymakta zorlandığın bir ilişkin varsa bugün yapıcı olmak koşulu ile konuşmayı deneyebilirsin.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveniniz ve gururlu yapınızla etrafı kendinize hayran bırakıyor olacaksınız. Aşkta bu yaklaşım tarzı sizi oldukça başarılı bir sonuca taşıyabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alacağınız desteklerle işlerinizi tamamlamanıza yardımcı olacaktır. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yeni kararlar söz konusu. Gün içinde fikir çatışmaları olabilir. Arkadaşlarınızla yaptığınız programlar sizi kısmen rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde planlarınızda değişiklikler olabilir.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sorunlar var. Kendinizi terk edilmiş hissediyorsunuz. Güçlü görünmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ancak paylaşmaya ihtiyacınız var. Dostlarınızdan hislerinizi saklamayın.

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi manevi değerlere şükrederek, elinizde olanlar için sonsuz bir mutluluk ve şükran hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu geliştiren görüşmeler yapabileceğiniz bugün, sizin için manevi değeri olan bir hediye alabilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay yaratıcı becerilerinizi öne çıkaran sosyal faaliyet imkanı sunuyor. Bir süredir takip ettiğinizve ilişkilerden sonuç alabilirsiniz. Gün boyu yenilenme arzunuz yüksek. Yeni yerler deneyebilirsiniz. Hayatınıza tat katan zevkler bugün çeşitlenebilir.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızı aydınlatacak.Toplu olarak hareket etmek, insanlarla fikir paylaşımlarında bulunmak ve sivil toplum kuruluşlarına destek vermek temaları ön plana çıkabilir. Geçmişten gelen bir aşk yeniden kapıda.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 17' 25" R
Ay
Yengeç
18° 32' 50" R
Merkür
Koç
26° 17' 06"
Venüs
Boğa
16° 05' 10"
Mars
Koç
09° 08' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 50' 03"
Satürn
Balık
17° 34' 10"
Uranüs
Boğa
23° 03' 17"
Neptün
Balık
29° 15' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 54"
Chiron
Koç
21° 19' 40"
Lilith
Başak
24° 41' 47"
True Node
Koç
14° 59' 01"
Son Güncelleme : 12/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>