Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kontrollü aşkın ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Kendinizi kaptırdığınız kadar, akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir boyutta ve mantık çerçevesinde. Daha da mutlu günler sizi bekliyor.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. İş konularındaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Para idaresinde kendinize tam yetki vermişsiniz. Ama bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz. Bu konudaki denetçi özelliğiniz bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Gönül ilişkiniz de bunun dışında değil.

Olumlu atacağınız adımların önünde, yüzeysel olarak değerlendirdiğiniz engelleyici problemler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler söz konusu olabilir ve bu sizi karamsar bir ruh haline sokacaktır.İlginizi çekecek bir konuda merak duyacak ve gizli iletişimlerde bulunabileceksiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklamak ve insanlardan gizlemek eğilimdesiniz. İsteklerinizi kabul ettirmek için çevrenizdeki insanların üzerinde baskı kurmak isteyebilirsiniz. Yeni konularda bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Perşembe gününe, saat 02:03 Merkür-Mars kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu enerji,hayatınız ve geleceğinizle alakalı konularda gelecek hedeflerinizi,hayatınızı, sorumluluklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz, anlık değil, uzun ömürlük olana yönelmeniz gerekecektir.Saat 07:25 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Yengeç burcu seyriyle, dışarıdan iç dünyamıza yönelebilecek güzelliklere, desteğe, iyiliklere bugün oldukça açığız. Ailemiz, duygularımız, korunma, beslenme, sırlarımız gibi bize ait her şeyi önemseyeceğiz. Saat 12:48 Ay-Güneş görünüm etkisi altında  problemlerinize  çözüm bulmaya çalışırsınız.   Aşırı duygusal tepkilerden uzak,  başkalarını kontrol etmeye kalkışmadan günü geçirmeniz mümkündür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

23 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fark yaratmaya çalışmanız ve değişik denemeleriniz yeni bağlantılar kurmanıza ve yaptığınız işlerden tatmin sağlamanıza yardım edebilir. Bazı konulara dahil ya da katılımcı olmanız veya yeteneklerinizi kullanmanız dikkatleri üzerinize toplamanız ve sunabileceklerinizi göstermeniz için olanak sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

23 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Aklınızdan her geçene şüphe ile yaklaşmanız ne kadar doğru olur. Bu durumda yaşam alanınızı dara sokabilirsiniz. Böylece kendi kendinize fazla soru sormayın.

23 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, ortaklarınız, eşiniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden ve "benim istediğim olsun" tavrından uzak durmanız gerekmekte. İlişkilerde daha fazla çaba ve esnekliğe ihtiyaç duyduğunuz bugün, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için trafikte dikkatli olmalı, özel hayatınızda veyerinizde iletişim konusunda her zamankinden daha sabırlı olmalısınız. Bugün ayrıca yakın çevrenizin problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir.

23 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün etkileri, sizi fazlasıyla gevşetmeye başlayabilir. Duygusal hayatınızdaki uyumlu ve keyifli ortam, tüm yaşam alanlarınıza aşırı iyimserlik olarak yansıyabilir. Ciddi konulara odaklanmakta, sorunları doğru biçimde değerlendirmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 07"
Ay
Kova
20° 21' 04"
Merkür
Koç
17° 41' 42"
Venüs
Boğa
03° 13' 60"
Mars
Koç
01° 07' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 50"
Satürn
Balık
16° 44' 01"
Uranüs
Boğa
22° 27' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 39"
Lilith
Başak
23° 32' 20"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>